reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
coś mi nie lepiej :baffled: Majka dużo lepiej :tak: a Dawid póki co wiem że w nocy nie kaszlał, oby Pulmicort dał radę ale jeszcze śpią więc chwilo trwaj ;-)

Ile wczoraj pączków zjadłyście? Bo ja zero :confused: jakoś nie miałam ochoty

mamcia Tobie się zbliża godzina zero a ja coraz bardziej się stresuję :confused: co to będzie jak moja będzie się zbliżać :confused: co się ze mną dzieje :eek:

liza
Dzwony biją jak szalone,
Marsz weselny w uszach brzmi.
Młody mężu przytul żonę,
Niechaj cała ziemia grzmi.
Młoda żono przytul męża,
Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.

reklama
Jestem i ja:D

Kate sofe dopiero na kompie zobacze bo teraz dzieci bajki ogladaja:)

Ania idz do lekarza bo nie ciekawie to wyglada:/

Dorota jutro usg?

Liza wszystkiego co naj na nowej drodze zycia:****

Stefa wracaj!

Doris ciezko sie przestawic:/

Mamcia odliczam z Toba:D Juz wszystko gotowe?

Mama290 witaj i tutaj:) Ja tez staram sie eco i dlubie rozne hand made:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

U nas nic nowego dzieciaki dobrze,Jaga ma maly kaszel ale tylko po nocy. Ja nie moge dojsc do siebie:(((

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

U nas tez Lily wlasnie kaszle rano po nocy a potem caly dzien nic. Mysle ze to przez noc jej zalego i pozniej jak wstaje to musi to odkaszlec.
Poziomki bo to wszystko przez ts pogode mnie codzinnie rano jak wstaje boli gardlo.
Dobrze ze dzis piatek u juz nie trzeba latac do szkoly, jeszcze tylko odbiore mlodego. U nas jest znowu strasznie zimno :/....
Ja tez uwielbiam handmade :D.

Ostatnia edycja:
hej
Ania a co Ty nam sie tak rozpisałaś ?:rofl2::-D

Reszta gdzie się chowa?????? pokazywać mi sie tutaj
ha ha ha tak mi się rano zawieszało bb że nie mogłam nic wstawić a tu się okazało że każde kliknięcię poszło :baffled:
no właśnie gdzie reszta?

poziomki chyba jednak lepiej się czuję, rano po przebudzeniu wyglądało że nic lepiej a teraz nawet już mi samo z nosa nie leci tylko muszę się wysmarkać i gardło nie kuje, twarz też przestała boleć

Dawid dość mocno szczeka ale jeszcze poczekam do jutra z antybiotykiem może jednak inhalacja i fenspogal dadzą radę

ania dobrze ze już lepiej się czujesz, u mnie Antek chrypę dostał :confused: zobaczymy co z tego bedzie

dorota kciuki za połówkowe

liza dużo dużo miłości

pozdrawiam wszytskie
papap

Hej dziewczyny !

wróciłam do Was moje kochane i jak fajnie się czyta, że o mnie pamiętałyście ;)

ogólnie nie pisałam, bo nie miałam o czym. Życie co dzień takie samo, praca, dom , praca, dom. I jeszcze w ostatnim okresie praca była tak wykańczająca, że nawet mi sił na dom brakowało... Ale już jest lepiej. Mam po prostu takie etapy w swoim życiu, że jestem mega naładowana energią a potem jakby ktoś odłączył wtyczkę i mam game over :eek:

Postanowiłam zrealizować swoje marzenie i wyjść na Babia Górę aby zobaczyć wschód słońca, chodzę na bieżnię, ale moja kondycha jest do kity, serce wali jak oszalałe, puls skacze. Ale się nie poddaje mam cel i go wykonam.:rofl2:

Czytam Was na bieżąco i widzałam, że tu trochę chorowitków się pojawiło. Mam nadzieję, że czujecie się lepiej :D Ania widziałam co nie co tam i mam nadzieje, że nerw odpuścił i teraz będzie tylko realizacją planów. Lizka to już jesteś żoną Ł. Gartuluję!. Mamcia ile dni zostało ? Matko to już w tym tygodniu ! Kate ten narożnik się śliczny ! a to w salonie go masz ?

postaram się Was nie opuszczać i mam nadzieję, że teraz przyjdzie czas załadowanych akumulatorów :)

reklama
Do góry