reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
coś mi nie lepiej :baffled: Majka dużo lepiej :tak: a Dawid póki co wiem że w nocy nie kaszlał, oby Pulmicort dał radę ale jeszcze śpią więc chwilo trwaj ;-)

Ile wczoraj pączków zjadłyście? Bo ja zero :confused: jakoś nie miałam ochoty

mamcia Tobie się zbliża godzina zero a ja coraz bardziej się stresuję :confused: co to będzie jak moja będzie się zbliżać :confused: co się ze mną dzieje :eek:

liza
Dzwony biją jak szalone,
Marsz weselny w uszach brzmi.
Młody mężu przytul żonę,
Niechaj cała ziemia grzmi.
Młoda żono przytul męża,
Twej miłości barwny kwiat.
Nie potrzeba Wam oręża,
U stóp macie cały świat.

reklama
Jestem i ja:D

Kate sofe dopiero na kompie zobacze bo teraz dzieci bajki ogladaja:)

Ania idz do lekarza bo nie ciekawie to wyglada:/

Dorota jutro usg?

Liza wszystkiego co naj na nowej drodze zycia:****

Stefa wracaj!

Doris ciezko sie przestawic:/

Mamcia odliczam z Toba:D Juz wszystko gotowe?

Mama290 witaj i tutaj:) Ja tez staram sie eco i dlubie rozne hand made:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

U nas nic nowego dzieciaki dobrze,Jaga ma maly kaszel ale tylko po nocy. Ja nie moge dojsc do siebie:(((

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

U nas tez Lily wlasnie kaszle rano po nocy a potem caly dzien nic. Mysle ze to przez noc jej zalego i pozniej jak wstaje to musi to odkaszlec.
Poziomki bo to wszystko przez ts pogode mnie codzinnie rano jak wstaje boli gardlo.
Dobrze ze dzis piatek u juz nie trzeba latac do szkoly, jeszcze tylko odbiore mlodego. U nas jest znowu strasznie zimno :/....
Ja tez uwielbiam handmade :D.

Ostatnia edycja:
hej
Ania a co Ty nam sie tak rozpisałaś ?:rofl2::-D

Reszta gdzie się chowa?????? pokazywać mi sie tutaj
ha ha ha tak mi się rano zawieszało bb że nie mogłam nic wstawić a tu się okazało że każde kliknięcię poszło :baffled:
no właśnie gdzie reszta?

poziomki chyba jednak lepiej się czuję, rano po przebudzeniu wyglądało że nic lepiej a teraz nawet już mi samo z nosa nie leci tylko muszę się wysmarkać i gardło nie kuje, twarz też przestała boleć

Dawid dość mocno szczeka ale jeszcze poczekam do jutra z antybiotykiem może jednak inhalacja i fenspogal dadzą radę

ania dobrze ze już lepiej się czujesz, u mnie Antek chrypę dostał :confused: zobaczymy co z tego bedzie

dorota kciuki za połówkowe

liza dużo dużo miłości

pozdrawiam wszytskie
papap

Hej dziewczyny !

wróciłam do Was moje kochane i jak fajnie się czyta, że o mnie pamiętałyście ;)

ogólnie nie pisałam, bo nie miałam o czym. Życie co dzień takie samo, praca, dom , praca, dom. I jeszcze w ostatnim okresie praca była tak wykańczająca, że nawet mi sił na dom brakowało... Ale już jest lepiej. Mam po prostu takie etapy w swoim życiu, że jestem mega naładowana energią a potem jakby ktoś odłączył wtyczkę i mam game over :eek:

Postanowiłam zrealizować swoje marzenie i wyjść na Babia Górę aby zobaczyć wschód słońca, chodzę na bieżnię, ale moja kondycha jest do kity, serce wali jak oszalałe, puls skacze. Ale się nie poddaje mam cel i go wykonam.:rofl2:

Czytam Was na bieżąco i widzałam, że tu trochę chorowitków się pojawiło. Mam nadzieję, że czujecie się lepiej :D Ania widziałam co nie co tam i mam nadzieje, że nerw odpuścił i teraz będzie tylko realizacją planów. Lizka to już jesteś żoną Ł. Gartuluję!. Mamcia ile dni zostało ? Matko to już w tym tygodniu ! Kate ten narożnik się śliczny ! a to w salonie go masz ?

postaram się Was nie opuszczać i mam nadzieję, że teraz przyjdzie czas załadowanych akumulatorów :)

reklama
Do góry