reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

mama290 witaj, widze ze bliźniaki masz, moje niespełnione marzenie
Ania biedna Majka, zdrówka dla Was
Dorota tak wypoczynek jest duży bo i salon duży, a Ty moze podejdź sobie do lekarza,
moze Ci coś przepisze
annaoj kce ja tez ostatnio jakaś padnieta jestem może przesilenie wiosenne nas dopadło
mamcia dobrze, ze wszystko dobrze, jekju Ty już tuż tuż
poziomki zdrowiej na m kochana,
Stefaaa gdzie Ty się nam chowasz??????
Liza kreacje masz, bo Twój wielki dzień tuż tuz
Andziak witaj, co U ciebie??? jak Jędruś i chłopcy??
mówisz, zę marzenie o córce dalej jest
mamartusia witaj kochana
Doris troche mnie pochłoneła ale praca, pracuje chyba trosze za dużo, ale
ja to chyba lubie, miłej pracy zycze

doczytałam, i ide dalej pracować
pozdrawiam wszystkie i zycze miłego dnia !!!!

reklama
hej
ze mną coraz gorzej :eek: ale dam radę, Majka jeszcze śpi więc nie wiem, dobrze że mimo ból trochę zjadła, lody jako znieczulenie najbardziej jej się spodobały :tak:tylko Dawid ma coraz "ładniejszy" krtaniowy kaszel :dry: więc po 13 podejdę z nim do przychodni
synek przy kolacji stracił górną jedynkę :tak:, jeszcze jedna została, też na ostatnim włosku się trzyma

kate ale zajefany :szok: , cudo, no to nic tylko odpoczywać :rofl2:
Witam chyba sie kwalifikuje do wielodzietnej family więc skrominię się dołączam :)synów mam trzech I jedna corkę I psa ale nie powiedziałm jeszcze ostatniego slowa w kwesti powiększenia rodziny :) nie pracuje zawodowo ( uraz kręgosłupa zakończył mą kariere) imam sie wszelakiego rekodzieła I prowadze ekologiczny dom
witaj w naszym gronie :)
a co oznacza ostatni suwaczek?
pochwal się swoimi dziełami :tak:
Aniu dobrze ze byłaś z córka u lekarza i co antybiotyk dostała ? No to ona zadowolona z wolnego od szkoły ? Czy wręcz przeciwnie ? Jak ona sie czuje ? Jak Ty sie czujesz ?
Ja wczoraj zdychalam strasznie :-(, dzis z rana biegunka :-(, ale ogólnie czuje sie lepiej ,gorączki brak ,oby już nie przyszła . Też kupię dzis sobie ten syrop *spam* czy jakoś tak :biggrin2:.

Oliwka w szkole ,ex przyjechał i ja zaprowadził ,ja z ta biegunka nie dalabym rady , teraz zbieram siły aby iść po nią popoludniu .
Majka ma duomox w tabletkach na 8 dni, sama dr poprosiła o tabletki bo nie lubi antybiotyku w syropach :tak:
Czy ona się cieszy że ma wolne, hmmmm będzie się cieszyć do czasu aż się lepiej poczuje, podejrzewam że od poniedziałku jak już gardło przestanie boleć i gorączka odpuści będzie się nudzić i dokazywać :-p

współczuję biegunki :eek:
mnie boli cała prawa strona twarzy, ucho (aż mi się zatyka), nos, polik, gardło, szyja i czasem skroń :sorry2:

stefaa comeback to us!!!!!
poziomki ja zdrówka?

resztę gorąco pozdrawiam

Kate narazie czuje sie lepiej ,słaba jestem tylko strasznie ,ale glowa nie boli, gorączki nie mam ,kataru i kaszlu też brak . Biegunka była rano i raz ale porządnie ,więc póki jest lepiej to wolę nie iść do lekarza a pozatym nigdzie do ogólnego lekarza nie jestem zdeklarowana hi tak często chodzę do ogólnego ze sobą . Zobaczę co bedzie poźniej, jak sie pogorszy to wtedy pójdę .

Aniu widzę ze u ciebie epidemia taka jak u mnie ,tylko u mnie najpierw dzieci później ja ,zdrowia dla was wszystkich :-).

Witajcie.
Ja mam dziś strasznego doła, jutro wracam do domu, pojutrze do pracy a klimat naprawdę w pracy mocno średni...

Monika...pewnie obrażona i nie wróci....

A wiesz,że właśnie zastanawiam się co zrobić.Myślałam,żeby usunąć konto,nawet o to zapytałam admina forum.Od 6 lat tu jestem,to trochę żal,ale.................Może zostawię i czasem zajrzę bez pisania.Nie wiem czy tak bardzo wam zawadzam bo nie wszystkie wypowiedziały się co do mojej osoby.Widziałam że sporo nowych mam co jakiś czas dochodzi ale też i sporo już dawno nie pisze.No nie wiem co robić.Pamiętnika nie piszę jak zasugerowała mi chyba Dorota123456789

Ostatnia edycja:
Ania 138 wkleiłam taki suwaczek bo urodzili sie o te niecałe 9 tyg za wczesnie mam dwa pudła niedokonczonych projektów I ze dwie torby lalek ale czorty zaczeły raczkować I jakos czasu nie mam się wziąśc I dokończyć

Hejka

Witam nowa mame i gratuluje takiej gromadki :tak: = mama290
Ania
w piatek mam slub :-) czyli jutro! ;-)
Któras sie pytala o kreacje - mam oczywiscie, pewnie wstawie zdjecia juz po wszystkim z nami na watku ;-)

dobra ja sie tylko zameldowalam i uciekam.
Trzymajcie kciuki za jutrzejszy dzien. odezwe sie pewnie dopiero w niedziele badz poniedzialek :tak:

Liza to juz jutro :tak:. Super!!!!
Kate jaka piekna sofa!!!! Tez chce taka :-D...
4 dni!!! Dziewczyny ale mam stresa, szok!!!! Dzis ostatnie prasowanie :tak:.

Kate, bardzo fajna sofa! idealna na dużą rodzinkę. :tak:

Liza, będzie super jutro!:tak: wyśpij się...przed nocą poślubną...;-):-p:cool2:

Mamcia - nie stresuj się słońce tylko ciesz! :-)

Mama290 - witaj.

reklama
Witajcie
Ja tak na szybko dziś, bo padnięta jestem po pierwszym dniu w pracy

Kate...piękna sofa, wyślij linka gdzie można taką kupić....

Do góry