reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

No i odebrałam Majkę ze szkoły z gorączką 37,6 :dry: dałam jej ibufen bo bardzo chciała iść na występ, jak przełykała tabletkę to aż krzyknęła ała :shocked2: zaglądał do gardła a tam białe kropki, ropna angina jak nic :dry:
od 18 w przychodni mamy dyżur więc z nią tam pójdę bo moja pani przyjmuje jutro dopiero od 12:30 a tyle nie będę czekać

a ja się czuję jak na kacu :eek:

odkurzyłam :tak: i to wszystko na co miałam dzisiaj siłę :zawstydzona/y:
Aniu no to ja już wiem dlaczego ja wczoraj czułam taka moc ,była to cisza przed burza. Dzis chora na całego jestem ,gorączkę nawet dostałam 37,8 niby nic specjalnego ale czuje sie jak przy 40 stopniach :-(, ledwo chodzę ,tylko zupę dla dzieci zrobiłam . A na kawie byłam w kuchni .
Ogólnie czuje sie jak na zwykle przeziębienie plus grypę zoladkowa :-(.

Na szczęście M zwolni sie na chwile z pracy i pojedzie po oliwke ,i wraca do pracy :-(, grunt ze po oliwke pojedzie bo nie dalabym rady wyjść :-(.
:-D:-D:-D a tak mi przeszło przez myśl że do kuchni na kawę idziesz ale nie chciałam być złośliwa a tu proszę :-D

no to nam się wirus na forum rozszalał, że tak po kolei się rozkładamy :dry:

Dobry ten Twój chłop :tak:, no to czekamy do soboty - ja też obstawiam dziewczynkę :tak:

liza to w sobotę o 13:30 pomyślę o Tobie :tak: ale faktycznie ten czas zapierdziela :no:

reklama
Hej u poloznej jak zawsze cisnienie i mocz i zmierzyla mi brzuch. Wszystko ok aaa i serduszka sluchalysmy.
Pytalam sie jej czy moze mi powiedziec z takiego badania przez brzuch jaki maly jest bo corka sie bardzo mala urodzila. Mowila ze duzy nie jest ale w normie. Czyli i tak nie wiem :/.
No nic byle do wtorku :) i sie dowiem.
Zdrowka dla chorowitkow.

witam nową mamę, ja mam trzech chłopców, powodzenia przy "tworzeniu" córci mamcia no już niedługo będziesz tulić maluszka, wielkie odliczanie ania zdrówka dla Was, dobrze że dziś do lekarza idziesz, im szybciej tym lepiej, polecam syrop *spam* dla Ciebie dorota dla Was też zdrówka, i trzymam kciuki za połówkowe poziomki o żesz, zdrowiej zdrowiej Liza jaką bedziesz miała sukienkę, mamartusia :))) happymama dziś już lepiej? niestety czasami są takie dooopne dni Doris cięzko teraz wracać do pracy, a gdzie pracujesz a ja zalatana , zabiegana, tak jak zawsze pozdrawiam

lenka bardzo Ci dziękuję, kupię sobie ten syrop, nawet nie wiedziałam o jego istnieniu :sorry:

mamcia dobrze że jest dobrze :tak: i teraz byle do wtorku

Ania syrop z cebuli, do tego wlej duzo miodu i cytryny i dasz rade wypic, my pijemy i chyba tylko to nas jakos trzyma

hejka
wykończona jakaś jestem, a jeszcze jutro mnie wizyta u okulisty czeka ze Starszymi, a potem ja śmigam do dentysty. Na szczęście w przyszłym tygodniu mam wolne od wizyt i ćwiczeń.

Widzę, że sezon chorobowy się zaczął. Zdrówka dla Wszystkich.

Ja w pierwszej ciązy przytyłam 27 kg, ale po roku miałam mniej niż przed zajściem w ciąży. A teraz waga mi od 2 miesięcy stoi. Mam nadzieje, że na wiosnę będzie lepiej.

Diagnoza trafiona: ropna angina :eek: ale biedulka cierpi, dobrze że nie czekałam do jutra, fakt że prawie dwie godziny w kolejce ale trafiłam na dr ode mnie z pracy to sobie jeszcze pogadaliśmy i fajnie :-)

syrop sobie kupiłam :tak: fajny w smaku

mamcia właśnie ja mam taki problem że nie lubię miodu a syrop z cebuli to dzieciom zrobię ale sama to yy :no::eek: dlatego kupiłam sobie ten syrop *spam*

annaoj powodzenia jutro

Witam chyba sie kwalifikuje do wielodzietnej family więc skrominię się dołączam :)synów mam trzech I jedna corkę I psa ale nie powiedziałm jeszcze ostatniego slowa w kwesti powiększenia rodziny :) nie pracuje zawodowo ( uraz kręgosłupa zakończył mą kariere) imam sie wszelakiego rekodzieła I prowadze ekologiczny dom

reklama
Witam chyba sie kwalifikuje do wielodzietnej family więc skrominię się dołączam :)synów mam trzech I jedna corkę I psa ale nie powiedziałm jeszcze ostatniego slowa w kwesti powiększenia rodziny :) nie pracuje zawodowo ( uraz kręgosłupa zakończył mą kariere) imam sie wszelakiego rekodzieła I prowadze ekologiczny dom

Witamy ,niezla masz gromadke :-), no to ja życzę powodzenia w dalszym powiększaniu rodziny :-), i zapraszam do rozmowy na bb:-)

Mamcia grunt ze z małym wszystko dobrze :-)

Kate super ten wypoczynkowy ,i jaki duży:-)

Aniu dobrze ze byłaś z córka u lekarza i co antybiotyk dostała ? No to ona zadowolona z wolnego od szkoły ? Czy wręcz przeciwnie ? Jak ona sie czuje ? Jak Ty sie czujesz ?

Annaoj powodzenia na dzisiejszych wizytach .

Doris powodzenia dzis w pracy :-)

Ja wczoraj zdychalam strasznie :-(, dzis z rana biegunka :-(, ale ogólnie czuje sie lepiej ,gorączki brak ,oby już nie przyszła . Też kupię dzis sobie ten syrop *spam* czy jakoś tak :-).

Oliwka w szkole ,ex przyjechał i ja zaprowadził ,ja z ta biegunka nie dalabym rady , teraz zbieram siły aby iść po nią popoludniu .

Do góry