reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej. Zostalo 6 dni!!!!! Juz bym chciala utulic mojego malego ksiecia :D.
Doris zyje i mam sie dobrze ;), brzuch juz mi wisi od wczoraj wydaje mi sie ze jeszcze bardziej.
No nic byle do wtorku :), jutro mam polozna to pewnie sie dowiem ile maly juz wstawiony w kanal ;).
Stres jest, ale bardziej o malego,.....mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Ania moje dzieciaki tez szybko sie ukladaja glowa w dol.
Tyle emocji we mnie ze raz chce mi sie wyc a za chwile gory bym przenosila z radosci....

reklama
Widzę ze sie ruszyło cos u nas :-).

Doris dokładnie post na 6+ ( każdy :-) )
No ja pamiętam jak ja po urlopie wracalam do pracy ,oj nie było to przyjemne :-(. Ja ci kochana życzę 9 miesięcy urlopu :-).
Mój brzuszek jest chyba taki sam co ostatnio ,ale pomyśle nad zdjęciem :-).

Mamartusia jak u ciebie ? Jak sie czujesz ? Chyba ze na zamkniętym chcesz napisać .

Liza ślub w piątek tak ? Na która ? :-)

Misiarska fajnie ze sie pokazalas ,no to jak coś to za tydzień będziesz tulila swoje malenstwa :-), a napisz jak twoje dzieci w domu ? Jak maz ? Odwiedzają cię tam dzieci ? Jak wogóle twoje samopoczucie ?

Happymama życzę aby dzis byl lepszy dzień :-).

Aniu Tobie również tego życzę . Moje dzieci już po 20 tyg ukladaly sid głową w dol ,a alan leżał 10 tygodni głową w dol i to bardzo nisko ale niestety i tak mialam 2 cc :-(, .powiem ci ze ja wiem co to ból Po cc i szczerze też jak o tym pomyśle to mi źle :-(. Ja 3 mam kciuki aby mała obrocila sie :-).

Mamcia przypomnijmy datę twojej cc .

U mnie stuknęła Połowa :-). W sobotę usg połówkowe ,już sie doczekać nie mogę :-).
Nie wiem czy M pojedzie ze mną ,czy uda mu sie na chwile zwolnić z pracy ,a tak bardzo bym chciała aby byl ze mną . Jak on bedzie to chcemy wziasc dzieci ,niech zobaczą dzidziusia :-).

Mnie głowa od połowy nocy boli :-(, wzięłam juz niedawno apap ,bo myślałam ze niewyrobie . Współczuję wam dziewczyny tych boli migrenowych :-(.

Miłego dnia .

Witam

Mnie choróbsko dopada :eek: nos aż mnie w środku boli od kataru, gardło, oczy i ogólnie całą mnie łamie :eek: ale dzieci a szczególnie Majka też coraz gorzej wygląda
tradycyjnie 3:30 pobudka i do 4:30 się kręcę, i jeszcze z łokcia w czoło dostałam od M :dry: ale całe szczęście siniaka nie ma

dałam radę wstać rano i zaprowadziłam dzieci, zimno u mnie znowu i nieprzyjemnie wieje
na 16 idziemy na Majki występ taneczny :tak:

chyba się jeszcze położę na chwilę, do później

Witam

Mnie choróbsko dopada :eek: nos aż mnie w środku boli od kataru, gardło, oczy i ogólnie całą mnie łamie :eek: ale dzieci a szczególnie Majka też coraz gorzej wygląda
tradycyjnie 3:30 pobudka i do 4:30 się kręcę, i jeszcze z łokcia w czoło dostałam od M :dry: ale całe szczęście siniaka nie ma

dałam radę wstać rano i zaprowadziłam dzieci, zimno u mnie znowu i nieprzyjemnie wieje
na 16 idziemy na Majki występ taneczny :tak:

chyba się jeszcze położę na chwilę, do później

Oj Aniu dlatego wczoraj taki dzień mialas ,bo już Cię coś zbierało :-(.
Ja ci życzyłam lepszego samopoczucia a tu choróbsko :-(.

U mnie też dzis niefajnie ,dopiero z łóżka wyszłam, nie mam sił ,strasznie słaba jestem ,podrzemalam sobie . Ale trzeba wstać i coś porobic ,okno otworzyłam ,na kawę idę ,ogólnie ta glowa boli i żołądek i niedobrze mi .

Aniu laczmy sie w niedoli :-( hi hi .

CZeść Mamuśki:-)

Już myślałam że jestem po chorobie a wstałam z takim bólem gardła i klatki piersiowej że załamać się można:wściekła/y: nie moge mowić:eek:
Na szczęście dzieciaki lepiej kaszla tylko troche.

Pogoda za oknem piękna słoneczko świeci..wiosna chyba do nas idzie:-)

Ania doskonale Cię rozumiem ja też miałam pietra przed cc i nawet z bliżniakami przez całą ciąże kazdemu lekarzowi mówiłam ze nawet nie chce słyszeć o cc:-D. Na szczescie udało sie sn. Oczywiście gdyby trzeba było poszła bym na cc bez wachania:tak:
Zdrowiej szybko.
Ja w pierwszej ciazy przytyłam 30kg które zgubiłam w 7 mcy bez zadnych diet:tak:

Doris szybko minał ten Twój urlop:szok:

Dorota to juz połowa! Jaka płeć obstawiasz?

Happy gratuluje:-) nic tak nie poprawia samopoczucia po ciazy jak stare pasujace dzinsy:-D

Mamcia położna masz dzis czy jutro? To juz naprawde ostatnie chwile:szok::-D

Misiarska jak juz znasz date to i siedzenie w szpitalu nie takie straszne:tak: Ciesze sie ze dotrzymałas do bezpiecznego terminu:tak:

Mamartusia witaj i tu:tak:

Witam nowa mame ,napisz coś wiecej o sobie

Za godz. mam polozna. Dzis maly mi napedzil stracha, zawsze rano mnie budzi i sie przeciaga a dzis wstalam i przez godz. nic.!!!! Musialam niezle brzuchem poruszac bo juz mialam stracha. Na szczescie tylko spal.
U nas tez wiosna, pieknie jest ;) az mordka sie cieszy z takiego sloneczka ;)

Spałam do 12 :szok: i trochę mi lepiej
tylko nie bardzo wiem czym się leczyć :eek:póki co rutinoscorbin i cukierki prawoślazowe jadam

dorota masz rację, dlatego taką niemoc wczoraj miałam
też już muszę wstać, iść po dzieci i coś w domu zrobić bo normalnie dżungla :eek:
gdzie na kawę idziesz?
poziomki ja tak samo powiedziałam mojemu ginowi, że nie chcę nawet słyszeć o cc :sorry: zdziwił się lekko
ale Cię długo trzyma :no: brrrr zdrówka

Za godz. mam polozna. Dzis maly mi napedzil stracha, zawsze rano mnie budzi i sie przeciaga a dzis wstalam i przez godz. nic.!!!! Musialam niezle brzuchem poruszac bo juz mialam stracha. Na szczescie tylko spal.
U nas tez wiosna, pieknie jest ;) az mordka sie cieszy z takiego sloneczka ;)
też tak mi się zdarzyło i się wystraszyłam :shocked2: ale też popukałam, podusiłam, potrząsnęłam i dostałam za swoje :tak::-D
koniecznie daj znać jak po wizycie :tak:
czyli przestało już u Ciebie padać?

Hej hoł :-)

Doris ja tez sie ciesze ze Łukasz sie na to zdecydował, bo tak to ja ciagle o tym gadalam a tutaj nagle on z inicjatywa ze wezmiemy ;-)
mamcia czekamy na wiesci od poloznej ;-)
Kurcze ale wasze ciaze leca szybko :szok:
Zreszta czas zapiitala bo juz slub za 2 dni :szok:
Dorota na 13:30 :-)

Ja w kazdej ciazy tylam 10-11kg ;-) w piwerwszych dwoch ciezko schodzilo bo ciaza za ciaza po Danielu dopiero przed zajsciem w trzecia ciaze schudlam do 65kg :eek:
Paczki kupilam na jutro :-D i przed wieczorem bede piekla faworki :-) uwielbiam je.... <3
<Milego dnia i zdrowia dla chorujacych!

Aniu no to ja już wiem dlaczego ja wczoraj czułam taka moc ,była to cisza przed burza. Dzis chora na całego jestem ,gorączkę nawet dostałam 37,8 niby nic specjalnego ale czuje sie jak przy 40 stopniach :-(, ledwo chodzę ,tylko zupę dla dzieci zrobiłam . A na kawie byłam w kuchni .
Ogólnie czuje sie jak na zwykle przeziębienie plus grypę zoladkowa :-(.

Poziomki dokładnie długo Cię trzyma :-(, 30 kg to dość sporo przytylas ,i podziwiam ze bliźniaczki urodzilas sn :-). My stawiamy na dziewczynkę i już nawet mówimy do dzidzi Liliana :-), takie mam przeczucie . A to byłaby niespodzianka gdyby byl chłopiec ,ale też super :-).

Na szczęście M zwolni sie na chwile z pracy i pojedzie po oliwke ,i wraca do pracy :-(, grunt ze po oliwke pojedzie bo nie dalabym rady wyjść :-(.

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu no to ja już wiem dlaczego ja wczoraj czułam taka moc ,była to cisza przed burza. Dzis chora na całego jestem ,gorączkę nawet dostałam 37,8 niby nic specjalnego ale czuje sie jak przy 40 stopniach :-(, ledwo chodzę . Tobie minimum czyli zupę dla dzieci zrobiłam . A na kawie byłam w kuchni
Ogólnie czuje sie jak na zwykle przeziębienie plus grypę zoladkowa :-(.

Poziomki dokładnie długo Cię trzyma :-(, 30 kg to dość sporo przutylas ,i podziwiam ze bliźniaczki urodzilas sn :-).

Na szczęście M zwolni sie na chwile z pracy i pojedzie po oliwke ,i wraca do pracy :-(, grunt ze po oliwke pojedzie bo nie dalabym rady wyjść :-(.

Post mi sie zdublowal ,bardzo proszę usunąć :-)

Ostatnia edycja:
Do góry