reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ania, Dorota, Anek...dokładnie o to pytałam MONIKĘ, bo jak można leczyć,rehabilitować dziecko, chodzić na terapię niue wiedząc czemu, z jakiego powodu i co dziecku dolega...

Ja własnie wróciłam z sali zabaw z Julią, wyszalała sie panna, może niebawem pójdzie spać choć ona dziś spała w dzień dluuugo co jje się nie zdarza prawie wcale, ale też wstała po 7 rano

reklama
Lenka,Kate milon buziakow dla Waszych chlopakow:**

Lenka tort wyglada oblednie!

Ania gratuluje wizyty:)

U nas grypa na maxa:((( poczytalam ale juz nie mam sily Nic napisac glowa mi peka

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Monika...brawo wreszcie jako tak nam wyjaśniłaś ;-). Będzie dobrze!!!

Marta...gadałayśmy wczoraj wieczorem :-)

Nie gorączkuj się tak nie było potrzeby,zresztą Ty byłaś najbardziej dociekliwa a ania138 wiedziała o co chodzi.Zresztą już jakiś czas temu(13.11byliśmy u lek.)pisałam o tym problemie.Widocznie już zapomniałaś albo postów nie czytasz.

Monika bardzo proszę Cię abyś zachowała odrobinę kultury osobistej i przestała siać zamęt na wątku.

Jak już kiedyś Ci pisałam Twoje posty urwane są jakby z choinki, przecież to nic trudnego pisząc posta przywitać się i zapytać co u nas się dzieje. Wchodzisz w środek zdania, piszesz półsłówkami a jak ktoś grzecznie zapyta co się dzieje to nie potrafisz odpowiedzieć. Irytujesz się bez powodu, co niepotrzebnie wprowadza zamieszanie.

Zwolnij dziewczyno bo chyba nie chcesz doprowadzić do sytuacji w której każda z osobna zablokuje Twoja osobę, aby nie czytać Twoich postów. Wtedy będziesz pisała sama do siebie.

Regulamin forum BB znasz- w końcu zaakceptowałaś podczas rejestracji- więc proszę Cię bardzo stosuj się do jego zasad!

Monika373...jak na razie to Ty właśnie się najbardziej gorączkujesz, jesteś najbardziej złośliwą, zestresowaną osobą na wątku.Nie wiem czym to jeste spowodowane ale niestety to nie tylko moja opinia, więc wyluzuj trochę

witam
dziękuje za życzenia dla mojego syncia
poziomki zdrówka dla Was
Dorota czyli teraz powoli trzeba wdrożyć w życie rady psychologa,
szkoda ze Ciebie wczoraj chociaż na chwilke nie było
Monika ja się zgadzam z dziewczynami, to jest dosyc spokojny wątek, ale Ty jak się pojawiasz
to zaraz jest niestety jakis problem,

jutro ma przyjść wypoczynek, nie moge sie doczekać

Monika piszesz do Doris ze postow nie czyta...a wydaje mi sie ze jedyna osoba ktora nie czyta naszych postow i pisze tylko o sobie jestes wlasnie Ty.....
Marta mi tez weny brakuje do pisania, juz myslami jestem w szpitalu....nie moge sie na niczym skupic. Jeszcze 10 dni :).
Poziomki zdrowka dla Was!!!! Lily w nocy tez kaszlala ( okropny szczekajacy kaszel) ale w dzien na szczescie bylo ok, mam nadzieje ze nic ja nie zlapie teraz jak zaraz maly bedzie z nami.

Monika bardzo proszę Cię abyś zachowała odrobinę kultury osobistej i przestała siać zamęt na wątku.

Jak już kiedyś Ci pisałam Twoje posty urwane są jakby z choinki, przecież to nic trudnego pisząc posta przywitać się i zapytać co u nas się dzieje. Wchodzisz w środek zdania, piszesz półsłówkami a jak ktoś grzecznie zapyta co się dzieje to nie potrafisz odpowiedzieć. Irytujesz się bez powodu, co niepotrzebnie wprowadza zamieszanie.

Zwolnij dziewczyno bo chyba nie chcesz doprowadzić do sytuacji w której każda z osobna zablokuje Twoja osobę, aby nie czytać Twoich postów. Wtedy będziesz pisała sama do siebie.

Regulamin forum BB znasz- w końcu zaakceptowałaś podczas rejestracji- więc proszę Cię bardzo stosuj się do jego zasad!

Monika373...jak na razie to Ty właśnie się najbardziej gorączkujesz, jesteś najbardziej złośliwą, zestresowaną osobą na wątku.Nie wiem czym to jeste spowodowane ale niestety to nie tylko moja opinia, więc wyluzuj trochę
Monika zgadzam sie w zupełności z dziewczynami ,wchodzisz ,mówisz o sobie i to tyle . Mamcia ma rację jedyną osoba która postow nie czyta jesteś właśnie Ty ,i najbardziej sie bulwersujesz jak sie ktoś cos zapyta . Ja nie wiem czy ty lubisz siać zamęt ? Stefa ma rację ze wkrótce będziesz pisać sama do siebie bo kazda cię zablokuje . I bez urazy z tego co kiedyś pisalas to widzę ze nie tylko u nas ludzie nie chcą Cię czytać i uciekają od Ciebie ( kiedyś na innym wątku dziewczyny zrobiły zamknięty abyś Ty i podobne Tobie osoby nie czytaly itp ) ogarnij sie kobieto bo mnie np już sie Ciebie czytać nie chce i wiem ze nie tylko mnie .

Kate dzięki :-), tak myślę nad tym co powiedziala pani psycholog i postaram sie wdrożyć to w życie . Jak juz wypoczynek bedzie to proszę o fotki :-).

Mamcia a właśnie myslalam gdzie byłaś jak Cię nie było :-).

Poziomki zdrowka .

Ciezka noc ,dluzy mi sie . Padlam nawet przed 21 ,sama nie wiem kiedy ,a takie plany z M mieliśmy hi ,a tu lipa . Dzidziolek mój mniej kopał od wieczora i dostawalam już do głowy co sie budzilam i nic nie czułam ,teraz sie rozkopalo :-), di tego ali co chwilę mnie wola :-( , m i pies chrapią ,idę sie do dzieci położyć ,może wtedy uda mi sie troche pospac :-).

NA zamknietym kilka fotek

Ostatnia edycja:
reklama
hej

Doris stres moze i jest teraz to juz niewiem, najwiekszy bedzie chyba w czwartek piatek :-)
Monika czasem poczytaj co u nas, i napisz cos w zwiazku z tym, bedzie nam milo, zobaczysz :p
trzymam kciuki za córke oby to nic powaznego co tam stwierdza u lekarzy.
poziomki zdrowka!
dorota ze ci sie chce kompa wlaczac w nocy, ja jak nie spie to mam takiego lenia ze nie chce mi sie wogole z lozka wstac.... :sorry::laugh2:

Ja na dzis mam troche planow, wiec pewnie jak jutro niedziela to pojawie sie dopiero w poniedzialek :tak: :-)
do tego w pn. mam alergologa z Danielem bo ma czeste niezyty nosa wiec moze jakas alergia? zbaczymy co powie.... :eek:
MILEGO WEEKENDU :*

Do góry