reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamcia zdrowka dla was wszystkich ,u mnie też dzieci przeziębione . Jutro do pediatry i obadamy co będzie dalej . Dziś na szczęście dzieci cały dzień bez goraczek :-).

U mnie dzień dziś w domu ,tylko przymusowe zakupy na cały tydzień musieliśmy zaliczyć .

Doris fajnie ze urlop udany :-)

A dziękuję ze pytasz ,jeśli chodzi o naklejki to ogólnie działa :-), czasami jest ostrzejszy bunt i nawet odnowienie naklejek nic nie daje

A kolysanki działają rewelacyjnie. Oliwka przed spaniem troche poplakuje ale trwa to tylko chwilę ,zawsze coś musi popanikowac ze idzie spac ,ale włączenie kolysanek działa i jest cisza i nie płacze :-). Naprawdę dziękuję .

Ja właśnie robię sernik :-), tak mnie naszlo :-)

reklama
witam niedzielnie,

tesciowa pojechała dzisiaj do domu, ufff, mam ochotę wypić coś z tej okazji;-) szkoda że karmię;-):-p

mamcia- już za moment synek będzie z wami ale fajnie:-) co do chorób, u mnie chorowali cały styczeń i to w najgorszym momencie kiedy poród był tuż tuż.

Kate- tort rewelacja! wszystkiego najlepszego dla synka:-)

Doris - morza zazdroszczę! uwielbiam!

Ania - hehe będziesz większa nie ma innej opcji! ;-)
Ja się bałam co to będzie po porodzie a wyglądam szczuplej niż przed zajściem w ciążę, jednak karmienie + bieganie cały dzień po mieszkaniu robią swoje, brzucha praktycznie nie ma już.:tak:

Ostatnia edycja:
Hejka,
U nas weekend zakupowy byl, szybko zlecialo i troche kasy poszlo ale musialam dzieciakom buty pokupowac wiec coz... :tak:
Ja dzis zaliczylam arelgologa z Danielem... wyszlo ze ma uczulenie na roztocza.... :baffled::baffled::baffled::baffled: ehhhh....
Musze pare rzeczy z ulotki zaczac wprowadzac w zycie, by ograniczyc kurz w domu... i jakos damy rade, musimy... w kwietniu kolejna wizyta.
No i odliczanie dni do slubu zostalo... :szok::szok::szok: ale to zlecialo...:tak:

PS. niewiem
czemu mi wszystko pogrubilo... :szok:
ZDRÓWKA dla chorowitków! oby u mnie to ominelo... :/

Dzień dobry .

Happymama bardzo sie cieszę ze w końcu teściowa pojechała od was :-), gratuluję figury i ze tak szybko wszystko z ciebie zleciło :-).
Pamiętam ze gdy ja karmilam Alanka to też w błyskawicznym tempie schudlam ,a po jakimś czasie byłam już taka chuda ze kilka lat wstecz taka chuda nie byłam :-).

Liza ja mam alergie na roztocza :-(, współczuję synowi ,mam nadzieję ze po zastowaniu tych porad ,synowi bedzie lepiej :-). Ja pamiętam jak ja sie meczylam z ta alergia ,ogólnie z alergia . Mnie wyleczyly ciążę z alergi :-). No wielkie odliczanie już co ?

Ja odliczam do soboty 1 marca bo mam usg polowkowe .ostatnie usg mialam 30 grudnia ,bardzo dawno,a i teraz liczę na 100 % poznanie płci :-).

U mnie dzieci chore . Choć oliwka to bardzo dobrze sie czuje i jak jeszcze ja dzis w domu przetrzymam i bedzie dobrze to jutro do szkoły ja puszczę . Niestety alanek gorzej chory
Ale mam nadzieję ze po lekach szybko wyzdrowieje :-).

Miłego dnia .

Poziomki jak sie czujesz ?

Aniu odezwij sie tu ? :-).

Doris kiedy do pracy? W czwartek ? Kiedy wracasz do domu ?

Misiarska i jak u was ? Urodzilas ?

I cala reszta proszę sie odezwać :-).

Hej
A gdzie wszystkie...?????????????????? :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Dorota no troche rzeczy zastosuje ale nie da sie calkiem wyeliminowac :p
No powoli odliczanie, a ja chyba musze isc zakupic sobie biustonosz jakis :baffled: i sie zastanawiam gdzie isc :sorry2::baffled::dry: ;-)

Dokładnie gdzie wszystkie sie podziewacie ?
Ja wpadłam dzis w wir sprzątania :-).
Okna w pokojach umylam ,kurze starlam ,nawet kaloryfery pomylam i wszelkie brudne zakamarki .
Mieszkanie pisprzatane ,odkurzyc zostalo i podłogi pomyc .
Ali z gorączka :-(, oli ok :-).

Melduję się na posterunku
Chodzę jakaś niedorobiona, spać w nocy nie mogę, mała mnie budzi bo się kręci, nogi mi drętwieją, zasnąć później nie mogę a rano nie mogę wstać, przez co właśnie dzisiaj Dawida nie zaprowadziłam do szkoły bo nie miałam siły :-(

Przeraża mnie cały czas wizja cc i nawet poszukałam sobie w necie sposoby jak pomóc dziecku się obrócić, zobaczymy może pomoże :tak: wiem że do 35 tyg. ma czas ale to silniejsze ode mnie :sorry2:
Hej
Ania...ja ostatnio ogladalam swoje zdjecia z 1 czerwca, 2 czerwca rano mialam CC. Boze jaka ja bylam wielka, nie dosc ze brzuszek jakbym pilke polknela to nogi, pupa, rece, buzia. Jak hipopotam wygladalam. Moze kiedys Wam pokaze to zdjecie.
ja też byłam taka jakaś ogromna w ciąży z synkiem ale już tego nie pamiętam i jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :sorry2:
no pochwal się, pochwal ;-)
I u nas zaczely sie choroby :wściekła/y:, 9 dni mi zostalo a dzieciaki cala noc kaszlaly :no:. Zasnelam dzis ok 6 rano dopiero, a o 8:30 wstalam. Syrop z cebuli puszcza soki, mam nadzieje ze pomoze jak zawsze.
:no: żebyś tylko Ty się nie zaraziła
witam niedzielnie,

tesciowa pojechała dzisiaj do domu, ufff, mam ochotę wypić coś z tej okazji;-) szkoda że karmię;-):-p
Ania - hehe będziesz większa nie ma innej opcji! ;-)
Ja się bałam co to będzie po porodzie a wyglądam szczuplej niż przed zajściem w ciążę, jednak karmienie + bieganie cały dzień po mieszkaniu robią swoje, brzucha praktycznie nie ma już.:tak:
to chociaż Pikolo sobie kup i wznieś toast :tak:;-) taka okazja

ja też się bałam a schudłam 2 kg więcej niż miałam wyjściową wagę i to w ciągu dwóch miesięcy po pierwszym porodzie, a karmiłam tylko 3 m-ce :-( bo mała nie chciała i miałam mało pokarmu
a po synku też bardzo schudłam ale tego to karmiłam dość długo
tylko zastanawiam się co teraz będzie bo wagę wyjściową mam jakieś 10kg większą niż wcześniej :sorry2:

liza a jak Twój nastrój i nastawienie?

Dorota oo super, daj mi troche tego wiru :-D
Ania a nastawienie w sumie ok, ciesze sie na Ślub, i to najwazniejsze, a co bedzie potem.... coz jedynie zostaje mi czekac na ten dzien i wtedy sie dowiem :tak: nie nastawiam sie na nic. najwazniejsze by to byl nasz dzien i tak mysle tylko o tym teraz :-)
ale maly stresik jest :-) niby to drugi raz ale... :-D hehe

reklama
Aniu w końcu sie pojawilas :-). To ja ci życzę aby mała sie obrucila :-).

Liza to ze stresik jest to normalne i chyba bezwzględu na to który to raz :-).

Ja jeszcze firanke powiesić ,narazie odpoczywam :-).

Do góry