reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kate 100 lat dla synka :-). Ja wiem ze 21 to nie środek nocy ,ale ja np wczoraj o 21 już spałam :-), ja tak mam ze bardzo wcześnie padam i wcześniej wstaje . Dziś te pewnie wcześnie padne bo od po 5 już nie śpię .

Aniu gratuluję udanej wizyty :-), hmmn no to ja dziś byłam Babcia i Dziadkiem :-)

reklama
przyszłam się pochwalić Zdjęcie1395.jpg na jutro dla Tomkqa

kate buziaki dla synka

Załączniki

• Zdjęcie1395.jpg
    Zdjęcie1395.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 54
Witajcie nadmorsko :-)

Wywołajcie mnie dziś na bleblaniu, bo ja nie wiem o co chodzi i jak się podłączyć do Was grupowo

już się nie mogę doczekać bo nowe twarzyczki zobaczę :d

Doris zostawiłam wiadomość na fb :)

Ania masz nowe konto czy jak ??

Dziewczyny z nocnych rozmów - wyrzucało mnie stale ze skype a słyszłam końcówki wyrazów. Za słaby tutaj ten net. Ale dziękuję za miłą rozmowę i że mogłam Was zobaczyć "prawie" na żywo

Ostatnia edycja:
Hej

ania super ze dobre wiesci u gina :-) no i niunia juz spora :-) ma czas moze jeszcze sie obrócic pewnie ze 100 razy :-D hahaha

dla jubilatów dzisiejszych wszystkiego co najlepsze i spelnienia marzen :-)

​U nas wiosna, wiec kolo poludnia mykam z chlopakami na plac zabaw i ja mam spokoj czytam ksiazke a oni sie bawia, potem po Hanie na 14 i tak dni mi szybko mijaja, a tu do slubu juz tylko tydzien zostal... :szok:

Witam!Jestem z Inią po badaniu u logopedy.B.miła pani była,pytała Inię jak nazywają się zabawki lub zwierzątka,zapisywała sobie jak ona na co mówi,no i inne też.Mała jak najbardziej kwalifikuje się do dalszego leczenia.Teraz mamy czekać na dalsze instrukcje od pana z projektu tego przedszkola.
Z terapią w fundacji nie wiadomo kiedy będzie mogła chodzić a to najważniejsze bo stamtąd powiedzieliby mi gdzie ją leczyć żebym opinię lekarską miała.

Liza kiecke pewnie masz na ślub ? :-),
U mnie tak ślicznie było wczoraj i też po szkole 1,5 godz na placu zabaw byłam z dziecmi :-).

Jak tam dziewczyny nocne gadanie ? Każda chyba jeszcze śpi ? :-), do której gadalyscie ? Ja wczoraj o 21.30 padlam

Dziś wzięlo mnie na sprzątanie, w szafie posprzatalam ,kilka niepotrzebnych rzeczy do piwnicy zanioslam ,na obiad fasolka ,a dla dzieci ogorkowa i rybka :-). Po oliwke do szkoly nie muszę iść bo jej tata ja dziś odbiera .
Dziś na 16 idę z moim M sami do psychologa w sprawie oliwi :-).

reklama
Hej
ale pogoda, rano był mróz a jak wracałyśmy to wiosna, a teraz wygląda jak by miało padać :eek:

my już po testach, pani powiedziała że Majka zrobiła bardzo dobrze, jak będzie już wystawiona opinia to będą dzwonić do mnie a kopię, zgodziłam się żeby wysłali do szkoły
wygląda więc na to że moja córcia to po prostu mały leń a nie żadna dysleksja ;-):tak:

jeszcze chwilę odpocznę i po Dawida idę

lenka super koszulka, podobała się?

dorota sprzątaj, sprzątaj :tak: i rób miejsce na nowe, dzidziuchowe gadżety :tak:;-)
daj znać po wizycie

monika super że tak sprawnie wszystko idzie, z fundacją też się uda :tak:

Do góry