reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kate 100 lat dla synka :-). Ja wiem ze 21 to nie środek nocy ,ale ja np wczoraj o 21 już spałam :-), ja tak mam ze bardzo wcześnie padam i wcześniej wstaje . Dziś te pewnie wcześnie padne bo od po 5 już nie śpię .

Aniu gratuluję udanej wizyty :-), hmmn no to ja dziś byłam Babcia i Dziadkiem :-)

reklama
przyszłam się pochwalić Zdjęcie1395.jpg na jutro dla Tomkqa

kate buziaki dla synka

Załączniki

• Zdjęcie1395.jpg
    Zdjęcie1395.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 51
Witajcie nadmorsko :-)

Wywołajcie mnie dziś na bleblaniu, bo ja nie wiem o co chodzi i jak się podłączyć do Was grupowo

już się nie mogę doczekać bo nowe twarzyczki zobaczę :d

Doris zostawiłam wiadomość na fb :)

Ania masz nowe konto czy jak ??

Dziewczyny z nocnych rozmów - wyrzucało mnie stale ze skype a słyszłam końcówki wyrazów. Za słaby tutaj ten net. Ale dziękuję za miłą rozmowę i że mogłam Was zobaczyć "prawie" na żywo

Ostatnia edycja:
Hej

ania super ze dobre wiesci u gina :-) no i niunia juz spora :-) ma czas moze jeszcze sie obrócic pewnie ze 100 razy :-D hahaha

dla jubilatów dzisiejszych wszystkiego co najlepsze i spelnienia marzen :-)

​U nas wiosna, wiec kolo poludnia mykam z chlopakami na plac zabaw i ja mam spokoj czytam ksiazke a oni sie bawia, potem po Hanie na 14 i tak dni mi szybko mijaja, a tu do slubu juz tylko tydzien zostal... :szok:

Witam!Jestem z Inią po badaniu u logopedy.B.miła pani była,pytała Inię jak nazywają się zabawki lub zwierzątka,zapisywała sobie jak ona na co mówi,no i inne też.Mała jak najbardziej kwalifikuje się do dalszego leczenia.Teraz mamy czekać na dalsze instrukcje od pana z projektu tego przedszkola.
Z terapią w fundacji nie wiadomo kiedy będzie mogła chodzić a to najważniejsze bo stamtąd powiedzieliby mi gdzie ją leczyć żebym opinię lekarską miała.

Liza kiecke pewnie masz na ślub ? :-),
U mnie tak ślicznie było wczoraj i też po szkole 1,5 godz na placu zabaw byłam z dziecmi :-).

Jak tam dziewczyny nocne gadanie ? Każda chyba jeszcze śpi ? :-), do której gadalyscie ? Ja wczoraj o 21.30 padlam

Dziś wzięlo mnie na sprzątanie, w szafie posprzatalam ,kilka niepotrzebnych rzeczy do piwnicy zanioslam ,na obiad fasolka ,a dla dzieci ogorkowa i rybka :-). Po oliwke do szkoly nie muszę iść bo jej tata ja dziś odbiera .
Dziś na 16 idę z moim M sami do psychologa w sprawie oliwi :-).

reklama
Hej
ale pogoda, rano był mróz a jak wracałyśmy to wiosna, a teraz wygląda jak by miało padać :eek:

my już po testach, pani powiedziała że Majka zrobiła bardzo dobrze, jak będzie już wystawiona opinia to będą dzwonić do mnie a kopię, zgodziłam się żeby wysłali do szkoły
wygląda więc na to że moja córcia to po prostu mały leń a nie żadna dysleksja ;-):tak:

jeszcze chwilę odpocznę i po Dawida idę

lenka super koszulka, podobała się?

dorota sprzątaj, sprzątaj :tak: i rób miejsce na nowe, dzidziuchowe gadżety :tak:;-)
daj znać po wizycie

monika super że tak sprawnie wszystko idzie, z fundacją też się uda :tak:

Do góry