reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Monika nie chcesz nie pisz,plakac nie bedziemy a takie fochy wsadz sobie w buty. Czytasz nie czytasz z kad mamy wiedziec skoro Nic nam nie odpisujesz. Szkoda pisania Bo temat wyplywa systematycznie co jakie czas.
Ja nadal w proszku..zalamka
Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk
Ja nadal w proszku..zalamka
Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk
lenka21*
2+3 = MY
chciałam to samo napisac co poziomki, monika pisz pamietnik i tam wylewaj swoje żale a nie tu, masz pretensje do wszystkich i o wszystko, nic od siebie nie wnosisz, liczysz się tylko ty i twoje zycie a to nie tym ma polegac
poziomki choróbsko z piatką dzieci- masakra, trzymaj się
sciskam wszystkie dziewczyny
poziomki choróbsko z piatką dzieci- masakra, trzymaj się
sciskam wszystkie dziewczyny
ania138
miłość w trzech wymiarach
hej ho
całe przedpołudnie spędziłam z dziećmi w szkole bo były "drzwi otwarte" i zapisy do pierwszej klasy, a Majka w samorządzie szkolnym więc musiała być od początku do końca
zmienili zasady naboru dzieci z poza rejonu więc tylko wniosek dostałam a zapisywać będą dopiero od 12 marca i według punktacji kryteriów, nie jest źle, bo dużo kryteriów spełniamy będzie jeszcze spotkanie z panią dyr. w tej sprawie
pogoda wiosenna a moje dzieci nie chcą się z domu ruszyć dla mnie lepiej bo mała tak kopie że strasznie boli i do tego to drętwienie, nawet w nocy mnie budzi i z bólu zasnąć nie mogę
doris jeszcze na wyjeździe?
poziomki o rety jeszcze Ci jakieś choróbsko potrzebne masakra, trzymaj się
kate pochwalisz się wypoczynkiem? bo my z Tobą czekamy ;-)
mamcia przed chwilą było 19 dni a już 10 o rety ale czas zapierdziela
całe przedpołudnie spędziłam z dziećmi w szkole bo były "drzwi otwarte" i zapisy do pierwszej klasy, a Majka w samorządzie szkolnym więc musiała być od początku do końca
zmienili zasady naboru dzieci z poza rejonu więc tylko wniosek dostałam a zapisywać będą dopiero od 12 marca i według punktacji kryteriów, nie jest źle, bo dużo kryteriów spełniamy będzie jeszcze spotkanie z panią dyr. w tej sprawie
pogoda wiosenna a moje dzieci nie chcą się z domu ruszyć dla mnie lepiej bo mała tak kopie że strasznie boli i do tego to drętwienie, nawet w nocy mnie budzi i z bólu zasnąć nie mogę
dorota w nocy pisze z telefonu, z pod kołdryhej
dorota ze ci sie chce kompa wlaczac w nocy, ja jak nie spie to mam takiego lenia ze nie chce mi sie wogole z lozka wstac....
MILEGO WEEKENDU :*
doris jeszcze na wyjeździe?
poziomki o rety jeszcze Ci jakieś choróbsko potrzebne masakra, trzymaj się
kate pochwalisz się wypoczynkiem? bo my z Tobą czekamy ;-)
mamcia przed chwilą było 19 dni a już 10 o rety ale czas zapierdziela
Ostatnia edycja:
so_happy
Fanka BB :)
hej
wypoczynek jest, dzisiaj przyjechał,
Ania fotki jutro
Monika myśle, ze bardzo dobrą decyzje podjełaś,
lepiej nie czytać i nie pisać niż pisać tak, ze nikt nie wie o co chodzi i co chwilę się obrażac
poziomki zdrówka bidulko
Lenka super ten tort, u nas był taki, tylko ,ze ja na łatwize poszłam i zamawiałam
wypoczynek jest, dzisiaj przyjechał,
Ania fotki jutro
Monika myśle, ze bardzo dobrą decyzje podjełaś,
lepiej nie czytać i nie pisać niż pisać tak, ze nikt nie wie o co chodzi i co chwilę się obrażac
poziomki zdrówka bidulko
Lenka super ten tort, u nas był taki, tylko ,ze ja na łatwize poszłam i zamawiałam
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kate sliczny tort ,też bym poszla na latwizne i kupiła :-).
Mamcia zbliża sie gidzina 0 :-).
Misiarska jak u Ciebie w szpitalu?
Doris jak tam urlop ?
Poziomki zdrowka .
U mnie od wczoraj dzieci sie pochorowaly :-(, noc spędzilam u nich w pokoju na materacu na ciągłym wstawaniu . Planuje iść jutro do naszej pani doktor ,ale zobaczymy jak sie dziś sytuacja z nimi rozwinie .
Miłego dnia
Mamcia zbliża sie gidzina 0 :-).
Misiarska jak u Ciebie w szpitalu?
Doris jak tam urlop ?
Poziomki zdrowka .
U mnie od wczoraj dzieci sie pochorowaly :-(, noc spędzilam u nich w pokoju na materacu na ciągłym wstawaniu . Planuje iść jutro do naszej pani doktor ,ale zobaczymy jak sie dziś sytuacja z nimi rozwinie .
Miłego dnia
ania138
miłość w trzech wymiarach
witam się niedzielnie
zamiast sobie spać to obudziłam się o 6:30 tak jak w tygodniu jak M wstaje i już po spaniu ale wygląda na to że się wyspałam
mamcia jak byłam w czwartek u gina przyszłą taka parka, ona wyglądała jak monsrtum taki miała ogromny brzuch i później słyszałam jak mówiła że to 37 tydzień i 1 dzień, przeraziłam się fakt że ona ogólnie była tak duża ale i tak się przeraziłam
a jeszcze wczoraj zobaczyłam Ciebie jak "urosłaś" i zdałam sobie sprawę że moja mała skoro teraz waży około 1600g to jeszcze podwoi swoją wagę i znowu się przeraziłam jak ona mi się zmieści skoro teraz czuję ją pod żebrami i jednocześnie w macicy, jakoś nie mogę sobie ani przypomnieć ani wyobrazić że będę jeszcze większa
ja normalnie nie wiem co się ze mną dzieje, trzecia ciąża a czuję się jak bym pierworódką była
poziomki ja Twoja walka z grypą?
kate odjazdowy tort
zamiast sobie spać to obudziłam się o 6:30 tak jak w tygodniu jak M wstaje i już po spaniu ale wygląda na to że się wyspałam
mamcia jak byłam w czwartek u gina przyszłą taka parka, ona wyglądała jak monsrtum taki miała ogromny brzuch i później słyszałam jak mówiła że to 37 tydzień i 1 dzień, przeraziłam się fakt że ona ogólnie była tak duża ale i tak się przeraziłam
a jeszcze wczoraj zobaczyłam Ciebie jak "urosłaś" i zdałam sobie sprawę że moja mała skoro teraz waży około 1600g to jeszcze podwoi swoją wagę i znowu się przeraziłam jak ona mi się zmieści skoro teraz czuję ją pod żebrami i jednocześnie w macicy, jakoś nie mogę sobie ani przypomnieć ani wyobrazić że będę jeszcze większa
ja normalnie nie wiem co się ze mną dzieje, trzecia ciąża a czuję się jak bym pierworódką była
poziomki ja Twoja walka z grypą?
kate odjazdowy tort
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
My dalej wczasujemy, pogoda piekna, sloneczna i jest cieplutko. Spacerujemy po plazy, potem z Julia do sali zabaw chodzimy :-)
Mamcia...piekny brzusio, juz tak niewiele Ci zostalo i przytulisz malenstwo. Pewnie za jakis czas zatesknisz za brzuszkiem
Dorota...jak dzieci z zasypianiem i zachowaniem? Naklejki i nagrody dzialaja?
Ania...ja ostatnio ogladalam swoje zdjecia z 1 czerwca, 2 czerwca rano mialam CC. Boze jaka ja bylam wielka, nie dosc ze brzuszek jakbym pilke polknela to nogi, pupa, rece, buzia. Jak hipopotam wygladalam. Moze kiedys Wam pokaze to zdjecie.
Kate...sliczny tort, ja dla Julii na trzecie urodzinki chcialabym tort swinke peppe. Ale nie wiem czy gdzies mi taki zrobia.
A gdzie reszta???
My dalej wczasujemy, pogoda piekna, sloneczna i jest cieplutko. Spacerujemy po plazy, potem z Julia do sali zabaw chodzimy :-)
Mamcia...piekny brzusio, juz tak niewiele Ci zostalo i przytulisz malenstwo. Pewnie za jakis czas zatesknisz za brzuszkiem
Dorota...jak dzieci z zasypianiem i zachowaniem? Naklejki i nagrody dzialaja?
Ania...ja ostatnio ogladalam swoje zdjecia z 1 czerwca, 2 czerwca rano mialam CC. Boze jaka ja bylam wielka, nie dosc ze brzuszek jakbym pilke polknela to nogi, pupa, rece, buzia. Jak hipopotam wygladalam. Moze kiedys Wam pokaze to zdjecie.
Kate...sliczny tort, ja dla Julii na trzecie urodzinki chcialabym tort swinke peppe. Ale nie wiem czy gdzies mi taki zrobia.
A gdzie reszta???
reklama
Podziel się: