reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hejka
od kilku dni włączam laptop, co by poczytać co u Was i na wieczór wyłączam:sorry2: Dzisiaj sobie obiecałam, że muszę i nadrobiłam:biggrin2:
Alicja w końcu jutro śmiga do przedszkola :biggrin2::biggrin2: Wiktoros jeszcze kaszle brzydko, ale widzę poprawę. Zaliczyliśmy dzisiaj neurologa, który jeszcze drobnej asymertii się dopatrzył, więc dalej będziemy sobie na fitnesik chodzić, poza tym same "ochy i achy" jaki Młody świetnie rozwinięty:biggrin2: Potem śmigałam z Igorem na wyciąganie szwów, tym razem zniósł dzielnie:biggrin2:
Ania to będzie formalność, wystarczy, że wejdziesz i brzuszek zobaczą.
Doris zdrówka dla córci.
Liza życzę Ci, żebyś się miło zaskoczyła i dobrze bawiła.
Dorota fajnie, że hormon dobrze działa.
Stefaa smaka na spaghettu mi zrobiłaś. Ja jutro mam w planie fasolkę po bretońsku:-)

spadam ogarnąć kuchnię

reklama
Hejka

Dzieki dziewczyny no oby tak bylo... :-) ale coz.... sie okaze juz niedlugo bo coraz blizej :cool2:
Ania to bedzie tylko cywilny, nie koscielny :p z exem mialam koscielny niestety.... :dry::sorry2:

U mnie dzis pochmurno, ale ptaszki spiewaja i wiosne czuc w powietrzu :happy2:
ale dzis mam lenia, wiec moj power sie zakonczyl :sorry2::sorry::sorry:
córka dzis na polkoloni pojechala do aqua parku :p zazdroszcze jej :p wiecej zwiedzi niz ja :p o tutaj :p AQUAPARK POLKOWICE REGIONALNE CENTRUM REKREACYJNO – REHABILITACYJNE S.A.
a w czoraj byla na bajce 3D :p i jakies węze widzieli na pokazie :confused:

hej
już myślałam że nie wstanę rano żeby dzieci zaprowadzić do szkoły, taka zmęczona jetem :eek: ale wstałam, przewietrzyłam się, jak wróciłam to się położyłam, nie spałam ale odpoczywam

odebrałam wczoraj prośbę o zapisanie syna do innej szkoły, i ten sam numer co 4 lata temu :no: pani dyr nie wyraża zgody ale przyjmuje do wiadomości, dobrze że ta dyrektorka honoruje to jako zgodę bo bym musiała po wydziale oświaty się błąkać.
A jak się dzisiaj dowiedziałam to miałam szczęście że akurat minęłam się z nią w drzwiach sekretariatu bo rozmawiałam dzisiaj z mamą, która dostała taką samą odpowiedź i zapytała co to ma znaczyć i się skręciła zadyma, pani dyr nawtykała tej babce :szok: babka nie została dłużna, szok
Hej witam sie i ja.
Ania co z Toba? Moze masz anemie ze ciagle taka zmeczona jestes?
Ja mam ogromne poklady enargii ale czeste skurcze mnie hamuja.
Dzisiaj ide polazic po sklepach z uzywanymi zabawkami moze dorwe cos dla malego, na lowy mi sie zachcialo isc ;-).
No i dzis 37 tydz. :-D:-D. Ciaza donoszona!!!!!!
hurra hurra :-D:-D
mamcia nie wiem co mi jest, może znowu to wczesne wstawanie mnie tak dobija :eek: może za dużo chodzę
jak to dłużej będzie trwało to sobie krew zbadam bo się wybieram po niedzieli do pracy więc przy okazji sprawdzę
Ania no kreacja musi być i impreza weselna też !

oni Was pewnie ściągneli bo uwierzyć nie mogą hehe w dzisiejszych czasach to chyba tylko rozwód :d

Twój M ma rozrusznik serca ?
dokładnie to samo pomyślałam :tak:biała suknia, welon, M w garniturze, dzieci będą sypać kwiatki a jak sędzina ogłosi wyrok to puścimy marsz weselny :-D:-D:-D:-D chyba by o nas głośno było :-D
no ale poważnie mówiąc to taki trochę drugi ślub więc napewno jakoś uczcimy ten dzień :tak::-D
my jeszcze chcemy później odnowić przysięgę :tak:

możliwe że masz rację bo jak składałam papiery i pytałam ile kosztuje to pani myślała że się pomyliłam, ja jej że nie, że chodzi o zniesienie separacji, to koleżanki pytała bo ona nie wie :happy2: więc może faktycznie chcą nas zobaczy na żywo, dotknąć ;-):-D

Mój M ma jak się okazało wrodzoną wadę serca tzn zaburzenie wazowagalne czyli jak mu ciśnienie spadało to serce tak zwalniało że mdlał i raz tak byliśmy na wyjeździe z moimi rodzicami zemdlał w łazience i mama moja mama go reanimowała :szok::-( a drugi raz ja, mówił też że raz nie jak nie byliśmy razem nie wie jak się znalazł w łazience na podłodze, musiał też zemdleć ale ocknął się sam :no:
i od dwóch ponad dwóch lat ma rozrusznik i już jest ok, bo jak mu ciśnienie spada do rozrusznik wspomaga serce i nic się nie dzieje tyle że już do końca życia na tabletkach na nadciśnienie
ach i po roku od wszczepienia wypięła mu się elektroda i musiał mieć poprawiane
a dodam jeszcze że przy wszczepianiu dostał migotanie :confused: ale uratowali
a przy poprawianiu elektrody zatrzymał się, ale reanimacja się udała :szok::-( i wszystko na moich oczach aż mi się płakać zachciało na wspomnienie :-(
to też zbliżyło nas do siebie i M już kilka razy mówił że w samą porę się opamiętał bo gdyby nie to mógł by już nie żyć :-(
fiu to tyle
Hejka
Ania to bedzie tylko cywilny, nie koscielny :p z exem mialam koscielny niestety.... :dry::sorry2:

U mnie dzis pochmurno, ale ptaszki spiewaja i wiosne czuc w powietrzu :happy2:
ale dzis mam lenia, wiec moj power sie zakonczyl :sorry2::sorry::sorry:
córka dzis na polkoloni pojechala do aqua parku :p zazdroszcze jej :p wiecej zwiedzi niz ja :p o tutaj :p AQUAPARK POLKOWICE REGIONALNE CENTRUM REKREACYJNO – REHABILITACYJNE S.A.
a w czoraj byla na bajce 3D :p i jakies węze widzieli na pokazie :confused:
no to ceremonia w Urzędzie jest najważniejsza :tak: a impreza to tak jak wcześniej pisałam :tak:

ja Ci energii nie zabrałam bom dalej wafel :dry:

ale córcia ma atrakcje :-D super

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny !

wpadam tylko zapytać się kto będzie na nocym bebalniu jutro ? :)

doris, dorota,marta,happymama, poziomki, kate, lenka, annaoj, misiarska, mamartusia, ania i reszta ekipy ?

Witam!Wczoraj dostałam 2 dobre wiadomości.Mikołaj dostał się na ang.tam gdzie chodził do fundacji i ma jutro lekcję a Inia na badanie logopedyczne do przedszkola też jutro.Nareszcie dowiem się co jej jest i pójdziemy dowiedzieć się kiedy na terapię może przychodzić bo to obok jest.Obydwa wyjścia w zbliżonym czasie.DB że babcia jest bo musiałabym z czegoś zrezygnować.

stefa ja też
Ania to Ci się impreza szykuje ;-)
Dorota czy Ty już znasz płeć dziecka? bo chyba dziewczynke byś chciała tak?
mamcia to juz końcówka u Ciebie
Doris jak urlop?

zmykam do pracy bo nie moge się wyrobić

Kate płci na 100% nie znam ,usg polowkowe 1 marca ,mam nadzieję sie wtedy dowiedzieć :-), od początku mam gdzieś przeczucie ze dziewczynka i ja usg genetycznym gin mowilbze jajiek nie widać :-). Tak chciałabym córeczkę ,ale tak naprawdę jest mi to obojętne ,byleby było dobrze :-).

Liza dokładnie ceremonia w urzędzie najważniejsza a o reszcie nie myśl ,co ma być to bedzie :-).

Aniu ta dr to brak słów na babe :-(, dobrze ze i tak sobie z ta szkoła zalatwisz :-).

Oliwka po balu . Kostium wypożyczony ,za dobę 20 zł . Ja dziś po nią przychodzę ,patrzę a sukienka ten kostium pozadnie potargana :-(, myślalam ze mnie coś trafi . Na miejscu zadziałał brzuszek :-) 2 dzieci po boku ,pani mówi ze duza kwotę płaci sie za zniszczenie kostriumu ale w mojej sytuacji :-(, mam dac 10 zł na krawcowa ,głupio mi było i dałam 20 zł :-) w sumie za kostrium 40 zł zaplacilam :-).
Ale oliwka też musi ponieść konsekwencjie bo inaczej nigdy niczego sie nie nauczy :-(.

Dziś po pracy m ,jedziemy do babki kupić dla dzidziusia Kolyske . Moze za wcześnie 5 miesiąc ,ale ja dokładnie nie mam niczego dla malucha a i cena jak dla mnie super . Kolyska drewniana,z ochroniaczami na szczebelki ,poduszka i kolderka wypełnienie wraz z poszewka taka neutralna jasna :-), baldachim ,materacyk za 150 zl . Jak dla mnie okazja :-).

Witajcie
ja dziś cały dzień w łóżku, filny ogladam, byłam tylko szybko w sklepie. Pogoda beznadziejna, cały czas pada deszcz więc z nadmorskiego spaceru nici.
Ja się jutro piszę na bleblanie o ile się uda pogadać, bo ja neta ciągnę z telefonu i wolno chodzi.

reklama
Ja nie ogarniam, jakas mania sprzatania mnie dopadla, chyba strach przed tym ze cos sie zacznie a nie chce balaganu w domu zostawic.
Chodze i sprzatam i ciagle w tyle jestem :no:...w kazdym kacie cos....

Do góry