hej
już myślałam że nie wstanę rano żeby dzieci zaprowadzić do szkoły, taka zmęczona jetem
ale wstałam, przewietrzyłam się, jak wróciłam to się położyłam, nie spałam ale odpoczywam
odebrałam wczoraj prośbę o zapisanie syna do innej szkoły, i ten sam numer co 4 lata temu
pani dyr nie wyraża zgody ale przyjmuje do wiadomości, dobrze że ta dyrektorka honoruje to jako zgodę bo bym musiała po wydziale oświaty się błąkać.
A jak się dzisiaj dowiedziałam to miałam szczęście że akurat minęłam się z nią w drzwiach sekretariatu bo rozmawiałam dzisiaj z mamą, która dostała taką samą odpowiedź i zapytała co to ma znaczyć i się skręciła zadyma, pani dyr nawtykała tej babce
babka nie została dłużna, szok
Hej witam sie i ja.
Ania co z Toba? Moze masz anemie ze ciagle taka zmeczona jestes?
Ja mam ogromne poklady enargii ale czeste skurcze mnie hamuja.
Dzisiaj ide polazic po sklepach z uzywanymi zabawkami moze dorwe cos dla malego, na lowy mi sie zachcialo isc ;-).
No i dzis 37 tydz.
. Ciaza donoszona!!!!!!
hurra hurra
mamcia nie wiem co mi jest, może znowu to wczesne wstawanie mnie tak dobija
może za dużo chodzę
jak to dłużej będzie trwało to sobie krew zbadam bo się wybieram po niedzieli do pracy więc przy okazji sprawdzę
Ania no kreacja musi być i impreza weselna też !
oni Was pewnie ściągneli bo uwierzyć nie mogą hehe w dzisiejszych czasach to chyba tylko rozwód :d
Twój M ma rozrusznik serca ?
dokładnie to samo pomyślałam
biała suknia, welon, M w garniturze, dzieci będą sypać kwiatki a jak sędzina ogłosi wyrok to puścimy marsz weselny
chyba by o nas głośno było
no ale poważnie mówiąc to taki trochę drugi ślub więc napewno jakoś uczcimy ten dzień
my jeszcze chcemy później odnowić przysięgę
możliwe że masz rację bo jak składałam papiery i pytałam ile kosztuje to pani myślała że się pomyliłam, ja jej że nie, że chodzi o zniesienie separacji, to koleżanki pytała bo ona nie wie
więc może faktycznie chcą nas zobaczy na żywo, dotknąć ;-)
Mój M ma jak się okazało wrodzoną wadę serca tzn zaburzenie wazowagalne czyli jak mu ciśnienie spadało to serce tak zwalniało że mdlał i raz tak byliśmy na wyjeździe z moimi rodzicami zemdlał w łazience i mama moja mama go reanimowała
:-( a drugi raz ja, mówił też że raz nie jak nie byliśmy razem nie wie jak się znalazł w łazience na podłodze, musiał też zemdleć ale ocknął się sam
i od dwóch ponad dwóch lat ma rozrusznik i już jest ok, bo jak mu ciśnienie spada do rozrusznik wspomaga serce i nic się nie dzieje tyle że już do końca życia na tabletkach na nadciśnienie
ach i po roku od wszczepienia wypięła mu się elektroda i musiał mieć poprawiane
a dodam jeszcze że przy wszczepianiu dostał migotanie
ale uratowali
a przy poprawianiu elektrody zatrzymał się, ale reanimacja się udała
:-( i wszystko na moich oczach aż mi się płakać zachciało na wspomnienie :-(
to też zbliżyło nas do siebie i M już kilka razy mówił że w samą porę się opamiętał bo gdyby nie to mógł by już nie żyć :-(
fiu to tyle
Hejka
Ania to bedzie tylko cywilny, nie koscielny
z exem mialam koscielny niestety....
U mnie dzis pochmurno, ale ptaszki spiewaja i wiosne czuc w powietrzu
ale dzis mam lenia, wiec moj power sie zakonczyl
córka dzis na polkoloni pojechala do aqua parku
zazdroszcze jej
wiecej zwiedzi niz ja
o tutaj
AQUAPARK POLKOWICE REGIONALNE CENTRUM REKREACYJNO – REHABILITACYJNE S.A.
a w czoraj byla na bajce 3D
i jakies węze widzieli na pokazie
no to ceremonia w Urzędzie jest najważniejsza
a impreza to tak jak wcześniej pisałam
ja Ci energii nie zabrałam bom dalej wafel
ale córcia ma atrakcje
super