reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hejka
od kilku dni włączam laptop, co by poczytać co u Was i na wieczór wyłączam:sorry2: Dzisiaj sobie obiecałam, że muszę i nadrobiłam:biggrin2:
Alicja w końcu jutro śmiga do przedszkola :biggrin2::biggrin2: Wiktoros jeszcze kaszle brzydko, ale widzę poprawę. Zaliczyliśmy dzisiaj neurologa, który jeszcze drobnej asymertii się dopatrzył, więc dalej będziemy sobie na fitnesik chodzić, poza tym same "ochy i achy" jaki Młody świetnie rozwinięty:biggrin2: Potem śmigałam z Igorem na wyciąganie szwów, tym razem zniósł dzielnie:biggrin2:
Ania to będzie formalność, wystarczy, że wejdziesz i brzuszek zobaczą.
Doris zdrówka dla córci.
Liza życzę Ci, żebyś się miło zaskoczyła i dobrze bawiła.
Dorota fajnie, że hormon dobrze działa.
Stefaa smaka na spaghettu mi zrobiłaś. Ja jutro mam w planie fasolkę po bretońsku:-)

spadam ogarnąć kuchnię

reklama
Hejka

Dzieki dziewczyny no oby tak bylo... :-) ale coz.... sie okaze juz niedlugo bo coraz blizej :cool2:
Ania to bedzie tylko cywilny, nie koscielny :p z exem mialam koscielny niestety.... :dry::sorry2:

U mnie dzis pochmurno, ale ptaszki spiewaja i wiosne czuc w powietrzu :happy2:
ale dzis mam lenia, wiec moj power sie zakonczyl :sorry2::sorry::sorry:
córka dzis na polkoloni pojechala do aqua parku :p zazdroszcze jej :p wiecej zwiedzi niz ja :p o tutaj :p AQUAPARK POLKOWICE REGIONALNE CENTRUM REKREACYJNO – REHABILITACYJNE S.A.
a w czoraj byla na bajce 3D :p i jakies węze widzieli na pokazie :confused:

hej
już myślałam że nie wstanę rano żeby dzieci zaprowadzić do szkoły, taka zmęczona jetem :eek: ale wstałam, przewietrzyłam się, jak wróciłam to się położyłam, nie spałam ale odpoczywam

odebrałam wczoraj prośbę o zapisanie syna do innej szkoły, i ten sam numer co 4 lata temu :no: pani dyr nie wyraża zgody ale przyjmuje do wiadomości, dobrze że ta dyrektorka honoruje to jako zgodę bo bym musiała po wydziale oświaty się błąkać.
A jak się dzisiaj dowiedziałam to miałam szczęście że akurat minęłam się z nią w drzwiach sekretariatu bo rozmawiałam dzisiaj z mamą, która dostała taką samą odpowiedź i zapytała co to ma znaczyć i się skręciła zadyma, pani dyr nawtykała tej babce :szok: babka nie została dłużna, szok
Hej witam sie i ja.
Ania co z Toba? Moze masz anemie ze ciagle taka zmeczona jestes?
Ja mam ogromne poklady enargii ale czeste skurcze mnie hamuja.
Dzisiaj ide polazic po sklepach z uzywanymi zabawkami moze dorwe cos dla malego, na lowy mi sie zachcialo isc ;-).
No i dzis 37 tydz. :-D:-D. Ciaza donoszona!!!!!!
hurra hurra :-D:-D
mamcia nie wiem co mi jest, może znowu to wczesne wstawanie mnie tak dobija :eek: może za dużo chodzę
jak to dłużej będzie trwało to sobie krew zbadam bo się wybieram po niedzieli do pracy więc przy okazji sprawdzę
Ania no kreacja musi być i impreza weselna też !

oni Was pewnie ściągneli bo uwierzyć nie mogą hehe w dzisiejszych czasach to chyba tylko rozwód :d

Twój M ma rozrusznik serca ?
dokładnie to samo pomyślałam :tak:biała suknia, welon, M w garniturze, dzieci będą sypać kwiatki a jak sędzina ogłosi wyrok to puścimy marsz weselny :-D:-D:-D:-D chyba by o nas głośno było :-D
no ale poważnie mówiąc to taki trochę drugi ślub więc napewno jakoś uczcimy ten dzień :tak::-D
my jeszcze chcemy później odnowić przysięgę :tak:

możliwe że masz rację bo jak składałam papiery i pytałam ile kosztuje to pani myślała że się pomyliłam, ja jej że nie, że chodzi o zniesienie separacji, to koleżanki pytała bo ona nie wie :happy2: więc może faktycznie chcą nas zobaczy na żywo, dotknąć ;-):-D

Mój M ma jak się okazało wrodzoną wadę serca tzn zaburzenie wazowagalne czyli jak mu ciśnienie spadało to serce tak zwalniało że mdlał i raz tak byliśmy na wyjeździe z moimi rodzicami zemdlał w łazience i mama moja mama go reanimowała :szok::-( a drugi raz ja, mówił też że raz nie jak nie byliśmy razem nie wie jak się znalazł w łazience na podłodze, musiał też zemdleć ale ocknął się sam :no:
i od dwóch ponad dwóch lat ma rozrusznik i już jest ok, bo jak mu ciśnienie spada do rozrusznik wspomaga serce i nic się nie dzieje tyle że już do końca życia na tabletkach na nadciśnienie
ach i po roku od wszczepienia wypięła mu się elektroda i musiał mieć poprawiane
a dodam jeszcze że przy wszczepianiu dostał migotanie :confused: ale uratowali
a przy poprawianiu elektrody zatrzymał się, ale reanimacja się udała :szok::-( i wszystko na moich oczach aż mi się płakać zachciało na wspomnienie :-(
to też zbliżyło nas do siebie i M już kilka razy mówił że w samą porę się opamiętał bo gdyby nie to mógł by już nie żyć :-(
fiu to tyle
Hejka
Ania to bedzie tylko cywilny, nie koscielny :p z exem mialam koscielny niestety.... :dry::sorry2:

U mnie dzis pochmurno, ale ptaszki spiewaja i wiosne czuc w powietrzu :happy2:
ale dzis mam lenia, wiec moj power sie zakonczyl :sorry2::sorry::sorry:
córka dzis na polkoloni pojechala do aqua parku :p zazdroszcze jej :p wiecej zwiedzi niz ja :p o tutaj :p AQUAPARK POLKOWICE REGIONALNE CENTRUM REKREACYJNO – REHABILITACYJNE S.A.
a w czoraj byla na bajce 3D :p i jakies węze widzieli na pokazie :confused:
no to ceremonia w Urzędzie jest najważniejsza :tak: a impreza to tak jak wcześniej pisałam :tak:

ja Ci energii nie zabrałam bom dalej wafel :dry:

ale córcia ma atrakcje :-D super

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny !

wpadam tylko zapytać się kto będzie na nocym bebalniu jutro ? :)

doris, dorota,marta,happymama, poziomki, kate, lenka, annaoj, misiarska, mamartusia, ania i reszta ekipy ?

Witam!Wczoraj dostałam 2 dobre wiadomości.Mikołaj dostał się na ang.tam gdzie chodził do fundacji i ma jutro lekcję a Inia na badanie logopedyczne do przedszkola też jutro.Nareszcie dowiem się co jej jest i pójdziemy dowiedzieć się kiedy na terapię może przychodzić bo to obok jest.Obydwa wyjścia w zbliżonym czasie.DB że babcia jest bo musiałabym z czegoś zrezygnować.

stefa ja też
Ania to Ci się impreza szykuje ;-)
Dorota czy Ty już znasz płeć dziecka? bo chyba dziewczynke byś chciała tak?
mamcia to juz końcówka u Ciebie
Doris jak urlop?

zmykam do pracy bo nie moge się wyrobić

Kate płci na 100% nie znam ,usg polowkowe 1 marca ,mam nadzieję sie wtedy dowiedzieć :-), od początku mam gdzieś przeczucie ze dziewczynka i ja usg genetycznym gin mowilbze jajiek nie widać :-). Tak chciałabym córeczkę ,ale tak naprawdę jest mi to obojętne ,byleby było dobrze :-).

Liza dokładnie ceremonia w urzędzie najważniejsza a o reszcie nie myśl ,co ma być to bedzie :-).

Aniu ta dr to brak słów na babe :-(, dobrze ze i tak sobie z ta szkoła zalatwisz :-).

Oliwka po balu . Kostium wypożyczony ,za dobę 20 zł . Ja dziś po nią przychodzę ,patrzę a sukienka ten kostium pozadnie potargana :-(, myślalam ze mnie coś trafi . Na miejscu zadziałał brzuszek :-) 2 dzieci po boku ,pani mówi ze duza kwotę płaci sie za zniszczenie kostriumu ale w mojej sytuacji :-(, mam dac 10 zł na krawcowa ,głupio mi było i dałam 20 zł :-) w sumie za kostrium 40 zł zaplacilam :-).
Ale oliwka też musi ponieść konsekwencjie bo inaczej nigdy niczego sie nie nauczy :-(.

Dziś po pracy m ,jedziemy do babki kupić dla dzidziusia Kolyske . Moze za wcześnie 5 miesiąc ,ale ja dokładnie nie mam niczego dla malucha a i cena jak dla mnie super . Kolyska drewniana,z ochroniaczami na szczebelki ,poduszka i kolderka wypełnienie wraz z poszewka taka neutralna jasna :-), baldachim ,materacyk za 150 zl . Jak dla mnie okazja :-).

Witajcie
ja dziś cały dzień w łóżku, filny ogladam, byłam tylko szybko w sklepie. Pogoda beznadziejna, cały czas pada deszcz więc z nadmorskiego spaceru nici.
Ja się jutro piszę na bleblanie o ile się uda pogadać, bo ja neta ciągnę z telefonu i wolno chodzi.

reklama
Ja nie ogarniam, jakas mania sprzatania mnie dopadla, chyba strach przed tym ze cos sie zacznie a nie chce balaganu w domu zostawic.
Chodze i sprzatam i ciagle w tyle jestem :no:...w kazdym kacie cos....

Do góry