reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamcia tuż przed porodem to normalne,zebys tylko od tego sprzatania rodzic nie zaczeła:szok::-D

Doris odpoczywaj nalezy Ci sie:tak:

Ania a o co chodzi z ta szkoła bo sie zakreciłam:confused:
W sadzie zobacza Cie jeszcze z brzuchem:-D:-D zdjecia benda robic

Grypa mnie toczy,ledwo zyje:no::eek: Jutro tradycyjnie jestem:-)

Buziam Was:**

reklama
Ania a o co chodzi z ta szkoła bo sie zakreciłam:confused:
W sadzie zobacza Cie jeszcze z brzuchem:-D:-D zdjecia benda robic

Grypa mnie toczy,ledwo zyje:no::eek: Jutro tradycyjnie jestem:biggrin2:

Buziam Was:**
i fotę w gablocie powieszą ;-)

a suszarkę już masz?

oj nie daj się grypie, walcz :tak:

posłałam moje dzieci od zerówki do szkoły, która nie jest moją "rejonową" szkołą, mam ją 3-4 minuty od domu, ma bardzo dobrą opinię, duże jasne korytarze itp ale żeby zapisali dziecko do pierwszej klasy potrzebuję zgodę pani dyrektor z tej szkoły z rejonu

już rozmawiałam z panią z sekretariatu i oczywiście taka "zgoda" wystarczy i w sobotę można śmiało przyjść zapisać :tak::-D

a ja jutro mam wizytę u gina i usg o 10 :biggrin2:

Witam z rana . Mamy kolyske ,jest ona w częściach ,jak złożymy na chwilę to porobie fotki :-), ale wszystko wygląda na ładne i nowe :-).
Alanek uspal mi sie wczoraj już o 18.45 w drodze ,w aucie jak jechaliśmy kupić ta kolyske i ładnie przespal cala noc :-).

U oliwki w szkole dziś na godz 12 mam przedstawienie na dzień babci i dziadka , no jej dziadków nie bedzie z racji km :-(, więc ja idę z alankiem :-).

Miłego dnia .

Mnie nie bedzie na nocnym beblaniu, M ma wolne, dzieciaki ferie i idziemy do znajomych.
Te czwartki wogole mi sie pasuja :/.
Mamartusia dziewczyny w czwartki gadaja na skeypie.

Mnie też nie będzie na beblaniu, wczoraj o 21 już spałam ,dziś pewnie będzie podobnie .

Dzień babci i dziadka w szkole udany :-). Teraz na placu na chwilę jestem z dziecmi ,super sloneczko swieci :-).

Mnie nie bedzie na nocnym beblaniu, M ma wolne, dzieciaki ferie i idziemy do znajomych.
Te czwartki wogole mi sie pasuja :/.
Mamartusia dziewczyny w czwartki gadaja na skeypie.
mi też nie zawsze pasuje ale tym razem będę :tak:

Po wizycie jestem spokojniejsza :tak: moje wrażenie że mała wypadnie to tylko wrażenie bo macica trzyma fest :tak:
płeć potwierdzona więc te wszystkie "znachorki" co to po kształcie brzucha płeć widzą mogą sobie swoje mądrości w d..... wsadzić :sorry2:
tylko akurat mała przekręciła się głową do góry ale do 35 tygodnia ma czas więc się nie denerwuję na zapas, kręci się jeszcze strasznie bo wczoraj cały dzień czkawkę czułam na dole a teraz tak kopie że uciska nerwy i drętwieje mi pośladek i noga :dry: ledwo chodzę, dobrze że M pojechał ze mną to wszystko poszło sprawnie :tak:
waży 1600g :-)

jutro jadę z Majką do przychodni psych-ped na kolejne testy :tak: ciekawe jak jej pójdzie tym razem, bo te Pani mówiła że będą trudniejsze

dorota czekam na fotki :-) mój M też kiedyś był na występie z okazji Dnia Mamy :tak: bo mi wolnego w pracy nie dali :dry:

reklama
hej
Ania czyli wszystko dobrze i to najważniejsze
Dorota mozesz pogadac z nami chwile, 21 to nie jest późna pora

mój najmłodszy syn kończy dzisiaj 2 lata, tak mnie na sentyment zebrało,
wydaje mi się jakbym wczoraj w ciąży była, a to już 2 lata, ech

Do góry