reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

dostaliśmy dzisiaj powiadomienie że pisma z sądu mamy do odbioru w InPost :tak: to te w sprawie separacji, ciekawe czy będziemy musieli iść na rozprawę czy to tylko już powiadomienie że znowu mąż i żona jesteśmy :laugh2: zobaczymy jutro
tak to z chlopakami siedze, no i biore sie wlasnie za sprzatanie :) bo piekna pogoda i az czlowiek powera ma :tak: :-)

pozdrawiam i milego dnia zycze! :-)
daj mi trochę swojego powera bo ja totalnie klapnięta jestem :eek:
ania moje też w szkole, jaka cisza :-D

walczę z Olkiem żeby przy cycu nie zasypiał, masakra, co to na ryczy

miłego dnia
oj, ta cisza jest bezcenna, ale moje dzisiaj zdecydowanie za szybko kończyły :eek: Majka o 10:35 a Dawid o 13:15

powodzenia
Aniu i jak starcie w szkole z deryktorka ?

Aniu mój humor do d...
Nic nie pisze bo dzieci mnie wykanczaja , nie poznaje ich ,ktoś mi dzieci pozamienial :-(, naprawdę zrobili sie oboje straszni :-(.
nie było dyrektorki, musiałam zostawić prośbę i jutro około południa mam do odbioru, aż nie chcę myśleć co będzie jak się nie zgodzi

co w te Twoje dzieci wstąpiło? :confused: poprawy humoru życzę :tak:

reklama
Aniu no ciekawe czy termin rozprawy ? Czy ze juz po separacji :-).
To życzę też aby odpowiedź w szkole byla pozytywna .
Jeśli chodzi o moje dzieci to ja sama nie wiem co im sie stało :-(, i chyba z ta niewiedza jest mi jeszcze gorzej . Jest ciężko i mam dość wszystkiego, ale nie bede zanudzac .

M ma jutro wolne i po 6 jedziemy wszyscy do katowic do szpitala na wizytę i po hormon .

Dobranoc

Witajcie
Pierwszy dzień urlopu minął organizacyjnie, Ale jesztem szczęśliwa, wreszcie mogę się wyspać. Julia co prawda wstała dziś o 7,39 ale jeszcze leżymy.
Wstaniemy o 9 a potem spacerek nadmorski :-). Tylko tęsknięm już za moim M...

Dorota...co tam z dziećmi?? Pisz wygadaj się, nie jest lepiej???

Ania...tak sobie myślę że ty z twoimm mężem to wiedzieliście że będziecie razem jeszcze, bo rozwodu nie wzięliście tylko separacja

Mamcia...u nas też ferie się rozpoczęły :-)

Misiarska...u Ciebie jużtak blisko do spatkania z Dziewczynkami. Ale fajnie :-)

Lenka...a czemu walczysz, zeby nie zasypiał przy cycu, spokojnie daj mu jeszcze trochę czasu to będzie łatwiej, on jeszcze malutki

Liza ...jak przygotowania??

Happymama
...pokaż nam Fabianka, czas tak leci szybko, niedawno rodziłaś a już 3 tyg ponad ma

Stefaaa...kiedy jakieś gadanie nocne, bo jestem na urlopie i czasu więcej :-)

hej
spacerek z rana zaliczony, mały mrozik bez wiaterku aż miło :tak:
a zaraz lecę z Majką

Witajcie
Pierwszy dzień urlopu minął organizacyjnie, Ale jesztem szczęśliwa, wreszcie mogę się wyspać. Julia co prawda wstała dziś o 7,39 ale jeszcze leżymy.
Wstaniemy o 9 a potem spacerek nadmorski :biggrin2:. Tylko tęsknięm już za moim M...

Ania...tak sobie myślę że ty z twoimm mężem to wiedzieliście że będziecie razem jeszcze, bo rozwodu nie wzięliście tylko separacja
Stefaaa...kiedy jakieś gadanie nocne, bo jestem na urlopie i czasu więcej :biggrin2:
a M dołączy do Was?

Bardzo możliwe, choć pierwsza wersja pozwu była o rozwód ale M poprosił żebym zmieniła na separację :tak:, o rozwód złożyliśmy później ale za nim wyznaczyli termin rozprawy M już mieszkał z nami:rolleyes2:

powinno być w czwartek tylko nie wiem o której godzinie

a jak samopoczucie córci?
Aniu no ciekawe czy termin rozprawy ? Czy ze juz po separacji :biggrin2:.
To życzę też aby odpowiedź w szkole byla pozytywna .
Jeśli chodzi o moje dzieci to ja sama nie wiem co im sie stało :-(, i chyba z ta niewiedza jest mi jeszcze gorzej . Jest ciężko i mam dość wszystkiego, ale nie bede zanudzac .

M ma jutro wolne i po 6 jedziemy wszyscy do katowic do szpitala na wizytę i po hormon .

Dobranoc
Jednak termin rozprawy :dry: na 20 marca

dorota nie zanudzasz nas

daj znać jak wrócicie

ania co tam rozprawa jak Was zobaczą to od razu bedziecie znowu formalnie rodzinką

Doris odpoczywaj, oduczam Olka bo traktuje mnie jak smoczek, budzi się w nocy często a nad ranem potrafi ssać godz i niby spi a jak wyjmę cyca to ryk, teraz zasypia mi na rękach, przytula się i spi

Hej
Dorota to udanej wyprawy.
ania a wez sobie , ja dzis u chlopakow znow ogarnialam, bo juz patrzec nie moglam :p firanki zmienilam, okno umylam itd. itp... :tak: ale teraz jest ok. ciekawe co bedzie na rozprawie :-)
Doris przygotowania ok raczej, niewiem tesciow sale zamowila i ona to wszystko organizuje.... mi sie az niedobrze robi na mysl o tej calej imprezeie po slubie...... :/ siostra Ł. nawet nie dala znac ze zaproszenia doszly, a ja jak jej napisalam czy doszly to mi odpisala ze" tak ta k, miala zadzwonic ale zapomniala...." ja wiem ze oni wszyscy jedynie dla matki Ł. przyjada a od Ł. jak cos potrzeba to kazdy bedzie dzwonil bo on zawsze pomoze... to nie bedzie dobry i udany dzien.... :sorry::sorry2::confused: cos mi sie tak wydaje..... :( ic nie jest po mojemu..... :-(

ania co tam rozprawa jak Was zobaczą to od razu bedziecie znowu formalnie rodzinką

Doris odpoczywaj, oduczam Olka bo traktuje mnie jak smoczek, budzi się w nocy często a nad ranem potrafi ssać godz i niby spi a jak wyjmę cyca to ryk, teraz zasypia mi na rękach, przytula się i spi

:biggrin2:
Dawid robił dokładnie tak samo :tak: :rolleyes:
Hej
Dorota to udanej wyprawy.
ania a wez sobie , ja dzis u chlopakow znow ogarnialam, bo juz patrzec nie moglam :p firanki zmienilam, okno umylam itd. itp... :tak: ale teraz jest ok. ciekawe co bedzie na rozprawie :-)
Doris przygotowania ok raczej, niewiem tesciow sale zamowila i ona to wszystko organizuje.... mi sie az niedobrze robi na mysl o tej calej imprezeie po slubie...... :/ siostra Ł. nawet nie dala znac ze zaproszenia doszly, a ja jak jej napisalam czy doszly to mi odpisala ze" tak ta k, miala zadzwonic ale zapomniala...." ja wiem ze oni wszyscy jedynie dla matki Ł. przyjada a od Ł. jak cos potrzeba to kazdy bedzie dzwonil bo on zawsze pomoze... to nie bedzie dobry i udany dzien.... :sorry::sorry2::confused: cos mi sie tak wydaje..... :( ic nie jest po mojemu..... :-(

liza chętnie wezmę tej Twojej energii bo ja znowu jak się przeszłam po osiedlu to wafel jestem :sorry2: a tępo mojego chodzenia mnie samą doprowadza do szału, takie zawrotne :eek:
a przez moje okna to już prawie świata nie widać, ja się póki co nie zabiorę a M nie może ze względu na rozrusznik, dzieci za małe więc trudno okna muszą poczekać ;-)

chyba miała bym takie same podejście na Twoim miejscu :dry: ale staraj się o tym nie myśleć, najważniejsze to wasza ceremonia :tak: bo to kościelny, tak? a imprezę potraktuj jak zwykłą zabawę, na którą Was zaprosili :tak:

też się zastanawiam jak ta rozprawa będzie wyglądać:confused:, byłam pewna że zrobią zaocznie, przyślą nam tylko wyrok i już. A tu proszę, przesłuchanie stron będzie, dobrze ze świadków nie chcą :-) ciekawe tylko czy jak coś im się nie będzie zgadzać to powiedzą że nie zniosą separacji :confused:;-) zobaczymy za miesiąc :tak:
ach muszę kreację sobie sprawić :-D:-D:-D

Hej witam sie i ja.
Ania co z Toba? Moze masz anemie ze ciagle taka zmeczona jestes?
Ja mam ogromne poklady enargii ale czeste skurcze mnie hamuja.
Dzisiaj ide polazic po sklepach z uzywanymi zabawkami moze dorwe cos dla malego, na lowy mi sie zachcialo isc ;-).
No i dzis 37 tydz. :-D:-D. Ciaza donoszona!!!!!!

Ania no kreacja musi być i impreza weselna też !

oni Was pewnie ściągneli bo uwierzyć nie mogą hehe w dzisiejszych czasach to chyba tylko rozwód :d

Twój M ma rozrusznik serca ?

mamcia ciąza donoszona i młody na świat może przychodzić :d pisałaś wcześniej, że Twój M się bardzo boi o Ciebie i musisz go podtrzymywać na duchu, u mnie było to samo !! ale mojego M mama zmarła przy nim jak miał 16 lat więc chyba z tego bierze się ich troska ;)

liza niech impreza będzie jaka będzie ;) Musisz poczuć i wyobrazić sobie to ze będziecie tam tylko TY i ON w waszym dniu.. reszta oprawy nie ważna niech się dzieje co ma się dziać. Niestey sponsorzy zawsze mają ostateczne zdanie :d

doris jak ja Ci zazdroszczę nadmorskich klimatów ! Ja na śląsku duszę się smogiem .. i od kilku dni smierdzi jakims amoniakiem ! blee !
Nocne gadanie myślę, że czwartek godzina 21 staje się juz nasza tradycja :D dziewczyny piszecie się ?

dzien mi się dłuży dzis okropnie ! jeszcze dwie godziny i spadam do domu na pyszczne spagetti !

annaoj gdzieś się zagubiła ??

reklama
Witam I ja :-).

Aniu dzieki za rozmowe :-). No kreacja na rozprawę musi być :-).

Doris miłego odpoczynku, też zazdroszczę klimatu :-), a jak mała sie czuje ?
Jeśli chodzi o moje dzieci to napisze moze jutro , teraz pisze z tel a tu mi niewygodnie pisać .

Liza miłej imprezy wam życzę. Najważniejsze ze zoataniecie mężem i żona :-).

Lenka mój ali robil to samo na cycu i to długi czas .

My po wizycie w katowicach w szpitalu . Oliwka przytyla i urosła . Wazy teraz 17 kg i wzrostu ma 102 cm :-). Przez 3 miesiące urosła 2,5 cm :-).

Po katowicach pojechaliśmy do rybnika do dziadków ,o 20 wracamy ,dzieci liczę w aucie sie uspia to w domu odrazu do spania .

Do góry