ania138
miłość w trzech wymiarach
hej
zapomniałam o bleblaniu było? zajęłam się dziećmi, potem kolacją i wyleciało mi z głowy
spojrzałam w lustro i nie poznałam siebie muszę się koniecznie ogarnąć
a już widzę że było bleblanie
monika brrrr nie wyobrażam sobie jaki nerwy miałaś, żeby na korytarzu tyle czekać przerażają mnie takie historie, jak dla mnie za te duże szpitale to za dużo ludzi i za mała obstawa wiem bo znam to doskonale od środka że tak powiem
dlatego ponownie będę rodzić w Szubinie, szpital odznaczony "rodzić po ludzku" i teraz "szpital przyjazny dziecku" a do tego "rodzinna" atmosfera, BRAK studentów, mały ruch i bardzo dobre wyposażenie
oczywiście usłyszałam już że źle robię, bo z dużego miasta pochodzę, mam takie szpitale pod nosem a jadę na wieś ale ile ludzi tyle zdań i opinii, ja mam swoją i tego się trzymam
zapomniałam o bleblaniu było? zajęłam się dziećmi, potem kolacją i wyleciało mi z głowy
spojrzałam w lustro i nie poznałam siebie muszę się koniecznie ogarnąć
ach mam podobnie jak mamcia, raz mi się dłuży i nudzi a innym razem panika że to już tak naprawdę niewiele czasu zostało, tym bardziej że ciągle nie wiemy co z mieszkaniem i dlatego mnie tak nosi :-(hej
no i wczoraj pogadałyśmy znowu a teraz efekty są,
spać mi się chce
mamcia to juz bardzo blisko,
misiarka co u Ciebie? dziewczynki czekają grzecznie w brzuchu?
poziomki ja tez coś ostatni nie ogarniam wszystkiego,
doba jest za krótka
Ania Tobie tez już nie dużo czasu zostało w dwupaku
a już widzę że było bleblanie
monika brrrr nie wyobrażam sobie jaki nerwy miałaś, żeby na korytarzu tyle czekać przerażają mnie takie historie, jak dla mnie za te duże szpitale to za dużo ludzi i za mała obstawa wiem bo znam to doskonale od środka że tak powiem
dlatego ponownie będę rodzić w Szubinie, szpital odznaczony "rodzić po ludzku" i teraz "szpital przyjazny dziecku" a do tego "rodzinna" atmosfera, BRAK studentów, mały ruch i bardzo dobre wyposażenie
oczywiście usłyszałam już że źle robię, bo z dużego miasta pochodzę, mam takie szpitale pod nosem a jadę na wieś ale ile ludzi tyle zdań i opinii, ja mam swoją i tego się trzymam
Ostatnia edycja: