reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Jej Dziewczeta,
Nie wiem co sie dzieje ale nie moge sie ogarnac.. Dni mi umykaja a Tu tyle do zrobienia:/

Chusta uratowala mi zycie jak sie Jaga urodzila:) Super sprawa

Mamcia i jak tam??

Ania wspolczuje migreny

Misiarska jak dzisiaj? NA tesciowa slow brak.

Ania jak dzieci Sa kierowane do poradni to standardowo kieruja na badanie wzroku,przynajmniej u mnie tak bylo.

Doris narobilas mi smaka ma ogorkowa i dzisiaj robie:)

Stefa a Ty gdzie?

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

reklama
poziomki chwilowe zmęczenie organizmu, odpocznij, zregeneruj siły i wszystko wróci do normy :tak:

ja sama musiałam na własną rękę, to była tylko taka sugestia tej pedagog :tak: ona bardziej mi zasugerowała że Majka jest zmęczona i czy jak na kolejne testy przyjdę czy może nie iść do szkoły bo się kładzie na ławce przypisaniu, więc ja że ok, ale ona tak robi prawie zawsze i wtedy padło hasło "może wada wzroku" :tak:

ja już też chciałam stefe wywołać :tak:

mamcia daj znać bo się martwię

Trzymajcie kciuki, na 10 mam byc w szpitalu, nie wiem czemu jakias nerwowa jestem. Od wczoraj mam okropne dusznosci i mdlosci moze to z nerwow. Nigdy sie szpitali nie balam a teraz jakas zestresowana jestem.

Mamcia - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&& Daj znać co i jak

U mnie nic się nie zmienia. Leżę i nic poza tym.... czekam aż dziewczyny zechcą się wydostać....

Mój m miał kryzys dnia pierwszego. Na szczęście już super ogarnął sytuację i sobie radzi.

Miłego dnia dziewczyny

Jestem 2 godz czekania w kolejce a wizyta 10 min.
Teramin na 4 marca, dziewczyny zostaly mi 19 dni!!!!! Pozniej sie odezwe bo dopiero do domu weszlam

:szok: to na taki szybki termin, ale zleciało :-D
:wściekła/y: a to na czekanie w kolejce, masakra

Ja też czekałam 2 godz.w poczekalni na przyjęcie do szpitala jak Mikołaja miałam urodzić,jeszcze bałam się że mnie nie przyjmą bo tydzień po terminie byłam a po 10 dniach po terminie mogą przyjąć ale nie muszą bo normalnie jak wskazań nie ma to po 2 tyg.po.A jeszcze nie miałam skierowania od lekarki.
Szczęście przyjęli mnie ale miejsc wtedy nie mieli i cudem mi się udało.A za to do ostatniego porodu to jeździłam 2 razy bo wcześniej nie widzieli potrzeby a po terminie byłam i kazali czekać w domu.

hej
no i wczoraj pogadałyśmy znowu a teraz efekty są,
spać mi się chce

mamcia to juz bardzo blisko,
misiarka co u Ciebie? dziewczynki czekają grzecznie w brzuchu?
poziomki ja tez coś ostatni nie ogarniam wszystkiego,
doba jest za krótka
Ania Tobie tez już nie dużo czasu zostało w dwupaku

reklama
Hej kate tak, juz odliczam dni :). Raz lapie mnie paniczny strach a za chwile ogromna radosc, normalnie zwariowac mozna. Dzis ostatni dzien do szkoly i tydz. wolnego to chociaz od tego latania odpoczne. Czesto lapia mnie dusznosci ale to juz chyba normalne na tym etapie ciazy.

Do góry