reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Jej Dziewczeta,
Nie wiem co sie dzieje ale nie moge sie ogarnac.. Dni mi umykaja a Tu tyle do zrobienia:/

Chusta uratowala mi zycie jak sie Jaga urodzila:) Super sprawa

Mamcia i jak tam??

Ania wspolczuje migreny

Misiarska jak dzisiaj? NA tesciowa slow brak.

Ania jak dzieci Sa kierowane do poradni to standardowo kieruja na badanie wzroku,przynajmniej u mnie tak bylo.

Doris narobilas mi smaka ma ogorkowa i dzisiaj robie:)

Stefa a Ty gdzie?

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

reklama
poziomki chwilowe zmęczenie organizmu, odpocznij, zregeneruj siły i wszystko wróci do normy :tak:

ja sama musiałam na własną rękę, to była tylko taka sugestia tej pedagog :tak: ona bardziej mi zasugerowała że Majka jest zmęczona i czy jak na kolejne testy przyjdę czy może nie iść do szkoły bo się kładzie na ławce przypisaniu, więc ja że ok, ale ona tak robi prawie zawsze i wtedy padło hasło "może wada wzroku" :tak:

ja już też chciałam stefe wywołać :tak:

mamcia daj znać bo się martwię

Trzymajcie kciuki, na 10 mam byc w szpitalu, nie wiem czemu jakias nerwowa jestem. Od wczoraj mam okropne dusznosci i mdlosci moze to z nerwow. Nigdy sie szpitali nie balam a teraz jakas zestresowana jestem.

Mamcia - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&& Daj znać co i jak

U mnie nic się nie zmienia. Leżę i nic poza tym.... czekam aż dziewczyny zechcą się wydostać....

Mój m miał kryzys dnia pierwszego. Na szczęście już super ogarnął sytuację i sobie radzi.

Miłego dnia dziewczyny

Jestem 2 godz czekania w kolejce a wizyta 10 min.
Teramin na 4 marca, dziewczyny zostaly mi 19 dni!!!!! Pozniej sie odezwe bo dopiero do domu weszlam

:szok: to na taki szybki termin, ale zleciało :-D
:wściekła/y: a to na czekanie w kolejce, masakra

Ja też czekałam 2 godz.w poczekalni na przyjęcie do szpitala jak Mikołaja miałam urodzić,jeszcze bałam się że mnie nie przyjmą bo tydzień po terminie byłam a po 10 dniach po terminie mogą przyjąć ale nie muszą bo normalnie jak wskazań nie ma to po 2 tyg.po.A jeszcze nie miałam skierowania od lekarki.
Szczęście przyjęli mnie ale miejsc wtedy nie mieli i cudem mi się udało.A za to do ostatniego porodu to jeździłam 2 razy bo wcześniej nie widzieli potrzeby a po terminie byłam i kazali czekać w domu.

hej
no i wczoraj pogadałyśmy znowu a teraz efekty są,
spać mi się chce

mamcia to juz bardzo blisko,
misiarka co u Ciebie? dziewczynki czekają grzecznie w brzuchu?
poziomki ja tez coś ostatni nie ogarniam wszystkiego,
doba jest za krótka
Ania Tobie tez już nie dużo czasu zostało w dwupaku

reklama
Hej kate tak, juz odliczam dni :). Raz lapie mnie paniczny strach a za chwile ogromna radosc, normalnie zwariowac mozna. Dzis ostatni dzien do szkoly i tydz. wolnego to chociaz od tego latania odpoczne. Czesto lapia mnie dusznosci ale to juz chyba normalne na tym etapie ciazy.

Do góry