reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hello
upuszcenie krwi zaliczyłam i znowu powrót na kanpę. Leże i sie czereśniami objadam.
Igor ma dzisiaj zakończenie roku, B mi nagra. Szkoda mi oczywiście, że nie mogę być osobiście. Mają też dzisiaj zieloną noc i już podekscytowany od rana chodził.
Ania kiepsko, to szybko zaciążaj i na 2 lata będziesz bezpieczna;-)
Anuula a jak się sprawy mają po operacji Wiki?
Stefea niestety taka sytuacja jaka Was dotknęła jest bardzo częsta. Kocham mojego B, ale uważam zaufanie ograniczone, bo w końcu jesteśmy tylko ludźmi. I dom na wszelki wypadek mam na siebie;-)
Poziomki ja też bym chciała nad morze, na plazę, ten nadmorski wiaterek, ehh pomarzyć dobra sprawa.

znikam zaraz książkę poczytać, jak za długo na lapku siedzę, to pomimo stoliczka zauważyłam, że szyję nadwyrężam i mnie potem wieczorem boli.

reklama
hej laski

pol dnia neta nie miałam, czułam sie dziwnie:cool:

dzis jestem odrobine piękniejsza jak to poziomki napisała,troche mi lepiej, chyba najlepiej zaakceptowac taki stan to sam minie, w każdym bądż razie wzięłam sie za robotę. wzięłam się też za moją diete, zaczęłam próbować różńe sztuczk,żeby tyle nie jeść bo naprawde to co sie działo ostatni przechodziło ludzkie pojęcie i waga też rosła jak szalona, więć zawzięłam sie, bo wiem,że mi bedzie ciężko zrzucic bo różnie bwa z moją silną wolną....

Stefaa a nie wiem jak nazywal sie ten sklep nawet

lece dalej sprzątac, chcialabym miec w koncu ogarnięty jak trzeba ten dom

Hejka :)

zmobilizowalam sie wreszcie by do was zajrzec :)
Przeprowadzka dobrze, duzo km ale dalismy rade :) dzieciaki tak samo.
Potem zwariowana niedziela i rozpakowywanie, ogarnianie mieszkania, ale w pn juz bylo w miare dobrze. :-)
We wtorek i srode sprawy papierkowe i dzieciaki juz sa zapisani do szkół ;-) takze tez to z glowy a i MOPS tez zaliczylam ;-)

No i teraz jakos dni leca mi jak niewiem :szok: ;-)

poziomki jak sie czujesz? mnie dzis glowa boli jak........... $&%&*$(@(@&$^%^ :dry:

Hej Lasencje;))
Glowa mi nie ptzechodzi,po niedzieli ide do gina bo to do h..a nie podobne!! Wrocilam dopiero do domu bo siora wyciagnela mnie do Wawy,po drodze zaliczylam Rossmana i Pepco:) Wydalam troche kasy ale co tam....
Na obiad robie zapiekanki z plesniakiem i piwo (oczywiscie 0%). My dom mamy po poł wiec tez mnie w razie co nie wycycka;) Mieszkanie po tesciowej jest na nievo ale zameldowalam tam Gabi.Co do pracy to tez bym sobie dala rade.Przy 5 dzieci alimentow by troche uzbieral hihi. Przepraszam ze nie odpisalam kazdej z osobna ale musze sie najpierw ogarnac:)

Liza mnie pod koniec wakacji czeka przeprowadzla 2000km...nie wiem jak to ogarne:confused:

Stefa zasuwaja strasznie! Az wierzyc sie nie chce

Annaoj na lezaco przed lapkiem;) Szkoda ze omijaja Cie szkolne imprezy. U nas czeresnie po 6zl to kupuje ile wlezie bo truskawy sie juz u nas przejadly.

Marta ciesze sie ze dzis juz lepiej:))
W ostatni niecaly miesiac przytylam 3kg:) Daj sobie spokoj bo tylko w stresa sie wpedzasz a po co? Jaka dietke dobie wymyslilas?

Dzisiaj moja siostra powiedziala ze wygladam przedporodowo;D

Ostatnia edycja:
hej

pzoiomki a gdzie i skad sie przeprowadzacie? zadnej dietki sobie nie wymylsilam, postanowilam jesc z umiarem i regularnie, ograniczyc chleb i jakies glupie przekąski. wczoraj jak zjadlam mega sniadanie naprawde w dzien bylo duzo lepiej, moze w tym byc problem,ze jadlam marne sniadanie

co do suwaczków ja mam wrazanenie,że ta ciąża biegnie mi mega szybko, dopiero test robila, a juz jest 16/17 tydzien
orobilam sie w ogrodku, teraz musze dom ogarnac

Marta z Pl do Uk:)
Pozadne sniadanie to klucz do sukcesu bo nasz metabolizm po obfitym sniadaniu nastawia sie na to ze kolejne posilki tez beda duze i ze spokojem trawi a nie oszczedza na pozniej.Efakt tego taki ze nie magazynuje zie zbednych centymetrow. Zamiast slodyczy jedz owoce:)
Mi tez szybko zlecialo a Wsze suwaczki jeszcze szybciej pedza:D

witajcie
mało się udzielam ale nie mam siły naprawdę...każdą wolną chwilę wykorzystuję na to żeby szybko się kimnąć albo chociaż poleżeć bo inaczej nie wyrabiam i chodzę jak zombi!
Wasze suwaczki strasznie pędzą, mam nadzieję że mój też szybko popędzi szczególnie to końca pierwszego trymestru mógłby przyśpieszyć;-)

poziomki- oj jak ja nie lubię przeprowadzek, my się przeprowadziliśmy 3 lata temu z Pl do DE, była niezła rewolucja.

reklama
Happymama ja niedawno wrocilam z Danii wiec wiem czym to pachnie:/
Pierwszy trym szybko leci;) gorzej z trzecim:/
Dzisiaj mnie scisna taki skurcz ze myslalam ze mi wody odejda..heh

Do góry