reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie......
uff i już po choróbskach...ale przez te upały jesteśmy mega zmęczeni...(qrcze mieszkanie na poddaszu w lato to gehenna!!)
3 wiatraczki, za oknem chłodniej a u Nas upał i gorąco..wrrr

tak więc żyjemy.. ale tak jakoś siły brak i weny...

reklama
hej

ja dzis do szkoły ide, zaprosili mnie na zakonczenie 6klasy to przy okazji pozałatwiamostatnie sprawy....i jakos tak stresa mam:cool:

Hejjj,
Zaraz ide zmierzyc cisnienie bo w nocy znowu mnie mocny bol glowy dopadl ba nawet obudzilam sie z bolem.... Na szczescie ni mama zadnycj obrzekow heh

Madii ciesze sie ze zdrowko Wam juz dopisuje:)

Marta dziecie Ci wyfrowa z podstawowki:) dorosle juz ptawieXD

Bylam na pomiarze i cisnienie mam dobre 127/72 ale puls mialam 111(norma do 80) ale w domu mam juz 100.

Ostatnia edycja:

W końcu jakoś tak znośniej na zewnątrz i w domu dzięki temu też.
Miałam wczoraj Imprezkę z okazji imienin Alusi. Ja zalegałam na kanapie, ale fajnie było. Młoda zadowolona z prezentów.Teściowa mnie MEGA zaskoczyła, bo mi wisiorek złoty sprezentowała "na osłodzenie leżenia". Generalnie bardzo miło było.
Dzisiaj jadę na wizytę i nawet się pomalowałam
biggrin.gif
Oczywiście mam stresiola czy wszystko w miarę i czy ginka nie będzie chciała znowu mnie do szpitala odesłać

Poziomki coś Ci ten ból głowy nie popuszcza. Współczuję przeprowadzki, dużo rzeczy masz?
Marta a ile przytyłaś, jeśli to nie tajemnica.
Madi dobrze, że już zdrowi jesteście.
Happymum czekamy z Tobą na powera II trymestru;-)

trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj.

Pisałam mi zniknęło:wściekła/y:
Annaoj trzymam &&&&&&i koniecznie daj znać. Jeżeli nie "postępujesz" to Cię do szpitala nie wyśle.
Tobie już 30 tc leci:szok:

Jestem po tylu przeprowadzkach ze mam tyle co na sobie:-D

Krzyż mnie boli już w kazdej możliwej pozycji ech

Ostatnia edycja:
Hejka
melduję się poniedziałkowo
weekend udany choć z bólem głowy ale dałam radę :-D a ja migrenowiec jestem :baffled:
sobotę nad morzem spędziliśmy, punkt pierwszy - zoo w Gdańsku Oliwa, punkt drugi - obiad i mini zakupy (świeczki) w Ikei i punkt kulminacyjny - plaża i lato przywitaliśmy kąpielą :-D na wyspie Sobieszewskiej, woda była cieplutka jak nigdy :-D

a niedziela na działce u rodziców - Dzień Ojca (a o 5 obudziłam się z takim bólem że aż się popłakałam :-()

dzisiaj rano jeszcze też mnie bolała ale że pogoda trochę odpuściła to nawet bez tabletki się obyło, co jest małym cudem
kurcze ania współczuje :( a gdzie TY pracujesz, że tyle zwolnień już było ??

szybko dzidziusia robić :O
ja pracuję z szpitalu, więc ludzi multum i jak zwolnienia idą to masowe :-:)no:

Dzieciaki znalazły w piątek pisklaka co wypadł z gniazda na dachu, miał może dzień, żył ale dzisiaj mimo mojej opieki i starań zdechł :-(

Ania łączę się w bólu-głowy
Zazdroszcze Ci tego morza..UWIELBIAM:-) fajnie spędziliście weekend

Z pisklakami to bywa ze ssakami jest łatwiej:sorry2:

Annaoj!!! a Ty gdzie?!!

annaoj- i jak po wizycie?

poziomki widzę że ty wciąż w dwupaku;-)

jeju jak dzisiaj zimno, no porażka, tydzień temu można się było roztopić a dzisiaj to zmarzłam, nie cierpię takich skoków.

dzisiaj to już zaliczyłam zgon zgonów ale jakimś cudem dotrwałam do wieczora.
jutro mam pierwszą wizytę, oczywiście się stresuję!

Happymama u nas dzisiaj skwary:cool:
Ja nadal w dwupaku...czas leci a ponieważ torba stoi pod drzwiami to Jaga przestała się śpieszyć:-D:dry:
Trzymam kciuki za wizytę:-)

reklama
hello
wczoraj deszcze i burze i tak mi neta rwało, że nie dałam rady pisać.
Po wizycie tak samo źle jak 2 tygodnie temu, czyli w miarę dobrze. Nadal oczywiście mam leżeć.
Poziomki torba spakowana, więc spokojnie Młoda jeszcze Cie potrzyma;-)
Happymum &&&& za wizytę, daj znać koniecznie.
Ania z pisklakami ciężko niestety bywa.

uciekam ciasto szamać

Do góry