reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hejka
podczytałam co u Was, mniej, z naciskiem na więcej. Już nie piszę, że od jutra będę na bieżąco, bo zawsze wtedy coś mi wyskoczy. Generalnie mam młyn oczywiście i jeszcze Alicja troszkę zakatarzona, więc ją w domu zostawiłam i mi zagospodarowuję każdą wolną minutę;-)
mam nadzieje, że do jutra

reklama
Aniu dziś wrzuce fotkę ,ale z M doszliśmy do wniosku ze raz ze wcześnie ,dwa ze kasy nie mamy teraz na taki wózek . A jak przyjdzie czas kupna i w częstochowie nic nie bedzie to są jeszcze inne miasta ,także damy radę :-).
Super ze dzień z siostra udany . Przypomnialas mi ze ja muszę oliwke do okulisty zapisać .

Annaoj zdrowka dla Alicji .

U mnie wczoraj dzień wygrany dla mnie ,zawzielam sie i staram sie nie krzyczeć ale tłumaczyć i tłumaczyć
Alan nie mówiłam wam ale od jakiś 2 tyg jest niedozniesienia :-(, naprawdę nie poznaje własnego dziecka :-( zmienił sie o 180% ale w ta gorsza stronę . Później opowiem wam więcej, i wczoraj mielismy sukces w zasypianiu oliwki , z tym też nie daje radę psychicznie ,opowiem później

Lecę szykować sie do szkoły :-).

hej laski

gdzies sie zagubiłam po drodze do was ale juz jestem:) wczorajszy dzień miałam jakis wyjety z życiorysu, mój mąż poszedł na rozmwe o prace, strasznie mu zależało, warunki miałybyć dobre i sie okazało inaczej, fakt praca fajna, ale pieniądze mniejsze o wiele niz w jego obecnej pracy.Jest tak załamany,że nie pamietam czy kiedykolwiek go takiego widziałam. tak strasznie mi go żal:-(

misiarska wyleżysz sie za wszytskie czasy, leż i odpoczywaj, wszytsko będzie dobrze:)&&&&&&&&&

dostałam bransoletki od mamci, są przeurocze:)

poziomki otulacz świetny:)

dorisek odpoczywaj, nalezy ci sie:)

co do bóli głowy.....czytałam ostatnio o takim zielu......ostropeście( pospolity oset) i jego właściwściach i natknęłam sie na zdanie,że bóle głowy to wina chorej watroby, która żle filtrując wyrzuca toksyny do krwiobiegu. troche y sie u mnie moglo zgadzać, chorowałam na żółtaczek, wiec waroe mam osłabioną

Marta strasznie mi przykro ze z ta praca nie wyszło :-(.

U mnie śnieg pada :-(, zapisałam sie na 1 marca na usg polowkowe ,oj jeszcze 2 i pół tygodnia ,oby szybko zlecialo .

Hejka

marta ja nie mialam zoltackzi i zadnych problemow a migrena sie pojawia... jak biore antykoncepcje :p bo tak to nigdy nie miewalam jej :p wiec wole taki skotek uboczny niz np.tycie itp. :p choc jak zlapie to 3 dni z zycia wziete... :/
Ania widze ze juz wiele przetestowalas hehehe :-D ja na poczatkach dopiero bo odkad biore tabletki (1,5roku) to od tąd mam migreny :p wczesniej nawet niewiedzialam z czym to sie je.... :/
dorota szybko zleci do usg :)

U mnie chlop na zwolnieniu dzis :p zle sie od wczoraj czul po pracy jak wrocil (lekarka mowila ze to od bigosu, ale jakos w to nie wierzymy, bo nigd mu nie zaszkodzil :p)... wiec dzis do lekarza go zaciaglam, dostal zastrzyk w dooope i spokoj :D

Witam sie ;)

Mam pytanie do mam posiadających 4 sztuki ;),czy jest duża różnica miedzy 3 a 4 ?
Ja odczułam ogromną miedzy 2 a 3 ,w przyszłości z męzem przyszłym chcemy także mieć wspólne,i obawiam sie czy znów nie odczuję takiej ogromnej różnicy ;)

hej
wyspałam się jak nigdy bo dospałam od 7 do 10:30 :tak::biggrin2:

rety właśnie się zorientowałam że źle dodałam sobie dwie aukcje na all i piszę to babki żeby mi dopłaciła brakujące pieniądze a to się doliczyłam że to ja muszę jej oddać bo za dużo mi zapłaciła :zawstydzona/y: szkoda że nie odpisuje na maile to moja pomyłka wyszła by szybciej, muszę lecieć na pocztę i wysłać
hej laski

gdzies sie zagubiłam po drodze do was ale juz jestem:) wczorajszy dzień miałam jakis wyjety z życiorysu, mój mąż poszedł na rozmwe o prace, strasznie mu zależało, warunki miałybyć dobre i sie okazało inaczej, fakt praca fajna, ale pieniądze mniejsze o wiele niz w jego obecnej pracy.Jest tak załamany,że nie pamietam czy kiedykolwiek go takiego widziałam. tak strasznie mi go żal:-(

co do bóli głowy.....czytałam ostatnio o takim zielu......ostropeście( pospolity oset) i jego właściwściach i natknęłam sie na zdanie,że bóle głowy to wina chorej watroby, która żle filtrując wyrzuca toksyny do krwiobiegu. troche y sie u mnie moglo zgadzać, chorowałam na żółtaczek, wiec waroe mam osłabioną
strasznie mi przykro :-( fatalna sytuacja

tyle że migrena to całkiem odrębny typ bólu, jak grzyby i pieczarki ;-), nikt jeszcze nie wpadł na pomysł skąd on się tak naprawdę bierze
U mnie śnieg pada :-(, zapisałam sie na 1 marca na usg polowkowe ,oj jeszcze 2 i pół tygodnia ,oby szybko zlecialo .
może wtedy dowiesz się płeć :biggrin2:
Hejka
Ania widze ze juz wiele przetestowalas hehehe :-D ja na poczatkach dopiero bo odkad biore tabletki (1,5roku) to od tąd mam migreny :p wczesniej nawet niewiedzialam z czym to sie je.... :/

U mnie chlop na zwolnieniu dzis :p zle sie od wczoraj czul po pracy jak wrocil (lekarka mowila ze to od bigosu, ale jakos w to nie wierzymy, bo nigd mu nie zaszkodzil :p)... wiec dzis do lekarza go zaciaglam, dostal zastrzyk w dooope i spokoj :D
może być że od tabsów, bo mi neurolog powiedział żebym odstawiła tak na minimum rok i zobaczymy, bo powinno być lepiej :sorry2: ale ja wiem że to nie ma sensu bo ja mam migreny od podstawówki :dry: i moja mama ma i babcia więc możliwe że to genetycznie, tyle że ja mam intensywniejsze :dry: a moja siostra nie ma w ogóle, no cóż taki mój urok arystokratyczny ;-) bo w dawnych czasach to była przypadłość wyższych sfer czyli tzn. błękitnej krwi :tak: hrabianek, księżniczek itp ;-):rofl2:

a mojemu żeberka z kapustą zaszkodziły ale po tabletce przeszło :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Katrina to jest indywidualna sprawa, w przyszłosći jak będziesz miała kolejne dziecko to się przekonasz ...

My tu raczej poradnikiem rodzinnym ani wcyhowawczym nie jesteśmy wiec myślę, że nie odpowiemy na Twoje pytanie ;)

Witajcie
Ja mam dziś wolne, odpoczywam, M też ma wolne więc siedzimy i NIC nie robimy. Zupa ogórkowa od wczoraj i pierogi ruskie z Biedry będą :zawstydzona/y::-D

Dorota
///szybko zleci do USG połówkowego! Ale ta Twoja ciąża szybko leci, a niedawno wstawiałąś zdjęcie z testem. Co tam u Ciebie z Maluchami się dzieje???
Ania...to pospałaś! Odpoczywaj, bo niedługo Twój czas :-). Co sptrzedajesz na all??
Poziomki, Mamcia...a Wy gdzie????
Happymama, Annaoj...Wasza obecność usprawiedliwiona bo maluszki macie w domu
Marta24...to kiepsko, że nie wszło z tą pracą ale niestetyb zarobki to ważna rzecz w dzisiejszych czasach. Może kolejnym razem się uda
Liza...jak Twój znósł ten zastrzyk??? Bo faceci to strasznie panikują :-)
Misiarska...leż i odpoczywaj. Masz wyznaczony już termin CC? Miałas nam pokazać swój podwójdy domek :-)
Stefaa...witaj

reklama
Stefa bardzo dobrze powiedzialas :-).

Liza zdrowka dla męża :-).

Aniu no ja liczę na Liliane :-), ale co ma być to bedzie ,oby tylko było dobrze :-).

Źle sie czuje. Wymiotowalam. Narazie leze,zolad boli ,nie mam sił ,a muszę sie zebrać bo zaraz po oliwke do szkoły

Doris jak wrócę ze szkoły to wam opisze ,teraz nie mam sił .

Do góry