Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dorota, Ania...mam dwa tygodnie urlopu ale TYLKO ja mam ten urlop. Mój M niestety pracuje, małolaty też są w domu. A ja nie wiem jeszcze co będę robić.... :-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze rano go bolałAniu nie ma to jak zamach na M :-), żart .
to po tym jak zmokłaś :-( jeszcze u Was tak pada? zdrówkaWitam z rana. Ja przeziebiona , z nosa leci jak w wodospadu, masakra.
Misiarska jest w szpitalu ma na cm. rozwarcie. Podali jej sterydy na plucka dla dziewczynek.
A mi dzis zaczyna sie 37 tydz. a wiec jeszcze tydz. i jestem donoszona .
normalnie mam od neurologa zapisany Migpriv na receptę ale podobno go wycofali z produkcji jak urodzę i się ogranę to się zorientuję, pomagał i na czczo można było go brać bo jeszcze działał na mdłościHejka
Ania wspolczuje, mnie narazie nic nie dolega, ale pogoda taka ze zaraz zasne... nie bierzesz nic specjalnego na migrene? ja troche juz tego przetestowalam bo zwykle przeciwbolowe wogole nie pomagaja, teraz zastanawiam sie by nie kupic tego excedrin migra stop ale narazie nie ma potrzeby....
faktycznie trochę szybko ale dawaj fotki to oblukamyKurcze znalazłam fajny wózek na czestochowie ,taki jak mi sie podoba ,kolor neutralny ,później pośle wam linka z tym wózkiem ,i tani bo 230 zł ,kurcze tylko u mnie od jutra 5 miesiąc ,nie za wcześnie ? Tylko pewnie później nie bedzie takiego jak mi sie podoba .