reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
doris będziecie spać ile tylko się da ;-):tak:

głowa przestałą boleć za to M rozbolał żołądek :baffled: chyba moja wina bo dałam mu na obiad żeberka z kapustą, które już trochę w lodówce leżały ale wąchałam i smakowałam, i wydawały się ok :sorry2: ale może nie w takiej ilości

dobranoc

Doris najważniejsze ze sobie odpoczniesz :-).

Aniu nie ma to jak zamach na M :-), żart .

Ja już spac nie umiem ,dziś ogólnie ciężka noc ,dostałam jakiś dreszczy ,masakra ,do tego alan wiecznie wolał, M chrapie jak parowoz i wiecznie go budzić muszę ,tak teraz ja z rana problemów zoladkowych dostałam .
Miłego dnia .

Witam z rana. Ja przeziebiona :wściekła/y:, z nosa leci jak w wodospadu, masakra.
Misiarska jest w szpitalu ma na cm. rozwarcie. Podali jej sterydy na plucka dla dziewczynek.
A mi dzis zaczyna sie 37 tydz. a wiec jeszcze tydz. i jestem donoszona :tak:.

Hejka

mamcia ale zlecialo :szok: :-) coraz blizej juz :-)
Ania wspolczuje, mnie narazie nic nie dolega, ale pogoda taka ze zaraz zasne... nie bierzesz nic specjalnego na migrene? ja troche juz tego przetestowalam bo zwykle przeciwbolowe wogole nie pomagaja, teraz zastanawiam sie by nie kupic tego excedrin migra stop :p ale narazie nie ma potrzeby....
poziomki masz ty talent nie ma co :D

zaraz zasne chyba..... ale spiacy dzien... :baffled::baffled::baffled::baffled:

MISIARSKA 3 mam kciuki za was

MAMCIA NO NO SUWACZEK Ci zasuwa :-).

LIZA no taka pogoda dziś senna , choć u mnie nie ma źle :-), i nie ma tak spiaco :-).

U mnie dziś spokojnie ,rano szkoła o zakupy ,a później już w domku ,troche ogatniam ,gotuje. Ale cały czas jem :-).

Aniu miłego dnia z siostra :-).

Na szczęście mam przy sobie blue connect, więc będę z Wami na bieżąco.... Teraz jest jedyna opcja wyjścia ze szpitala - ja plus moje dziewczyny :-) Powiedzieli mi dzisiaj, że będę w szpitalu do rozwiązania. Dostaję sterydy domięśniowo. Codziennie po godzinie KTG. I mam zakaz ruszania z wyjątkiem pójścia do toalety. Buziaki dla Was wszystkich

Misiarska lez jak ci lekarze mówią ,wiem ze moze to jeszcze chwilę potrwać ,ale każdy dzień ważny dla Twoich dziewczynek :-).
A jak sobie reszta domowników w domu sobie radzi ?

Kurcze ja cały czas jem ,ale dosłownie cały czas i wiecznie nie mam dość :-).

Kurcze znalazłam fajny wózek na czestochowie ,taki jak mi sie podoba ,kolor neutralny ,później pośle wam linka z tym wózkiem ,i tani bo 230 zł ,kurcze tylko u mnie od jutra 5 miesiąc ,nie za wcześnie ? Tylko pewnie później nie bedzie takiego jak mi sie podoba .

reklama
hej wieczorowo
dzieci u szwagra na noc to może odeśpię bo dziś od 6:30 na czuwaniu jestem :baffled:
okulistę załatwiłyśmy, Majka ma wadę ale jeszcze okularów nie dostała bo to wada na pograniczu i w czerwcu mam przyjść z nią do kontroli i jak będzie gorzej to wtedy dostanie. Ma w jednym oczku +1,5 a w drugim +1,25

dzień z siostrą bardzo udany :tak::-D
Aniu nie ma to jak zamach na M :-), żart .
jeszcze rano go bolał :zawstydzona/y:
Witam z rana. Ja przeziebiona :wściekła/y:, z nosa leci jak w wodospadu, masakra.
Misiarska jest w szpitalu ma na cm. rozwarcie. Podali jej sterydy na plucka dla dziewczynek.
A mi dzis zaczyna sie 37 tydz. a wiec jeszcze tydz. i jestem donoszona :tak:.
to po tym jak zmokłaś :-( jeszcze u Was tak pada? zdrówka
ale zleciało :-D
Hejka
Ania wspolczuje, mnie narazie nic nie dolega, ale pogoda taka ze zaraz zasne... nie bierzesz nic specjalnego na migrene? ja troche juz tego przetestowalam bo zwykle przeciwbolowe wogole nie pomagaja, teraz zastanawiam sie by nie kupic tego excedrin migra stop :p ale narazie nie ma potrzeby....
normalnie mam od neurologa zapisany Migpriv na receptę ale podobno go wycofali z produkcji :sorry2: jak urodzę i się ogranę to się zorientuję, pomagał i na czczo można było go brać bo jeszcze działał na mdłości
ten excedrin brałam i też dawał radę :tak: czasem Nurofen Plus, ja zawsze szukałam takich tabletek żeby kodeina lub kofeina była w składzie :tak: i teraz ratuję się właśnie apap`em extra tyle że na czczo nie mogę
podobno działa też Solpadeine ale ja tego nie daję rady wypić bo odrazu mi się chce wymiotować :dry:
no i Ketonal ale to już ostatecznie

taka prawda że te wszystkie leki jak się weźmie za póno to nie pomogą :no::dry:
Kurcze znalazłam fajny wózek na czestochowie ,taki jak mi sie podoba ,kolor neutralny ,później pośle wam linka z tym wózkiem ,i tani bo 230 zł ,kurcze tylko u mnie od jutra 5 miesiąc ,nie za wcześnie ? Tylko pewnie później nie bedzie takiego jak mi sie podoba .
faktycznie trochę szybko ale dawaj fotki :tak: to oblukamy

misiarka trzymaj się dzielnie, współczuję że musisz leżeć :-( oby szybko zleciało

Do góry