reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

MISIARSKA 3 mam kciuki ,daj znać po wizycie .

ANIU twojej mamy nie bede komentować ,naprawdę brak słów :-(.
Dziękuję za rady o wózku , wiesz chętnie możesz mi poszukać czegos ,chodzi mi właśnie o wózek 3w1 lub 2w1, moje wymogi to nie za ciezka i nie za wielki ,i skretne koła tak naprawdę to chodzi mi głównie o te koła skretne ,klatkę mam srednia :-), a kasa hmm najlepiej jak najtaniej myślę tak do 400 zł , tylko nie wiem czy znajdę coś w tej cenie .

Doris od kiedy urlop :-),

Ja leze przed tv. Jem lody

reklama
ANIU wspolczuje Ci bardzo,mam nadzieje ze zminuty na minute jest u Ciebie coraz lepiej .
Twoje dzieci wrocily ???????

MONIKA nie obraz sie ale Liza NIE zna tej osoby a jesli nawet by ja znala to jak dla mnie to takie dziecinne,jesli Ty chcesz z tamta pogadac to sama do niej napisz .Jak dla mnie to takie dziwne,jakbys dzieckiem byla ."Liza-możesz napisać na priv do tej jagny25(Jadwiga ona jest),napisz że mnie znasz i że ja znam ją"

Chyba nie zrozumiałaś,pytałam Lizę czy ją zna bo one z tej samej miejscowości są.Jak dowiedziałam się że się nie znają zaproponowałam Lizie żeby do niej napisała coby mogły się poznać osobiście.A zresztą Liza zrobi jak zechce.

monika spoko dzieki :-)
Ania a no moja mamusia wymyslila sobie z erobimy slub specjalnie teraz by oni nie mogli przyjechac... :confused: no i tak wciaz zebysmy odlozyli na za pol roku ta decyzje... ( a oni na wsi mieszkaja i WIEM ze za pol roku to beda pomidory, jablka , ogorki i huk wie co tam jeszcze...) wiec niewiem na kiego takie gadanie :p jak ktos chce to przyjedzie, moja siostra zostawia meza z dziecmi i przyjezdza pociagiem na weekend do nas wtedy :tak: :-)
misiarska czekam na wiesci rowniez :-)
poziomki i wlasnie tak mysle ze huk nie bedzie jak ma byc :p zobaczymy mam nadzieje ze bedzie dobrze i tyle :p

O kurde zaczyna mnie ćmic juz jak na migrene.... :///// wrrrr....

Ostatnia edycja:
Monika no to serio nie zrozumiałam ,ale widzę ze nie tylko ja :-).
Zabrzmiało to tak jakbyś ty chciała jakiś kontakt z tamta dziewczyna
Ok już rozumiem .

Idę wstawić golabki na patelnie :-).

WP_20140210_002.jpgWP_20140210_004.jpg Mój pierwszy własnorecznie uszyty otulacz:-)

Misiarska &&&&&&&&

Załączniki

• WP_20140210_002.jpg
    WP_20140210_002.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 29
  • WP_20140210_004.jpg
    WP_20140210_004.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 31
Ja juz po.spacerku, Julia pojezdzila troche na rowerku:-)
Teraz musze zabrac sie troche za sprzątanie ale strasnie mi się nie chce, lapka nie mam sily przynieść nawet i pisze z telefonu
Dorota123...urlop mam od niedzieli, juz nie moge sie doczekac. Ty dobrze zrozumialaś Monike373, że chce aby Liza napisala do Jagny i poinformowala że ją zna. Tez sie sama zastanawiałam nad celowością tego. Monika czemu sama do niej nie napiszesz????
Misiarska...daj znać od razu po wizycie, trzymam kciuki!!!
Poziomki...piękne fo cos co uszylaś, w telefonie wyglada jak pieluszka wielorazowa ale moze źle widzę
Ania...piękne te Twoje posty, o wszystkich pamiętasz
Liza....mam nadzieje ze wszystko sie pouklada do czasu Twojego slubu i rodzice przyjada.

Potem napisze wiecej, bo Julia mnie woła

Ostatnia edycja:
Doris to ja życzę ci już miłego urlopu :-) ile 2 tyg ? Jedziecie gdzieś ? Czy w domku ?

Poziomki Bajera :-), nie no twoje zdolności sie nie kończą ? :-).

Golabkow pojadlam ,dzieci wykapane ,czekamy na M bo wraca z pracy :-).

:wściekła/y: znowu mi głowa pulsuje :wściekła/y: nie wytrzymam :dry: wzięłam apap i zobaczymy, nigdy nie bolało dłużej niż trzy dni i oby tak zostało bo to oznacza że jutro będzie już dobrze, a musi być bo jak do okulisty pojadę

dorota cieszę się że mogę pomóc :tak: uwielbiam takie akcje :tak: jak coś znajdę to podeślę na priva

poziomki genialne gadki, czy jest coś czego Ty kobitko sama nie zrobisz? ;-) znowu jestem pod mega wrażeniem :tak:

monika sorki ja też źle Cię zrozumiałam, myślałam że pośrednika szukasz :sorry2::cool2:

doris opowiadaj jakie plany na urlop :tak:

liza myślę że masz rację, na wsi zawsze jest pełno roboty a właśnie zimą wydaje się że luźniej
tylko po co próbują w Tobie wzbudzić poczucie winy za to że ich nie będzie :confused: też myślę że jak by chcieli to by dali radę
przykre ale nie przejmuj się, fajnie że siostra będzie :tak:

stefaa a Ty gdzie się schowałaś?;-)

reklama
Aniu biedactwo :-(, życzę aby szybko ból głowy przeszdl . Też sie cieszę ze możesz mi pomoc :-).

Monika chyba wiekszosc zrozumiała cię ze szukasz pośrednika , no nic wyprostowalas swoją wypowiedź i jest ok :-).

Alan juz spi ,oliwkce zaraz zastrzyk i do spania , a ja seriale i pogadam z M :-).

Do góry