reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hejka

Nie mialam czasu by pisac i tez checi, jakos dni nam leca szybko :p
Sala juz zamowiona - tesciowa zamowila :p cos mnie sie zdaje ze jednak bedzie po jej mysli nie po mojej, ale trudno, najwyzej wczesniej do domu mykne :p sie okaze od " atmosfery" ktora tam zapanuje.... :sorry: jak bedzie ok to ok, a jak nie to nie bede sie meczyc :p :confused2:

Nadrobilam was.
misiarska oszczedzaj sie i duzo odpoczywaj...
Dorota napewno jakis wózek znajdziesz :-) ja u siebie na wsi mam po mojej trojce wozek i uzywal go moj brat ze swoim synkiem w zeszlym roku i oddal go mi w stanie takim jakim wziol, a pamietam 7 lat temu dalismy z aniego kolo 600-700zl :p i tak tam stoi moze sie kiedys przyda :p

Wozki pokazywalyscie - fajne :tak:
Wiecej nie pamietam... sorrka :-p
zakrecona jestem, zaraz obiad robie i niedziela zleci - jeszcze ten tydzien i ferie u nas :tak: tyle ze corka na polkolonie bedzie chodzic przez te 2 tyg to i tak bede ja zaprowadzac codziennie ;-)
buziaki i milego dnia!

reklama
Hej Cioteczki
Melduje sie ze zyje.
Mamcia biedaku ja tez tak spie na koncowce..
Kuchnia pomalowana meble prawie wszystkie stoja..Jeszcze troche..

Dorota mi Jagoda wyrosla z gondoli jak miala niecale 3 miesiace,wiec pomysl o tym zeby spacerowka tez byla spora

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

ania - wózek śliczny. Ja bym brała niebieski. W tym kolorze miałam dla Nadusi a później jeździł w nim Filipek. Ale czerwony także mi się podoba :-)

poziomki - oj poszalałabym, poszalała.... Ty kobieto jesteś wzorem dla mnie :-) Tyle robisz z taką ilością dzieci... A jak reaguje na to twoja żona? Bo mój znowu kompletnie nie dałby mi takich rzeczy typowo męskich robić....

kate - oby ciężkie dni minęły....

annaoj - biedactwo, nie mogłaś na bleblanie dołączyć. Oby Ci się udało następnym razem....
Dorosły nie lubi wszelkich zabiegów, więc nie dziwię się małemu....
Wózek super, ale chyba na razie nie będziemy kupować spacerówki, bo mamy 3 w 1.
My mamy WÓZEK BLIŹNIACZY ABC DESIGN ZOOM 3W1 KOLEKCJA 2014 (3926272548) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tyle że starszy model i cały czarny. Kupowaliśmy używany.

lenka - jak dzieci? Dotarły?

mamcia - wychodzę z tego samego założenia co Ty :-) Powiem szczerze, że 4500 bym nie dała za ten wózek dla bliźniaków. Po prostu kasy by mi było szkoda... Samopoczucie w miarę.... Dzięki ;-) Kaszel jest cały czas, katar powoli ustępuje... Przez tę chorobę od kasłania dół brzucha mnie bardziej boli.... No ale grzecznie leżę :-)
Liza - aż dziwne, że teściowa potrafi aż tak na głowę wejść.... Ja przy moim weselu strasznie się kłóciłam zarówno z moimi rodzicami jak i z teściami. Powiedziałam nawet, że kościelnego nie muszę brać, bo mamy cywilny i jak będą stawiali na swoim, to ślubu w ogóle nie będzie. A kościelny brałam jak miałam 24 lata :-) Cywilny sami sobie finansowaliśmy. Kościelny częściowo.

Jutro idziemy do lekarki. I będziemy walczyć ;-) Ja wczoraj zamówiłam 3 koszule do szpitala :-) Chyba jednak muszę się w końcu spakować.... No i ostatnie zakupy dla maluchów muszę zrobić.... I mam dylemat w jakim rozmiarze kupić dziewczynom bodziaki, 50 czy 56? 56 mam po Nadusi i Filipku. Tylko pamiętam, że przy wyjściu w 56 tonęli. A dziewczyny przecież urodzą się wcześniej...
Miłego wieczorka dziewczyny.
Aaaaa i zapomniałam.... Mój wrócił dzisiaj z potężnym kacorem ze zjazdu firmowego :laugh2: Mam niezły ubaw z niego.... A wracał jeszcze naszym samochodem... Ale chyba leczenie rosołkiem przyniosło rezultat ;-)
Buziaki dla Was

Msiarska spokojne bierz na 50 tez. Nawet jak dzieci beda dlugie to na poczatek beda sie miescic. Wozek super, duzo ludzi go tu ma i chwali ;). Widuje na ulicach. Tylko bedziesz musiala sie z nim przezwyczaic przez ulice przechodzic bo jest dlugi ;).

Ostatnia edycja:
Hej,
Annaoj:*****

Stefa zazdraszczam

Misiarska zdrowka
Kup i na 50 kilka sztuk.
Fajny wozior macie,maja swietne opinie:) Moj mi nie przeszkadza jak cos robie;))

Lenka masz juz wiesci?

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Witajcie poniedziałkowo :-), wyspalam sie więc z samego rana zaglądam do was :-)= poszłam spac kolo 22 ,obudzilam sie na szczęście na chwilę o 1.30 a poźniej spałam do 5.30 także jest dobrze :-).

Wczoraj dzień udany ,byliśmy u kumpla M na kawie ,od niego do tesco na zakupy ,w tesco zrobili bar fajny więc obiad tam zjedlismy ,w domu zakupy rozpakowac ,zjeść lody :-), i po dzieci M pojechaliśmy
Z cala 4 na 2 placach zabaw ,a później już do wieczora zabawa u nas w domu
Także u mnie dzień bardzo udany :-).

Liza a moze nie bedzie tak źle :-), ja wam życzę aby atmosfera była super i abyście byli zadowoleni :-).

MISIARSKA super ten wózek ,zdrowka dla Ciebie :-).

Annaoj ja też ostatnio cwicze wieczne powtarzanie do nich ,aż do znudzenia ,ale uczę sie dopiero tego i to z różnym skutkiem . Zdrowka również dla Ciebie .

POZIOMKI wstaw zdjęcia jak sie już ogarniesz :-).

MAMCIA i jak wiatr u Ciebie ?

Aniu, Doris. Stefa o reszta co u was ?

Kate jak sytuacja? Nie wiem o co chodzi ale mam nadzieję ze jest ok :-).

Dobra idę myć głowę o szykować siebie i dzieci do szkoły :-).

Aha tak mi przyszło do głowy ze moze ktoras z was ma wózek i chce sie go pozbyć ? Moze od którejś z was kupilabym wózek ?

liza nie przejmuj sie, w koncu to ma byc Wasz dzien, moze tesciowa Cie zaskoczy pozytywnie :tak:

sorki za pisownie, pisze z ssakiem

misairska kup pare sztuk na 50, na pewno sie przydadza

poziomki ale szalejesz, skad masz tyle sił, mam pytanie do Ciebie, ile razu zmienisz teraz Jagodzie pieluche i czy dam rade takim zestawem cos zdziałac, 3 otulacze ( dzieki kate) 10 flanelek tylko chyba musze odtłuscic, cos ponad 10 tetry ale czesc bardzo słaba bo zwija sie w harmonijke, czyli z tego co doczytałam kiepsko chłonie, do tego wkładki sucha pupa ''handmade'' czyli powycinane prostokaty z polaru, i jeszcze mam recznik biały z froty ktory moge przerobic na wkłady. Fajne sa ze wszystko w jednym ale cholernie drogie, te kieszonki tez. i czy uzywasz tego specjalnego proszku antybakteryjnego

dorota fajnie ze dzien udany

chłopcy wrocili wczoraj przed 20, zadowoleni bardzo , no i poznalismy dziewczyne brata m , wydaje sie byc bardzo fajna, nie zadna paniusia zadzierajaca nos

miłego dnia

hej
no i migrena wykluczyła mnie znowu z życia na dwa dni :dry: oby dzisiaj było już dobrze, całą noc zmieniałam okłady bo bolało a teraz póki co jest ok, ale wiecie bez szaleństwa
jak już będę pewna że jest ok, nadrobię bo mam co :tak:

reklama
Liza-dopiero zauważyłam że z Lubina jesteś,a znasz może jagnę25 z bb,ona też stamtąd.
Yyyy nie znam... :p a szkoda :baffled:
liza nie przejmuj sie, w koncu to ma byc Wasz dzien, moze tesciowa Cie zaskoczy pozytywnie :tak:
Mam taka nadzieje....

Ania wspolczuje migreny, ja miewam je przy tabetkach zima praktycznie co miesiac.... jak jest lato i cieplo nie ma tego wiec niewiem od czego to zalezy :confused:

No i teraz moi rodzice stwarzaja problemy bo robimy specjalnie slub jak oni nie moga przyjechac bo maja mase innych waniejszych rzeczy..... :sorry2::sorry2::sorry2: dzis rano dzwonila do Ł. moja mama bo adres chciala, list do niego przyszedl i odsylala nam, i zaczeli temat slubu- musiala dzwonic jak ojca nie bylo w poblizu bo potem gadali i sie poprostu rozlaczyla.... :baffled::baffled::baffled::nerd: ja poprostu to przemilcze....

Do góry