reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

happymama wybacz że się wtrącam ale mamcia za tydzień pozna datę cc
a ja chciałam powiedzieć że gdybyś dała Fabiankowi na imię Bartek to miała byś całą czwórkę jak ja i moja siostra :tak: bo ja mam Majkę i Dawida a ona Martynę i Bartka :tak: ach tak mi się wymyśliło :sorry2:

ach, chyba musisz zaktualizować sobie opis z potrójnej na poczwórna mama :tak::-D

a jak Twoje dzieci reagują na braciszka?

głowa nadal mnie boli :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem z dziecmi na dworze,oli ma wózek z lala a alan na rowerze smiga ,ja pisze z tel :-).
Aniu masz duzo racji z tym wózkiem ,nawet nie chodzi o cenę bo i tak kupię jakiś tańszy na tablicy czy allegro ,a to ze to sama spacerowka to nie znaczy ze tańsza bo wózek wielofunkcyjny można znaleść w dobrej cenie
Wiesz ja nigdy ich nie sadzalam za wcześnie ,poprostu teraz sie zastanawiam jakie wyjście bedzie najlepsze

Narazie jak patrzalam na tablice to mię widziałam spacerowki taka na płasko aby spełniała moje wymagania a nie mam ich za wysokich :-).

U mnie też jest piękna pogoda, przynajmniej tak wygląda przez okno, słońce świeci aż by się chciało wyjść a ja leżę i łeb mi pęka i najmniejszy promyk sprawia ból oczu i skroni, masakra :wściekła/y:

my zdecydowaliśmy się póki co na taki wózek
37938.jpgSE-11a.jpg
Camarelo Sevilla 3w1 za około 1500 zł leciutki, około 11 kg, wąski rozstaw kół (59cm) a przy tym duża gondola i przestronna spacerówka :tak: a ważą tylko po 4 kg, jeszcze nie wiemy jaki kolor, ten pierwszy widzieliśmy na żywo, super ale jeszcze ten czerwony nas kusi :tak:
po rozmowie zdecydowaliśmy że nie będzie z różem bo nigdy nic nie wiadomo :tak::-D

Załączniki

• 37938.jpg
    37938.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 33
  • SE-11a.jpg
    SE-11a.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 29
Happy- Fabianek cudny :-) cały czas podziwiam zdjęcia na fb. Ja teściową mam nawet dzisiaj, kiedy mój piękny pojechał na zjazd firmowy...

Poziomki- kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boi :-)

Dorota- ja jestem całkowicie przeciwna wożeniu dziecka od razu w spacerówce. Mój Filip urodził się w lipcu, a jeździł dosyć długo w gondoli. Dla bliźniaczek też mam wózek 3 w 1.

A mi strasznie brzuch zaczął się stawiać. Jak leże jest ok, jak wstane to jedna wielka masakra...

Ania- koniecznie muszę wejść na kompa i zobaczyć Twój wózek, bo niestety na telefonie zdjęcia mi się nie otwierają...

Ja nadal na dworze i też muszę w domu obadac ten wózek od Ani .
Aniu moze ja śmieszna jestem ale dla mnie 1500 zł za wózek to za duzo jak na moją kieszeń :-(.

Ja też lubię gondolki i macie rację ze lepiej zacząć od gondoli tak też robiłam z oliwka i alankiem .

Ja z dziecmi nadal na dworze .

Aniu współczuję bólu głowy moze apap ?

Dorota, nikt Ci nie każe kupować nowego... Używane możesz dostać 2 w 1 już za 250 zł. Poszukaj nawet w komisach dziecięcych. Ja swój bliźniaczy też kupiłam używany od koleżanki. Masz jeszcze sporo czasu...

Hej,wupije kawke i wkraczam do akcji kuchnia:D M dzisiaj "chory"

Ania super wozior:) ten czerwony ni sie podoba:) Ja sie przesiadlam z wielkiegi Graco na paeasolke cosatto i jestem z niej bardzo zadowolona:) Dzwonili ze suszarka przyjedzie we wtorek:D wlasnie dlugo nie mialas bolu glowy,mam nadzieje ze szybko przejdzie

Mamcis u nas wiatr byl 2 ostatnie dni dzis jest znosnie.

Misiaeska nie szalej dzirwczyno;)

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Ostatnia edycja:
Dorota, nikt Ci nie każe kupować nowego... Używane możesz dostać 2 w 1 już za 250 zł. Poszukaj nawet w komisach dziecięcych. Ja swój bliźniaczy też kupiłam używany od koleżanki. Masz jeszcze sporo czasu...

I tak też planuje zrobić :-), a czasu mam dużo ,wózek to myślę tak w czerwcu kupić .

Uważaj na siebie ,lez cały czas .

reklama
Dorota,to Ty latem rodzisz?Inia urodziła się 5.09,właściwie koniec lata wózek miałam pożyczony 3w1,nic nadzwyczajnego.Jak miała 7m-cy to oddałam bo miałam dużą spacerówkę.
U nas też wczesne przedwiośnie.Wydaje mi się że ta mroźna zima raczej nie wróci.
happymama-a jak u Was pogoda bo tam gdzie jest mój M podobno wiosennie jest i kwitną kwiaty,tyle że to inny region kraju.

Do góry