reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
mamcia czyli masz teraz wózek po tuningu
ja też czekam
extra pomysł z Paintball`em ciekawe kto by miał najwięcej siniaków ;-)
stefaa powiem Ci że extra te zabawy zakładowe mieliście
u mnie w zakładzie wiem że kiedyś organizowali imprezę plenerową z "pogoniom za lisem" ale to trzeba konno umieć jeździć
a jakaś potańcówka na statku lub promie? tylko jak się ktoś za burtą znajdzie to mały problem
żołądek zaczął mnie boleć i już nie jestem wyspana :-( ledwo się trzymam a muszę iść po chleb i do warzywniaka, może jak się przewietrzę to będzie lepiej
ja też czekam
ja też ich nie znam, same polskie firmy, a te znane to wszystkie za szerokie sąmamcia to samo napisałam do Stefy na FB Paintball, ,
ja nadal czekam na przesyłke od Ciebie
poziomki śliczne, a te 3 raczki ach
Ania nie znam zadnego tego wózka co pisałas, myślałam
ze Ci cos pomoge
extra pomysł z Paintball`em ciekawe kto by miał najwięcej siniaków ;-)
stefaa powiem Ci że extra te zabawy zakładowe mieliście
u mnie w zakładzie wiem że kiedyś organizowali imprezę plenerową z "pogoniom za lisem" ale to trzeba konno umieć jeździć
a jakaś potańcówka na statku lub promie? tylko jak się ktoś za burtą znajdzie to mały problem
żołądek zaczął mnie boleć i już nie jestem wyspana :-( ledwo się trzymam a muszę iść po chleb i do warzywniaka, może jak się przewietrzę to będzie lepiej
Witajcie
pytałam jakiś czas temu ale zapytam jeszcze raz, w czym pierzecie i płuczecie ubranka dla noworodka?
Drogie mamy,
Na pytanie w czym prać i płukać ubranka noworodka odpowiadamy: w środkach hipoalergicznych. Skóra noworodka w pierwszych miesiącach po urodzeniu jest cieńsza oraz delikatniejsza od skóry osoby dorosłej i dlatego może być wrażliwa na składniki, które są zawarte w „zwykłym proszku”. Produkty hipoalergiczne posiadają m.in. środki wybielające na bazie tlenu , które są skuteczne i równocześnie bezpieczne dla skóry.
W przypadku płynów, należy zwrócić uwagę aby posiadały bardzo delikatny i prawie nie wyczuwalny zapach. W przeciwnym razie mogą one podrażnić delikatny układ oddechowy maluszka. Skutecznym rozwiązaniem może okazać się proszek zawierający już naturalny środek zmiękczający, dzięki czemu ubranka będą miękkie, bez użycia płynu do płukania.
Pozdrawiamy,
Zespół JELP
Dzięki dziewczyny o tym też myślałam ale to ma być w marcu więc nie wiem jak z pogodą będzie ...
I to musi też być do zaakceptowania przez starsze osoby, mamy kilka po 50 ..
Drogi jelpie dziękujemy za ten wykład na temat proszku do prania
Mamcia wózek bomba
!
Kate już lepszy humor ?
I to musi też być do zaakceptowania przez starsze osoby, mamy kilka po 50 ..
Drogi jelpie dziękujemy za ten wykład na temat proszku do prania
Mamcia wózek bomba
!
Kate już lepszy humor ?
ania138
miłość w trzech wymiarach
mamcia widać że teraz budka ochroni przed słońcem
hmmm ale wykład a ja tylko z ciekawości pytałam
przewietrzyłam się i jakby lepiej ale całkiem nie przeszło
jadę do Jyska po kołderkę dla Dawidka bo jak mu przebierałam to stwierdziłam że ma taką ciężką że chyba go przygniata
hmmm ale wykład a ja tylko z ciekawości pytałam
przewietrzyłam się i jakby lepiej ale całkiem nie przeszło
jadę do Jyska po kołderkę dla Dawidka bo jak mu przebierałam to stwierdziłam że ma taką ciężką że chyba go przygniata
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witam sie z Wami
Oczywiscie zeby nie bylo, pisze z pracy, chwilowy brak.zadan :-). Jeszcze godzinka i do domu, jutro mam na 8 do pracy a w niedziele wolne. Jutro z moja przujaciolka robimy sobie babski wieczor mochito :-)
Juz nie moge sie doczekac.
musze nadrobic zaleglosci w czytaniu
Buzi dla wszystkich
Oczywiscie zeby nie bylo, pisze z pracy, chwilowy brak.zadan :-). Jeszcze godzinka i do domu, jutro mam na 8 do pracy a w niedziele wolne. Jutro z moja przujaciolka robimy sobie babski wieczor mochito :-)
Juz nie moge sie doczekac.
musze nadrobic zaleglosci w czytaniu
Buzi dla wszystkich
Podziel się: