reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Na szybko

Załączniki

• 1391784384390.jpg
    1391784384390.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 40
reklama
macia zdjęcie prosze,
wiesz z tym wózkiem to był strzał w 10,
moje dzieci się do niego mieszczą bez problemów,
a oni sa na prawde już duzi

mamcia czyli masz teraz wózek po tuningu :-D
ja też czekam
mamcia to samo napisałam do Stefy na FB Paintball, :tak:,
ja nadal czekam na przesyłke od Ciebie
poziomki śliczne, a te 3 raczki ach
Ania nie znam zadnego tego wózka co pisałas, myślałam
ze Ci cos pomoge
ja też ich nie znam, same polskie firmy, a te znane to wszystkie za szerokie są :dry:

extra pomysł z Paintball`em :-D ciekawe kto by miał najwięcej siniaków ;-)

stefaa powiem Ci że extra te zabawy zakładowe mieliście :tak:
u mnie w zakładzie wiem że kiedyś organizowali imprezę plenerową z "pogoniom za lisem" ale to trzeba konno umieć jeździć

a jakaś potańcówka na statku lub promie? tylko jak się ktoś za burtą znajdzie to mały problem

żołądek zaczął mnie boleć :baffled: i już nie jestem wyspana :-( ledwo się trzymam a muszę iść po chleb i do warzywniaka, może jak się przewietrzę to będzie lepiej

Witajcie

pytałam jakiś czas temu ale zapytam jeszcze raz, w czym pierzecie i płuczecie ubranka dla noworodka?

Drogie mamy,

Na pytanie w czym prać i płukać ubranka noworodka odpowiadamy: w środkach hipoalergicznych. Skóra noworodka w pierwszych miesiącach po urodzeniu jest cieńsza oraz delikatniejsza od skóry osoby dorosłej i dlatego może być wrażliwa na składniki, które są zawarte w „zwykłym proszku”. Produkty hipoalergiczne posiadają m.in. środki wybielające na bazie tlenu , które są skuteczne i równocześnie bezpieczne dla skóry.

W przypadku płynów, należy zwrócić uwagę aby posiadały bardzo delikatny i prawie nie wyczuwalny zapach. W przeciwnym razie mogą one podrażnić delikatny układ oddechowy maluszka. Skutecznym rozwiązaniem może okazać się proszek zawierający już naturalny środek zmiękczający, dzięki czemu ubranka będą miękkie, bez użycia płynu do płukania.

Pozdrawiamy,
Zespół JELP

Dzięki dziewczyny o tym też myślałam ale to ma być w marcu więc nie wiem jak z pogodą będzie ...

I to musi też być do zaakceptowania przez starsze osoby, mamy kilka po 50 ..

Drogi jelpie dziękujemy za ten wykład na temat proszku do prania

Mamcia wózek bomba
!

Kate już lepszy humor ?

Na jednym jz mloda spi, nie dala rady dojsc do domu jak zawsze zreszta. Ta budka jest jeszcze raz taka jak orginalna od sporta. No i najwazniejsze dla mnie ze jest ruchoma i mozna ja podniesc dla wysokiego dziecka.

Nie wiem czemu nie moge wyslac 2 zdjec jednoczesnie dlatego post pod postem

Załączniki

• 1391789065757.jpg
    1391789065757.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 39
mamcia widać że teraz budka ochroni przed słońcem :tak:

hmmm ale wykład a ja tylko z ciekawości pytałam :rofl2:

przewietrzyłam się i jakby lepiej ale całkiem nie przeszło

jadę do Jyska po kołderkę dla Dawidka bo jak mu przebierałam to stwierdziłam że ma taką ciężką że chyba go przygniata :sorry2:

reklama
Witam sie z Wami
Oczywiscie zeby nie bylo, pisze z pracy, chwilowy brak.zadan :-). Jeszcze godzinka i do domu, jutro mam na 8 do pracy a w niedziele wolne. Jutro z moja przujaciolka robimy sobie babski wieczor mochito :-)
Juz nie moge sie doczekac.
musze nadrobic zaleglosci w czytaniu
Buzi dla wszystkich

Do góry