reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
mamcia ja tu gadam, że czekam na przesyłkę a ona w skrzynce leży i woła :tak::-D:-D:-D ale piękne cuda DZIĘKUJĘ Zobacz załącznik 608813
jak Majka w niedzielę wróci to zaniemówi ile niespodzianek na nią czeka, a o bransoletki to pytała kilka razy czy długo jeszcze z tej Anglii będą szły i szkoda że to tak daleko ;-)
Witam!
Właśnie zobaczyłam na FB że jest potwierdzenie o Ogólnopolskich Kartach Dużych Rodzin od marca.Ania,Dorota-Wy teraz też mogłybyście postarać się o takie karty.
wiem wiem, dzięki, ale dopiero jak urodzę będziemy rodzina +3 i wtedy idę sobie ją wyrobić :tak:

dziewczyny mamy upatrzony wózek :tak: ale fajoska gablotka :rofl2: jutro Wam pokarzę bo teraz M film włączył a ja tyłkiem oglądam :cool2:

ech muszę się postarać być z wami na bieżąco:-p
w sumie już żyję swoim rytmem i wszystko wraca do normy.
Teściowa nas odwiedziła , nawet nie będę się rozpisywać na ten temat ale jest chwilami ciężko że hoho:sorry2:

mamcia jejku ty już zaraz rodzić będziesz:tak:

stefaa bo właśnie mi się przypomniało, wiesz coś od siostry odnośnie zakupów?

happymama witaj, śliczne zdjęcie na fb :tak: ja sobie w ogóle nie wyobrażam że moja teściowa mnie odwiedzi i znowu zacznie te swoje mądrości głosić :dry::sorry2: brrrrrrrrr

Hej wpadam zameldowac ze zyje i uparcie walcze z kuchnia:)
Powinnam jutro skonczyc malowanie i pora sie zabrac za meble:)

Buziaki:*

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Happy mama za tydz. w czwartek juz bede zanc godz. zero :). Zdjecie na.fb piekne.
Ania czekam na fotki wozka.
Poziomki podziwiam, trzymam kciuki za szybki koniec i piekny efekt.
Ja.spie 2 godz i na.godz sie budze i siedze na telefonie i tak od 22:00 :/. Do tego wieje okropnie, dzis znowu jakis sztorm ma byc.

MAMCIA wspolczuje,a z drugej dobrze ze cos spisz ,ja mam bardzo czesto tak samo jak ty .Wspolczuje wiatru .

POZIOMKI to 3 mam kciuki za kuchnie, i co pomogl ci troche ten Twoj M ????/

HAPPYMAMA witaj,rozumiem ze czasem jest ciezko,ja mysle ze na poczatku przy 3 to bedzie dla mnie ciezko i nowosc a Ty masz 4 :-).
Ja nie mam fb jesli moge prosic to wklej jakies fotki na bb :-).

ANIU pokaz wozek ? juz napewno sie na niego zdecydowaliscie??????/

A propo wozkow doradzcie,ja oliwke rodzilam 30 pazdziernika,alana 30 grudnia,miesiace zimowe wiec mialam najpierw dla niech gondole a pozniej spacerrowke .Oliwce kupilismy spacerowke jak miala 5 miesiecy,wiecie taka co rozklada sie ja calkowicie na plasko i teraz mam rodzic w lipcu i zastanawiam sie czy aby odpoczatku nie kupic spacerowki rozkladanej calkowicie na plasko dla dziecka , w jakis bet zawinac,tzn aby byla stabilizacja i od urodzenia jak miesiac wakacyjny wozic w spacerowce,wiem ze tak niektore mamy robie ,co o tym myslicie??????.

My wlasnie racuchow pojedli,dzieci juz o 6.30 powstawaly,zaraz chce cos ogarnac poki dzieci ladnie sie razem bawia,kolo 11 chce isc z nimi niedaleko do sklepu po ziemniaki,dzis na obiad frytki i kotlet z piersi :-).
Pozniej kolo 16 planuje isc z nimi do magicznej krainy,zobaczymy co z tego wyjdzie .

Milego dnia

Dzień dobry
ale nie za dobry bo boli mnie głowa :-( no dawno już mi nie dawała o sobie znać :dry: wzięłam apap ale coś efektu brak

mamcia współczuję, zamiast się teraz wyspać i nabrać siły to biedna nie możesz :no:

poziomki a jak suszarka? bo ja to sobie życia bez mojej nie wyobrażam, wczoraj wyprałam i wysuszyłam w sumie dwa koce i w 4 komplety pościeli, wszystko wieczorem z powrotem pozakładałam a tak bym musiała prać na raty i schło by parę dni :eek:

dorota myślę że ten wózek już zostanie, na początku marca mamy jeszcze podjechać do tego sklepu bo właściciel wróci z targów gdzie ta firma pokaże dwa nowe modele i zobaczymy, i wtedy już wpłacimy zaliczkę i zarezerwujemy go sobie :tak: a żeby było śmieszniej to ten pan ponad 9 lat temu ale w innym swoim sklepie pomagał nam i doradzał przy smaczkach i butelkach dla Majki, pomógł nam też wybrać dla niej jej pierwszy rowerek :tak: facet naprawdę zna się na rzeczy :-) jak pojedziemy to muszę mu się przypomnieć może jakiś rabacik da ;-)

a co do wózka tak jak Ty myślisz to może takie rozwiązanie jest wygodne dla rodziców ale mi się to strasznie nie podoba :no: i zawsze z pogardą patrzę na te mamy, które takie maleństwa w sportówkach wożą, :sorry: lub jak widzę takie ledwo siedzące dziecko w takim wózku, nie masz możliwości przełożenia siedziska przodem do siebie, widzisz tylko dziecko przez okienko w budce
albo te mikro sportówki co to dziecko takie już trochę starsze siedzi ściśnięte ale co to kogo obchodzi bo ważne że wózeczek lekki i mało miejsca zajmuje :dry: ale to jest moje zdanie :tak:
ja rodziłam Majkę w lipcu i miałam normalnie gondolę a na zimę przeszła na część sportową + śpiworek i Dawid też tak miał, i teraz też tak będzie :tak:

wiem że to spory koszt ale może zobacz w komisach, na allegro, na tablicy itp fajne używki można kupić w dobrej cenie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry