reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
No a ja mam teraz czas na leżakowanie hehe posprzątałam, obiad zrobiłam, szczepienie zaliczyłam a nawet znalazł się czas na wizytę koleżanki ;) Fajnie jest mieć wolne... chociaż myślę, że jak zrobiłoby się zimno pewnie zatęskniłabym za pracą ;)

anulaa ja sobie nie wyobrażam życia bez prawa jazdy! o nie to byłaby dla mnie największa kara;) ja to raczej należę do tych niezależnych. Przeraża mnie myśl, że mój Małż miałby być jedynym żywicielem rodziny no i że miałabym być od niego uzależniona ( a jak by go brakło brrrr). Tak jak poziomki myślę, że facet służy do przyjemności hehe..

marta dzieci Cie kochają jeszcze miłością bezgraniczną, a bardziej pomarszczona niż ja na pewno nie jesteś .. uszy do góry, cycki do przodu :cool2: ktoś mi kiedyś powiedział, że jak cycki są większe od brzucha to jeszcz sexi laska haha :D

annaoj dzięki za info, ja to w ogóle nie douczona w takich sprawach ;)

moja koleżanka była z synkiem co ma 3 m-c kochaniutki malutki do schrupania, uwielbiam takie dzieciaki :)

poziomki brakuje tu Twojej aktywność !!

dziewczyny usmażyłyście się ??

ja przed chwila wróciłam z basenu :D mam kryty pod blokiem więc szybko z tróejczka mykłam dupkę zmoczyć, bo w wannie mało miejsca ;) teraz grill na balkonie się robi.. NO I KONIEC WOLNEGO ':eek:

poziomki brakuje tu Twojej aktywność !!

dziewczyny usmażyłyście się ??

ja przed chwila wróciłam z basenu :D mam kryty pod blokiem więc szybko z tróejczka mykłam dupkę zmoczyć, bo w wannie mało miejsca ;) teraz grill na balkonie się robi.. NO I KONIEC WOLNEGO ':eek:
ja się usmażyłam a teraz się duszę we własnym sosie :eek:

dzisiejszy dzień w pracy zaczął się katastroficznie :-(przyszłą kierowniczka i oznajmiła że profesor dostał pismo od dyra że trzeba wprowadzić oszczędności i ma zwolnić kolejne osoby (na koniec roku poleciało chyba ze 30 :no:), od sekretarki dowiedziałam się, że odpisał na pismo iż na chwilę obecną nie widzi możliwości kolejnych zwolnień, bo i tak personel jest uszczuplony do minimum, zobaczymy na jak długo :no: masakra i jeszcze ten upał, dobiło mnie to totalnie

zazdroszczę basenu :-)

Stefa hehe upał mnie pokonał:dry: Basenu zazdraszczam,chociaż królestwo za spacer po plaży i moczenie nóg w morzu:-D
Marta dzień się juz kończy,jutro znowu będziesz piękną;-)

Ania138 nie wesoło macie w pracy:no: strasznie dużo ludzi straciło prace w ostatnich latach:szok:

My siedzimy w domu bo na taki upał nie da się wyjść:dry:..no i ten ciągły ból głowy mnie wykończy:wściekła/y:

hej wieczornie

dzis chwilowopoprawil mi sie nastrój bo mama wyciagneła mnie do ciucha i kupilam, przepiekne zasłony do pokoju dzieciecego przecena z 30zl na 6, zasłony jasne jak lniane do kuchni z 15 zl na 6 zl, do tego za grosze cudne podkładki w roze na krzesła i stojak bialy na kubki i sukienke taka jaka sobie wymyslilam.....ale poprawa nastroju byla chwilowa, dalej jestem gruba kluska:no:

stefa ale masz cudnie z basenem

ania przykre to co sie dzieje z praca teraz

poziomki te bole glowy to masakra jakas, mnie jakies dziwne migreny zaczely dopadac teraz

Annaoj nie przy Wiki nie pójde do pracy dopóki się to wszystko nie skończy pracy nie opłaca mi się szukać nawet no chyba,żeby sobie w papierach nadźgać L4 :-p Czereśnie już masz?? ja cały dzień dziś na zmiane z truskawkami wtryniałam :-) Czekam tylko jeszcze aż bób stanieje i zacznie się moje jedzenie :tak:
Stefea mój M nie jest jedynym żywicielem rodziny i ja nie jestem od niego zależna. Wiki ma orzeczenie o niepełn. i dlatego siedzę też w domu w innym przypadku bym już pracowała

Kurcze ja to bym na głowe dostała w bloku w taki upał :confused: nie ma to jak ogródeczek leżaczek i cieńńńń :-D
Mój na nocke poszedł i znowu będe sama spała cholewcia a ja tak nie lubie sama usypiać wole jak mi już chrapie :-D
Jutro zakończenie przedszkola u starszej i szkoła :szok: już sobie wyobrażam te 2 miesiące z nimi w domu :szok: dziennie nad wode będe jeździć co bym nie zwariowała ;-)

reklama
Hej wpadam szybciutko za nim zacznie się młyn ;) mamy zakończenie roku fiskalnego i wszyscy szaleją .. :nerd:

anulaa ja nie chciałam, żebyś odebrała to tak personalnie. Ja nie ujmuje żadnej która nie pracuje, wiesz każdy wie jaką ma sytuację i jakie ma możliwości, więc ja nawet bym nie śmiałabym nikogo oceniać. Ja poprostu pisałam o sobie, że jestem taką osobą i nie wyobrażam sobie momentu w którym zostaje sama z 3 dzieci bez wizji na przyszłość. Może dlatego, że jako dziecko doświadczyłam czegoś takiego.. moja mama przykładna Pani domu, ciepły obiad, dom czysty, poprane, wyprasowane, dzieci i mąż wypielęgnowani- wszystko jak w bajce do momentu w którym ojciec odszedł i zostałyśmy same .. mama bez pracy z marnymi alimentami, my w wieku dojrzewania z wielkimi potrzebami.. Brrr różnie nam się życie układa .. dlatego muszę być mobilna, mieć stałe źródło dochodu itp itd ;)

poziomki jak głowa??

marta jak dzisiejsze samopoczucie ? a jak sie nazywa ten sklep w którym takie tanioszki wytargałas ?

Do góry