reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

przepraszam że jeden pod drugim
ania 138 pięknie wyglądasz, taka zgrabniutka
dziękuję :-) a powiem szczerze że ja się zawsze w każdej ciąży czuję bardzo ładna i atrakcyjna, każdą wadę, pryszcz, zmęczenie zawsze zwalam na ciążę, kompleksy znikają i kwitnę :tak:
normalnie to gorzej, bo niby chuda jestem a brzuch wisi :confused: cycków brak itp a po ciąży to dopiero będzie masakra :-(, wiem o tym ale coś za coś

obżarłam się naleśnikami z twarogiem, bo od wczoraj zostały i aż mi nie dobre, spać mi się chce a tu za niedługo muszę się zbierać do wyjścia :eek:

Doris my też długo spaliśmy z córką i to na kanapce o szerokości 120 cm :tak: i było ok, z czasem dorobiliśmy się kanapy o szerokości 180 cm ale to już dwójka dzieci nas raczyła swoją obecnością :baffled: Dawid bo przy cycku a Majka lubiła w nocy kursować, i wiem że teraz będzie podobnie :tak:
ciężko było odzwyczaić szczególnie Dawida ale się zaparłam w sobie i odnosiłam za każdym razem gdy przyszedł lub od razu szłam z nim do jego łóżka i czekałam aż zaśnie i wracałam do siebie, no chyba że zasnęłam :tak: i po jakimś czasie dał sobie spokój, tylko prosił żeby poleżeć z nim przy zasypianiu i dałam mu swoją poduszkę :tak: żeby miał mój zapach

reklama
Ania u nas M wcale sie wozkami nie interesuje, to moja broszka ;) na szczescie. Wydaje mi sie ze chyba gorszy facet to taki co siedzi i wybiera, wtraca sie to nie, tamto nie :).
Zmoklam jak kura, kurtka mi przemokla, sweter i koszulka :/....mam dosc tej pogody.

Mamcia współczuję deszczu .

Półtorej godziny wracalam ze szkoły, po drodze spotkałam koleżankę co w grudniu urodziła bliźniaki ,parke ,pogadalysmy , znarzlismy ,do domu dalego na nogach ,ale dałam radę z dziecmi ,.
One już wykapane,jedzą właśnie zupę ,ja leze bo mi niedobrze .

Ania- dzięki za stronke. Spróbuje przestudiowac. Spokojnie, faceci czują się pomocni jak mogą doradzić technicznie, a więc swoje zrobił w sklepie :-)

Stefaa- ja dziś na pewno będę na bleblaniu :-)

Witam!Czytałam Wasze posty.Tak z innej beczki,przeglądałam niedawno moją aktywność na BB i natknęłam się że dziewczyna która była trolem(pamiętacie jak była afera u nas z Antonią?)miała nick masiek.Jak chcecie możecie na jej profilu znaleźć jak inne dziewczyny doszły że to oszustka.

Fajnie tak czasem przejrzeć sobie swoją aktywność.Ciekawe tylko że nie jest całkiem od początku.
U nas ferie.Starsi pojechali wczoraj na wieś.Z małymi byłam dziś na zabawie w bibliotece,mała niezbyt zainteresowana a kiedyś tak lubiła tańczyć.Kończy kurację,ma kaszel,była na antybiotyku,teraz syropek wykańczamy.

Jestem i ja:-)

Robota idziejak po gruzie bo samemu to sobie można...jeszcze z dziećmi na głowie:angry:

Anulaa kupiłam taki zestaw Cabin Bed Mid Sleeper Wooden Bunk White wood with Pirate Design & Slide | eBay

Marta mi tez sie bardzo podoba Twój blog:-)
Ja też robie kilka rzeczy na raz bo musze mieć cągłe zmiany:-D

Mamcia Twoja bezsenność przeszła na mnie. Mam nadzieje ze dotrzesz:tak:
U nas nie lało ale tez pada ały dzien

Lenka ruszyłam ale szafek sama nie wyniose a M spi:wściekła/y:

Liza teściowa przeboleje

Ania jak bym o swoim czytała:dry: przestałam go angazowac. Zauwazyłam ze on ma poczucie ze dzieci maja wszystko czego potrzebuja i juz..jak by normalnie z ksieżyca spadło:confused:
Ja też w ciąży beczaam o wszystko:-D

Stefa jest jakis limit osób?

Doris ja zawze walczyłam z M o spanie z dziecmi bo sie tak nie wysypiam

Dorota ciesze sie ze psycholog fajny,nie ciezko takiego trafic

hej wieczornie

czuje sie podle, rozbiera mnie przyziebienie, glowa peka i zmeczona jestem strasznie....stefa nie bij,ze marudze ale troche muszę:baffled:

ania ja tez ciagle wyłam, czułam sie nie rozumiana, niekochana i w gole wszytsko bylo przeciwko mnie ale minelo po porodzie:-D

mamcia, pozimki,lena dzieki za mile slowa odnosnie bloga dlugo ze soba walczyłam,zey pisać nanim, w koncu sie pzemoglam i traktuje to jako swego rodzaju terapie

dortka super,ze trafilas na fajneg psycholga,to polowa sukcesu

ide kąpać małego......

reklama
hej
wróciłam 45 minut temu ale coś nie mogę sobie ze skypem poradzić :wściekła/y: chyba źle hasło zapisałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kombinowała na różne sposoby i nic
jak do następnego czwartku nie dam rady uruchomić to nowe konto założę i jestem na 100% nawet z łazienki

Do góry