reklama
Liza
Fanka BB :)
Hej!
Ja wczoraj o 21 to juz spałam... ( i ja juz pisalam z ejakos niewiem nie pasuje mi wieczorne gadanie, w ciagu dnia predzej )
co potem przebolelismy w nocy i nie moglismy spac od 3ej.... yhhhhhhhhhhhh
Ja wczoraj o 21 to juz spałam... ( i ja juz pisalam z ejakos niewiem nie pasuje mi wieczorne gadanie, w ciagu dnia predzej )
co potem przebolelismy w nocy i nie moglismy spac od 3ej.... yhhhhhhhhhhhh
ania138
miłość w trzech wymiarach
hej
chyba zaraz oszaleję, właśnie weszłam na skypa, próbuję się zalogować i nic, i wtedy mnie oświeciło że ja przez fb się logowałam no chyba się zagryzę zaraz spieszyłam się wczoraj do domu, kolacja na mieście tj. kebab żeby w domu już nie tracić czasu i.......... taki brak mózgu
ale się wyspałam, jednym ciągiem 6 godzin ale o północy poszłam spać do wyrka syna, a tam mięciutki materac, mięciutka podusia i nawet gryzonie mi nie hałasowały, żadnych koszmarów wstałam o 6:30 rześka i wyspana, zrobiłam M-kowi kanapki, kawki, pogadaliśmy aż sam stwierdził że zawsze mam tam spać
dziś w planie ciąg dalszy ogarniania pokoju dzieci i muszę w ich szafie porządek zrobić bo dostałam ok koleżanki dwa wory ubrań dla Majki
fajnie masz ale jak ja bym miała mojemu tłumaczyć z czym chcę, co chcę itp to bym wolała sama sobie to zrobić bo by mnie tak buzia od gadania bolała ze bym nie miała siły zjeść ;-)taka już jestem jak już ma mi coś zrobić to ma mnie zaskoczyć i zrobić sam od A do Z no nikt nie mówił że będzie lekko
ja też po wizycie u psychologa byłam bardziej spokojna że to co uważałam za rażące błędy w wychowanie okazały się normalnymi i wcale nie takimi złymi zachowaniami z naszej strony
on wie że i tak końcowe zdanie należy do mnie i tak naprawdę to chodzi mi o potwierdzenie mojego wyboru
współczuję deszczu
chyba zaraz oszaleję, właśnie weszłam na skypa, próbuję się zalogować i nic, i wtedy mnie oświeciło że ja przez fb się logowałam no chyba się zagryzę zaraz spieszyłam się wczoraj do domu, kolacja na mieście tj. kebab żeby w domu już nie tracić czasu i.......... taki brak mózgu
ale się wyspałam, jednym ciągiem 6 godzin ale o północy poszłam spać do wyrka syna, a tam mięciutki materac, mięciutka podusia i nawet gryzonie mi nie hałasowały, żadnych koszmarów wstałam o 6:30 rześka i wyspana, zrobiłam M-kowi kanapki, kawki, pogadaliśmy aż sam stwierdził że zawsze mam tam spać
dziś w planie ciąg dalszy ogarniania pokoju dzieci i muszę w ich szafie porządek zrobić bo dostałam ok koleżanki dwa wory ubrań dla Majki
wiem, wiem ale to nie ja tylko hormony ;-)Oj ANIU Kochana czepiasz sie .zgadzam sie ze STEFA ,ale w ciazy jestes wiec to pewnie hormony .
Moj M zawsze kolacje mi robi i pyta sie co zjem i czy zjem ,ja jesli chce jesc np chleba aby M mi zrobil to dokladnie mu mowie z czym itp i M zawsze robi tak jak chce .
fajnie masz ale jak ja bym miała mojemu tłumaczyć z czym chcę, co chcę itp to bym wolała sama sobie to zrobić bo by mnie tak buzia od gadania bolała ze bym nie miała siły zjeść ;-)taka już jestem jak już ma mi coś zrobić to ma mnie zaskoczyć i zrobić sam od A do Z no nikt nie mówił że będzie lekko
ja też po wizycie u psychologa byłam bardziej spokojna że to co uważałam za rażące błędy w wychowanie okazały się normalnymi i wcale nie takimi złymi zachowaniami z naszej strony
to prawda, taki pomocnik to już szkodnik ale ja lubię z moim wspólnie takie rzeczy robić a czasem specjalnie go angażuję choć by dlatego że jak on szuka czego kolwiek, głównie oglada samochody, to zawsze mi d.... zawraca żebym zdjęcia oglądała z nim, powiedziała czy mi się podoba itpAnia u nas M wcale sie wozkami nie interesuje, to moja broszka na szczescie. Wydaje mi sie ze chyba gorszy facet to taki co siedzi i wybiera, wtraca sie to nie, tamto nie .
Zmoklam jak kura, kurtka mi przemokla, sweter i koszulka :/....mam dosc tej pogody.
on wie że i tak końcowe zdanie należy do mnie i tak naprawdę to chodzi mi o potwierdzenie mojego wyboru
współczuję deszczu
fakt, tam się wykazałAnia- dzięki za stronke. Spróbuje przestudiowac. Spokojnie, faceci czują się pomocni jak mogą doradzić technicznie, a więc swoje zrobił w sklepie
najpierw miałam upatrzony z firmy "emjot" Hitreec bo cena dobra i kolor mi się podobał, i wąski rozstaw kół bo 61 cm, bo ja chodząc po ulicach czujnie obserwowałam wszystkie wózki i zapisywałam firmy, tych które mi w oko wpadły , ale po wizycie w sklepie okazało się że są jeszcze węższe, 57 cm, Tako Perso ma dość ciekawe ale ciężkie, super był wózek SEKA Vegas ale kolory beznadziejne i znalazłam teraz na allegro fajny, wąski i kolorami odpowiedni firmy Verdi Sonic, znalazłam sobie opinie użytkowników i wyglada że jest ok i cena bardzo niska czasu jeszcze trochę mam może coś jeszcze wpadnie mi w oko ale póki co to ten ostatni wyszedł na prowadzenie w naszym rankinguhej
Ania jaki wózek masz na oku?
czuję się podobnie, jest to dla mnie nowość,bo jakoś sobie nie przypominam żebym przy poprzednich ciążach miała takie płaczliwe nastroje uff dobrze że to minieania ja tez ciagle wyłam, czułam sie nie rozumiana, niekochana i w gole wszytsko bylo przeciwko mnie ale minelo po porodzie
Witam się porannie :-) mi kompletnie nie pasuje gadanie w ciągu dnia. Za dużo na głowie. Mimo że Nadia w przedszkolu, to jeszcze jest Filip, który w dzień nie śpi. A za chwilę bliźniaki będą. A może warto by było jednak spróbować zwołać popołudniowe gadanie dla tych, które nie mogą wieczorem? Dziewczyny działajcie :-)
U mnie mutacji chrypowej ciąg dalszy. Brzuch już mnie dziś od kaszlu boli. A moje dzieci już przed 7 zrobiły mi pobudke...
Miłego dnia dziewczyny :-)
U mnie mutacji chrypowej ciąg dalszy. Brzuch już mnie dziś od kaszlu boli. A moje dzieci już przed 7 zrobiły mi pobudke...
Miłego dnia dziewczyny :-)
Witam.
Ja znaowu nie wyspana , gardlo boli na maxa i z nosa leci. Wychodzi wczorajszy deszcz. Ciesze sie ze chociaz ta godzinke moglam z wami pogadac . Dlugo gadalyscie?.
Dobrze ze dzis PIATECZEK ....
Uciekam mlodego wyszykowac do szkoly i na KAWE
Ja znaowu nie wyspana , gardlo boli na maxa i z nosa leci. Wychodzi wczorajszy deszcz. Ciesze sie ze chociaz ta godzinke moglam z wami pogadac . Dlugo gadalyscie?.
Dobrze ze dzis PIATECZEK ....
Uciekam mlodego wyszykowac do szkoly i na KAWE
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
no to ładnie pogadałyście aż mnie skręca
Podziel się: