reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hej!
Ja wczoraj o 21 to juz spałam... :szok: ( i ja juz pisalam z ejakos niewiem nie pasuje mi wieczorne gadanie, w ciagu dnia predzej :sorry2:)
co potem przebolelismy w nocy i nie moglismy spac od 3ej.... :dry: yhhhhhhhhhhhh:baffled:

hej
chyba zaraz oszaleję, właśnie weszłam na skypa, próbuję się zalogować i nic, i wtedy mnie oświeciło że ja przez fb się logowałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no chyba się zagryzę zaraz :wściekła/y: spieszyłam się wczoraj do domu, kolacja na mieście tj. kebab :-D żeby w domu już nie tracić czasu i.......... taki brak mózgu :wściekła/y:

ale się wyspałam, jednym ciągiem 6 godzin :tak: ale o północy poszłam spać do wyrka syna, a tam mięciutki materac, mięciutka podusia i nawet gryzonie mi nie hałasowały, żadnych koszmarów :rolleyes: wstałam o 6:30 rześka i wyspana, zrobiłam M-kowi kanapki, kawki, pogadaliśmy aż sam stwierdził że zawsze mam tam spać :happy2:

dziś w planie ciąg dalszy ogarniania pokoju dzieci i muszę w ich szafie porządek zrobić bo dostałam ok koleżanki dwa wory ubrań dla Majki :tak::-D
Oj ANIU Kochana czepiasz sie .zgadzam sie ze STEFA :biggrin2:,ale w ciazy jestes wiec to pewnie hormony :biggrin2:.
Moj M zawsze kolacje mi robi i pyta sie co zjem i czy zjem ,ja jesli chce jesc np chleba aby M mi zrobil to dokladnie mu mowie z czym itp i M zawsze robi tak jak chce :biggrin2:.
wiem, wiem ale to nie ja tylko hormony ;-)
fajnie masz ale jak ja bym miała mojemu tłumaczyć z czym chcę, co chcę itp to bym wolała sama sobie to zrobić bo by mnie tak buzia od gadania bolała ze bym nie miała siły zjeść ;-)taka już jestem :rofl2: jak już ma mi coś zrobić to ma mnie zaskoczyć i zrobić sam od A do Z :sorry2: no nikt nie mówił że będzie lekko :-p

ja też po wizycie u psychologa byłam bardziej spokojna że to co uważałam za rażące błędy w wychowanie okazały się normalnymi i wcale nie takimi złymi zachowaniami z naszej strony :tak:
Ania u nas M wcale sie wozkami nie interesuje, to moja broszka ;) na szczescie. Wydaje mi sie ze chyba gorszy facet to taki co siedzi i wybiera, wtraca sie to nie, tamto nie :).
Zmoklam jak kura, kurtka mi przemokla, sweter i koszulka :/....mam dosc tej pogody.
to prawda, taki pomocnik to już szkodnik :tak: ale ja lubię z moim wspólnie takie rzeczy robić a czasem specjalnie go angażuję choć by dlatego że jak on szuka czego kolwiek, głównie oglada samochody, to zawsze mi d.... zawraca żebym zdjęcia oglądała z nim, powiedziała czy mi się podoba itp
on wie że i tak końcowe zdanie należy do mnie :tak: i tak naprawdę to chodzi mi o potwierdzenie mojego wyboru :tak::biggrin2:
współczuję deszczu :dry:

Ania- dzięki za stronke. Spróbuje przestudiowac. Spokojnie, faceci czują się pomocni jak mogą doradzić technicznie, a więc swoje zrobił w sklepie :biggrin2:
fakt, tam się wykazał
hej
Ania jaki wózek masz na oku?
najpierw miałam upatrzony z firmy "emjot" Hitreec bo cena dobra i kolor mi się podobał, i wąski rozstaw kół bo 61 cm, bo ja chodząc po ulicach czujnie obserwowałam wszystkie wózki i zapisywałam firmy, tych które mi w oko wpadły :tak:, ale po wizycie w sklepie okazało się że są jeszcze węższe, 57 cm, Tako Perso ma dość ciekawe ale ciężkie, super był wózek SEKA Vegas ale kolory beznadziejne i znalazłam teraz na allegro fajny, wąski i kolorami odpowiedni firmy Verdi Sonic, znalazłam sobie opinie użytkowników i wyglada że jest ok i cena bardzo niska :tak: czasu jeszcze trochę mam może coś jeszcze wpadnie mi w oko ale póki co to ten ostatni wyszedł na prowadzenie w naszym rankingu :biggrin2:

ania ja tez ciagle wyłam, czułam sie nie rozumiana, niekochana i w gole wszytsko bylo przeciwko mnie ale minelo po porodzie:-D
czuję się podobnie, jest to dla mnie nowość,bo jakoś sobie nie przypominam żebym przy poprzednich ciążach miała takie płaczliwe nastroje :sorry2: uff dobrze że to minie

Witam się porannie :-) mi kompletnie nie pasuje gadanie w ciągu dnia. Za dużo na głowie. Mimo że Nadia w przedszkolu, to jeszcze jest Filip, który w dzień nie śpi. A za chwilę bliźniaki będą. A może warto by było jednak spróbować zwołać popołudniowe gadanie dla tych, które nie mogą wieczorem? Dziewczyny działajcie :-)

U mnie mutacji chrypowej ciąg dalszy. Brzuch już mnie dziś od kaszlu boli. A moje dzieci już przed 7 zrobiły mi pobudke...

Miłego dnia dziewczyny :-)

Witam.
Ja znaowu nie wyspana :(, gardlo boli na maxa i z nosa leci. Wychodzi wczorajszy deszcz. Ciesze sie ze chociaz ta godzinke moglam z wami pogadac :). Dlugo gadalyscie?.
Dobrze ze dzis PIATECZEK :D :D....
Uciekam mlodego wyszykowac do szkoly i na KAWE :)

hej
witam sie i ja
ja w ciągu dnia tez nie dam rady rozmawiac, nie mam czasu,
mamcia ja poszłam o 1 ale rozmowa trwałą nadal :angry:

reklama
Do góry