reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

jestem i ja !

jak dziś rano zadzwonił budzik czułam się jakby był środek nocy :) Ale warto się poświęcić i nie przpespać pół nocy, żeby zobaczyć Wasze usmiechnięte buzki !

mamcia ja też się cieszę ale ta godzina to stanowczo za krótko !! następnym razem musisz być koniecznie !

Liza ja wiem,że pisałaś ale może jednak plany zmieniłaś :d więć wywołałam przy okazji wywoływania Ani która nam powiedziała, że będzie :p

Ania mam nadzieję,że następnym razem się uda :)

poziomki a gdzie jest Ida ? :p super są te Twoje dziewczyny :D pożegnanie było the best :D

reklama
Witam sie dzisiaj i ja :-).
Widze ze nocne gadanie sie udalo :-),ja po 21 juz spalam :-).Liza witaj w klubie :-).Na szczescie mimo czestychpobudek,zasypialam szybko i wyspalam sie :-).

MARTA bloga masz na bb ??? musze poczytac :-)

LIZA I MISIARSKA zdrowka dla was .

ANIU oj ja to lubie sobie pogadac ,wiec tlumaczenie jakie chcekanapki nie jest dla mnie problemem,gwarantuje ci ze jak kilka razy M wytlumaczysze co chcesz i jak to nauczy sie i pozniej juz bedzie wiedzial :-).
Masz racje z tym psychologiem :-)Z niecierpliwoscia czekam na kolejne wizyty :-).I jak u kolezanki wizyta udala sie wczoraj ?????

Ja rano do szkoly wzielam psa wiec w drodze powrotnej przymusowy spacer,ali nie chcial zabardzo isc ,ale sie udalo .W domu ogarnelam,racuchow narobilam,pojadlam,teraz zajadam sie kanapkai :-).Dzis na obiad oliwka zazyczyla sobie spagetti ,ale ona mielonego nie lubi to zpiersi z kurczaka zrobie .
Na 13 po oliwke , a tak to nic sie nie dzieje

dorota ja też uwielbiam gadać :tak: ale to chodzi o element zaskoczenia i niespodzianki ;-):rofl2: ja go nie pytam co zrobić mu na obiad czy śniadanie więc on też musi sam od siebie :cool2: podstawy czego nie lubię a co uwielbia zna, np, trzy kulki mozzarelli mam w lodówce, zmarszczone już grejpfrut, bo ile można ich jeść :baffled: bo przecież lubię :-D więc co zakupy to coś mi przywozi z moich ulubionych smakołyków ale wiesz, kupić jest łatwo........ oj biedny ten mój chłop :sorry2:
bardzo się udała, nagadałyśmy się na kolejne kilka miesięcy :tak: to ciekaw bo ona ma prawie 5 dych a gadamy jak rówieśniczki, myślę że dużo robi że ona ma córkę tylko rok starszą od mojej i dlatego jest na czasie ;-) zresztą ona sam mówi że nie czuje się na swoje lata tylko na moje więc wszystko jasne :tak:

nathani co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
ANIU fajna taka przyjaciolka.
Wiesz chlopto gatunek malo domyslny lub wcale niedomyslny hihihi,wiec nie oczekuj od niego niewodomo czego a ciesz sie tym co masz i nawet jakbys miala sie nagadac co i jak to ciesz sie ze kanapki ci zrobi :-).

Dziewczyny, ja poszłam spać dopiero przed drugą, bo jak mój Filip zaczął nadawać przez sen, to nie mógł skończyć :-)

Poziomki- a Twoje dziewczyny o której poszły spać? ;-)

ANIU fajna taka przyjaciolka.
Wiesz chlopto gatunek malo domyslny lub wcale niedomyslny hihihi,wiec nie oczekuj od niego niewodomo czego a ciesz sie tym co masz i nawet jakbys miala sie nagadac co i jak to ciesz sie ze kanapki ci zrobi :-).
:-):-)

misiarka toja na drugi bok się przekładałam o tej godzinie ;-)
uwielbiam jak dzieci przez sen gadają :-D choć moim to bardzo rzadko się zdarza

właśnie listonosz przyniósł przesyłkę do mojej córki:confused:, otworzyłam bo całkowicie nie wiedziałam co to, a tu się okazało, że jej praca wygrała jedną z pięciu nagród w konkursie MH :tak::-D:-D:-D ale będzie radość bo tak męczyła z tą pracą, a wysłać ją jechała z tatusiem na ostatnią chwilę na główną pocztę :happy2:

głodna jestem a w domu nic ciekawego nie ma :eek:

Jestem i ja:-)

Wczoraj dziewczyny padły na klanapach jak tylko wyłączyłam kompa:-D przespały tak poł nocy:-D

Ania gratulacje dla Majki:-)

Mamcia zdrówka dużo,szkoda ze jak ja dołączyłam to musiałas uciekac:dry:

Stefa Ida to ta co spała wczoraj z psem:-)

reklama
mam !! już są :)

piękne urodzinowe bransoletki przyjaźni ! mamcia dzięki jesteś wielka !

aa moje jakie cudeńka

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* for you !

Do góry