reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

jestem i ja !

jak dziś rano zadzwonił budzik czułam się jakby był środek nocy :) Ale warto się poświęcić i nie przpespać pół nocy, żeby zobaczyć Wasze usmiechnięte buzki !

mamcia ja też się cieszę ale ta godzina to stanowczo za krótko !! następnym razem musisz być koniecznie !

Liza ja wiem,że pisałaś ale może jednak plany zmieniłaś :d więć wywołałam przy okazji wywoływania Ani która nam powiedziała, że będzie :p

Ania mam nadzieję,że następnym razem się uda :)

poziomki a gdzie jest Ida ? :p super są te Twoje dziewczyny :D pożegnanie było the best :D

reklama
Witam sie dzisiaj i ja :-).
Widze ze nocne gadanie sie udalo :-),ja po 21 juz spalam :-).Liza witaj w klubie :-).Na szczescie mimo czestychpobudek,zasypialam szybko i wyspalam sie :-).

MARTA bloga masz na bb ??? musze poczytac :-)

LIZA I MISIARSKA zdrowka dla was .

ANIU oj ja to lubie sobie pogadac ,wiec tlumaczenie jakie chcekanapki nie jest dla mnie problemem,gwarantuje ci ze jak kilka razy M wytlumaczysze co chcesz i jak to nauczy sie i pozniej juz bedzie wiedzial :-).
Masz racje z tym psychologiem :-)Z niecierpliwoscia czekam na kolejne wizyty :-).I jak u kolezanki wizyta udala sie wczoraj ?????

Ja rano do szkoly wzielam psa wiec w drodze powrotnej przymusowy spacer,ali nie chcial zabardzo isc ,ale sie udalo .W domu ogarnelam,racuchow narobilam,pojadlam,teraz zajadam sie kanapkai :-).Dzis na obiad oliwka zazyczyla sobie spagetti ,ale ona mielonego nie lubi to zpiersi z kurczaka zrobie .
Na 13 po oliwke , a tak to nic sie nie dzieje

dorota ja też uwielbiam gadać :tak: ale to chodzi o element zaskoczenia i niespodzianki ;-):rofl2: ja go nie pytam co zrobić mu na obiad czy śniadanie więc on też musi sam od siebie :cool2: podstawy czego nie lubię a co uwielbia zna, np, trzy kulki mozzarelli mam w lodówce, zmarszczone już grejpfrut, bo ile można ich jeść :baffled: bo przecież lubię :-D więc co zakupy to coś mi przywozi z moich ulubionych smakołyków ale wiesz, kupić jest łatwo........ oj biedny ten mój chłop :sorry2:
bardzo się udała, nagadałyśmy się na kolejne kilka miesięcy :tak: to ciekaw bo ona ma prawie 5 dych a gadamy jak rówieśniczki, myślę że dużo robi że ona ma córkę tylko rok starszą od mojej i dlatego jest na czasie ;-) zresztą ona sam mówi że nie czuje się na swoje lata tylko na moje więc wszystko jasne :tak:

nathani co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
ANIU fajna taka przyjaciolka.
Wiesz chlopto gatunek malo domyslny lub wcale niedomyslny hihihi,wiec nie oczekuj od niego niewodomo czego a ciesz sie tym co masz i nawet jakbys miala sie nagadac co i jak to ciesz sie ze kanapki ci zrobi :-).

Dziewczyny, ja poszłam spać dopiero przed drugą, bo jak mój Filip zaczął nadawać przez sen, to nie mógł skończyć :-)

Poziomki- a Twoje dziewczyny o której poszły spać? ;-)

ANIU fajna taka przyjaciolka.
Wiesz chlopto gatunek malo domyslny lub wcale niedomyslny hihihi,wiec nie oczekuj od niego niewodomo czego a ciesz sie tym co masz i nawet jakbys miala sie nagadac co i jak to ciesz sie ze kanapki ci zrobi :-).
:-):-)

misiarka toja na drugi bok się przekładałam o tej godzinie ;-)
uwielbiam jak dzieci przez sen gadają :-D choć moim to bardzo rzadko się zdarza

właśnie listonosz przyniósł przesyłkę do mojej córki:confused:, otworzyłam bo całkowicie nie wiedziałam co to, a tu się okazało, że jej praca wygrała jedną z pięciu nagród w konkursie MH :tak::-D:-D:-D ale będzie radość bo tak męczyła z tą pracą, a wysłać ją jechała z tatusiem na ostatnią chwilę na główną pocztę :happy2:

głodna jestem a w domu nic ciekawego nie ma :eek:

Jestem i ja:-)

Wczoraj dziewczyny padły na klanapach jak tylko wyłączyłam kompa:-D przespały tak poł nocy:-D

Ania gratulacje dla Majki:-)

Mamcia zdrówka dużo,szkoda ze jak ja dołączyłam to musiałas uciekac:dry:

Stefa Ida to ta co spała wczoraj z psem:-)

reklama
mam !! już są :)

piękne urodzinowe bransoletki przyjaźni ! mamcia dzięki jesteś wielka !

aa moje jakie cudeńka

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* for you !

Do góry