reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

helolo
dostałam z rana dobrego newsa, mama dzwoniła, nasza Karena w końcu zaczęła chodzić, jeszcze z szalikiem pod brzuchem, ale to chyba bardziej psychicznie go tam potrzebuje, ale w końcu progres. Mam nadzieje, że za tydzień uda się ją do domu wziąć.

Poziomki czyli ostatnia prosta do mety;-) Obu już szybko poszło.

Lenka najlepsze życzenia urodzinowe.
Boshe jakie Wy wszystkie młodziutkie tutaj:baffled:

reklama
witajcie...

hehe ależ się uśmiałam :) mój D. jest podobny, też ma czasami takie pomysły że normalnie nie wiem skąd je bierze. I też coś lubi zacząć a nie skończyć. A jak już się za coś bierze to balagan przy tym taki zrobi że się wszystkiego odechciewa. Ale kiedyś był jeszcze gorszy...teraz to już prawie złoty chłop!:tak:

upał gorąco! nic mi się nie chce...do tego mdłości mi się rozkręcają...ratunku!

poziomki- ty już lada chwila po niedzieli....i będziesz miała malucha przy sobie:tak:

Hej Lasencje:-)

mamartusia ja własnie lubie to wszystko robic:tak: nie dziele zajec na meskie i damskie i nie przeszkadza mi że jestem po pachy w zaprawie

Śmieje się że ja jestem jak mąż a M jak żona:-D to ja jestem piwożłopem,lubię miecho najlepiej z grilla(M nie je mięsa),oglądam horrory,jak mamy gości to ja z nimi siedze do późna...itd:-D

Lenka
torcik fac.jpg MAŁOLATO 1000000LAT!!
fajnie Ci z tymi owocami,roboty duuużo ale potem jak radocha z przetworów:tak:
My na wsi mamy troche malin i winogron ale nie mam teraz jak pojechać:-(
Trampolina to mega zabawka,my też mamy
Dzieć Ci rośnie:-)super

Annaoj ciesze się że Karen wraca do formy:))
Happymama chciałaś to masz hahahahaha-tak wiem wredna jestem,kup sobie cuksy z imbirem:)

Nooo już ostatnia prosta:) Dzisiaj kończymy 36tc więc niech się dzieje co chce:D
Objawy przepowiadające się nasilaj więc pewnie do terminu nie dotrzymam.
Dziewczyny takie uczucie rozpulchnienia, kucie w szyjce i pochwie może buć spowodowane rozwieraniem no nie?
Kurcze nigdy nie zaczełam rodzić w domu,tak sama z siebie i wpadam w panike hahahaha
Przepraszam że Wam tak truje ale to hormony....:DD

Załączniki

• torcik fac.jpg
    torcik fac.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
HEEEJ!!!

Wracam do zywych, ale czasu brak, postaram sie niedlugo ogarnac i popisac z wami :-)
Przeprowadzka sie udala, i wogole jest fajnie ;)
podrawiam Was!

helloo.. u nas dalszy ciąg chorób.. jeszcze troszkę i wychodzimy na prostą...obyło się bez antybiotyku..:-)

buziaki dla wszystkich...

poziomki...Ty nie szalej i zaciskaj nogi

A ja mam jutro wolne !! :rofl2::rofl2::rofl2:

i cieszę się jak głupi do sera, boszeee jak mi się nie chce pracować, to jest okropne, leń śmierdzący by moja babcia powiedziała ;)

Madi zdrówka, to tak jak Ci mówiłam, diabeł wypędzić się nie da i dusza walczy ;)

Lenka ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH O KTÓRYCH NIKT NIE WIE ;) a z facetami tak jest oni są nie kumaci i brak romantyzmu maja we krwi ;)

poziomki jeszcze trochę jeszcze trochę wytrzymaj ! my jesteśmy z Tobą :) więc jak zaczniesz rodzić daj znać ! odbierzemy poród na bb ;)

happymama pomyśl sobie, że jeszcze tylko 3 m-c mdłości przed Tobą ;) ponoć herbata imbirowa jest dobra, tylko nie taka co ostatnio kupiłam haha pisało na niej herbata imbirowa a miała tylko 3% imbiru ;/

annaoj i jak kolejny dzień leżakowania minął? powiedz mi (jeśli możesz) co to jest ten pesser czy jakoś tak, ja nic nie wiem o takich wynalazkach :zawstydzona/y:

anulaa co dziś kupiłaś !

Liza czekamy na relacje

Dziś za mną drugi dzień ćwiczeń z Chodakowską, laski 3majcie za mnie kciuki żebym straciła ten zwiotczały cellulit i moje pośladki nabrały soczysto krwistych kształtów :)

hejka
leżakowania ciąg dalszy
Stefea pesar to taki gumowy czy silkonowy:confused: krążek zakładany na szyjkę, ma ją trzymać co by się skracać nie mogła, pownienien też zapobiegać powstaniu rozwarcia. To taka metoda mająca zastąpić szew, któy jest inwazyjny. Wypoczywaj.
Madi zdrówka dla Maluchów
Happymum współczuję mdłości, oby szybko przeszły.
Liza nie ma to jak na swoim.
Poziomki wcale się nie dziwię, marudź, marudź, masz prawo, końcówka najgorsza i jeszcze te upały.

B znowu zapomniał mi kupić czereśni

reklama
Witaskii :-D
ależ mam humora od rana :-D
Małż mi szoruje meble a ja siedze na kompie żyć nie umierać :-D kazałam mu umyć auto na myjni i cieszy się jak dziecko,że nie musiał w tym upale myć :-D ale za to meble mi zrobił taki szczęśliwy był :-D
Wczoraj do kumpeli pojechałyśmy z laskami spiłyśmy się wróciliśmy w nocy ale wesoło byłooo ;-) uwielbiam to moje życie luzaka :-p gorzej jak pójde do pracy :szok::-Dpo tylu latach byczenia się i szwędania kaj mi się podoba :confused:
Potem mój po nas przyjechał to my jeszcze dłużej posiedzieli dzieci tylko wsiadły do auta i spały i dlatego właśnie nie zrobie prawka bo nie bede sie kłócić kto ma kiedy pić a tak ja pije mój jeździ a jak chce pić to załatwia kierowce i ja zawsze dyspozycyjna hahaha ale temat znalazłam :-D jedziemy na zakupy i po laseczki później wpadne ;-)

Do góry