reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie
ja dziś mam wolne, ale fajny luzik, drugi dzień wolnego pod rząd. M poszedł do pracy, małolatów nie ma, posprzątałam kuchnie i siedzimy sobie z Juliettą same. Spokój cisza, oby jak najwięcej takich dni.

Dorota123
....szybko poczułas ruchy ale Ty taka szczupła jesteś, tłuszczyku zero więc czujesz jak dzidzia się rusza. Ciekawe kto tam mieszka u Ciebie??? Kiedy usg> Twój suwaczek mknie do przodu, niedawno testowałaś a to już 17 tc...

Mamcia
...Ty kolejna do porodu :-). Brzusio śliczny, taki okrąglutki!

Marta24...ciesz się tymi pieknymi chwilami w domu z maluszkiem, bo na pewno jeszcze za tym zatęsknisz. Ja jak patrzeę na Julię to tak sobie myślę, że nawet nie wiem kiedy minął ten okres niemowlęctwa i chciałąbym to znów przeżyć....

Nathani...zdrówka dla Was

Misiarska....Ty też ciesz się chwilą, dwa Maluszki w brzuchu to wielki sukces, nie każda z nas może tego doświadczyć, pokaż nam ten swoj podwójny domek dziewczynek.

Liza...ja przygotowania do ślubu? Bo termin już bliski? Masz już sukienkę? Robicie jakieś przyjęcie? U nasd też wiosna, snieg się rozpuścił całkowicie i jest +5 stopni i świeci słońce :-)

A gdzie reszta???

reklama
hej wpadam tylko powiedzieć, że żyję ale co to za życie !!!

po pracy mam mega doła!! najgorsza z możliwych opcji jaka się w życiu może trafić to kadrowa przed 50 nie mająca dzieci ! :baffled:

do zaś :*

Witam kobietki
czy któraś z Was ma sposób jak przesunąć dziecko w górę:sorry2: bo siedzi mi przy samym wyjściu i czasem mam wrażenie że mi wypadnie :baffled: już się zastanawiałam czy jak stanę do góry nogami i potrząsnę to "spadnie" ;-)

dzieci moje zaczęły ferie i muszę Wam powiedzieć że jakoś lepiej wyglądają i lepiej się czują, może sam fakt że wolne wpłyną na to, kaszel mają ale naprawdę sporadyczny więc mam nadzieję że przejdzie bokiem

a chorowitym zdróweczka życzę :tak:

mamcia ale masz śliczny, ogromniasty brzuszek
to czekam na listonosza ale Majce nic nie mówię że żyć mi nie da :tak:

stefaa a co Cię ta bezdzietna stara kadrowa tak zdenerwowała?

doris jak Ty dajesz radę funkconować to ja nie wiem :no: Ty to chyba musisz być z żelaza ;-)
Witajcie

ANIU ciesze się ze u was z M już lepiej :biggrin2:.
Aha zapomniałam się pochwalić,wczoraj M kupil samochod od siostry :biggrin2:, w końcu ten samochod jest nasz :biggrin2:
a u nas to już tak jest że burza, sztorm a na 5 minut słońce świeci :tak: ale co się na denerwuję to już moje :baffled:
gratki samochodu, teraz to wygodnie będziecie mieli :tak:
Dorota proszę oszczędz mnie i nie pisz tak dosadnie :) po twoim poscie chyba czuje większe wariacje niż ty ! A jajek to ją nie tkne nigdy ...
:-D:-D to prawda, dorota jak napisze i opisze to jak by się to widziało i czuło, dokładnie i ze szczegółami :tak:

dziewczynki proszę już dołków nie łapać tylko przeramować punkt widzenia (kurs w pracy "radzenie sobie ze stresem" :happy:) i wszystkie wady i niewygody obrócić w zalety :tak:;-) i odrazu lepiej
hmmmm tylko nie wiem czy to z hormonami wygra :sorry2:

ale ktoś dał przepis na ciasto :szok: aż mnie wessało w monitor :-p

a powiedzcie mi w czym pierzecie ubranka dla swoich maluszków, mam tu na myśli noworodki :tak:

POZIOMKI wywołuję Cię do tablicy ;-) zamiast na fb zajrzyj i naskrob coś tu :tak:

Ania...witaj,
Stefa...fajna kadrowa :-) hi hi

Poziomki:sorry: :sorry:...no własnie, a Ty się tylko na FB przeniosłaś??? Wracaj!

Ania...ja prałam w proszku JELP i bardzo krótko. Jak się skończył prałam w normalnym proszku, a płukałam tylko w białym Silanie. Ale moje dzieci bezuczuleniowe więc ja jakoś specjalnie nie byłam przewrażliwiona w tej kwestii

Ja znow skurcz za skurczem, wzielam nospe i leze mam nadzieje ze przejdzie, bo sama w domu z dzieciakami jestem. Mam w pl. Nawet nie wiem co bym teraz zrobila jakby sie zaczelo masakra....

przy poprzednich dzieciach robiłam dokładnie tak samo :tak:, tylko teraz strasznie przeszkadza mi zapach białego Silana :eek: i tu bym wzięła Lenora lub coś równie niezapachowego ale tak się zastanawiam czy może kupić niemieckiego Persila Sensitive i już, i tak mam jedną pralkę więc wszystko się miesza ze sobą

ale mam zgagę :eek: i jakaś dzisiaj nienajedzona jestem :sorry:

mamcia i jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Mamcia...już nie mogę się doczekać bransoletki :-). Ty odpoczyeaj, relaksuj się już niewiele Co zostało :-)

Ania to jedz, jak masz ochotę :-). Dużo przytyłaś już?

Do góry