reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
weekend przeleciał intensywnie u nas, szybko ale miło,
od dzisiaj dzieci mają ferie , więc korzystają i jeszcze śpią, najmłodszy wstał
patrzy na bajki

Marta nie miej wyrzutów sumienia, nam mamom tez sie coś należy,
chociażby takie małe przyjemności jak zakupy, wyjscie od czasu do czasu
samej, niby nic a jednak wiele i bez wyrzutów,
powiem Ci ze ja sie tak nauczyłam,ze jak gdzieś wychodze bez dzieci - bardzo zadko -
to się odcinam, przeciez mają dobrą opieke, oczywiście zadzwonie czy wszystko ok

miłego dnia dziewczyny, biore sie do pracy

reklama
Hejka :)

Dzieki dziewczyny :-D jakie bylo moje zdziwienie, jak zobaczylam ze ktos skomentowal ze nam gratuluje :szok: wchodze a tu wygralismy ;) niby to tylko cherbata 2op. ale.... pierwsza wygrana hahaha :laugh2::tak:;-) a tak sobie weszlam i skomentowalam a potem Łukaszowi powiedzialam by skomentowal mój post :D masakra... ;) oby czesciej! :D

Widze ze cisza w weekend byla, u mnie dwojka chora starszych... Hania goraczkuje, gardlo boli ją... :/ wrrrr..... dzis wolne maja od szkoly :confused2:

Dziewczyny, dzięki. Chyba w końcu ogarnęłam się... Mam już jazdy hormonalne :-) lubię mieć wszystko zorganizowane, a tu pewne rzeczy wymykają się spod kontroli.
Moi rodzice już wyjechali wczoraj. Za to teraz teście mnie nawiedzają ;-)
W ogóle jakoś dziwnie zaczęłam reagować. Zawsze mówiłam ( zanim byłam w ciąży ) że podoba mi się, jak bliźniaki są ubrane różnie, bo widać wtedy, że każdy jest inny. A ponieważ mamy dużo ubrań po Nadii i Filipie postanowiliśmy nic nie kupować. A wyszło tak, że przy prasowaniu ciuszków płakałam że nie mają jednakowych. Rozumiecie coś z tego? Bo ja powoli nie...
Happy- ja też siedziałam i patrzyłam jak śpią- miłego przyzwyczajania się :-)
Miłego dzionka dziewczyny :-)

Wpadłam na chwilkę, ale weny mi brak. Dobrze, że od dzisiaj wsio wraca do normy. Igor w szkole, Alicja w przedszkolu. Dzisiaj mam dzień wolny, bo nie mamy wizyt ani ćwiczeń. Jutro śmigam rano na usg bioderek, a popołudniu na ćwiczenia, ale w między czasie umówiłam się z przyjaciółką na kawkę i spacerek:-)
Dzisiaj też, jak tylko Wiktoros się obudzi idziemy pospacerować i od razu Igora ze szkoły odbiorę.
Liza zdrówka dla dzieciaczków.
Misiarska, bo w ciąży tak już jest. A co do ciuszków to na pewno w prezencie dostaniecie kilka identycznych kompletów. A jeśli nie, zawsze coś możesz zakupić.
uciekam kończyć obiadek
Jeszcze sie pochwalę, że Igor skomepntował wczoraj moje ciacho, że "wygląda super, jak ze sklepu". Całe znikło, więc mam nadzieje, że w smaku też było dobre:-)

Tez sie melduje :tak:.
MAly tak kopie ze mnie rozrywa, normalnie wymiekam juz.....Wczoraj na spacerze dostalam skurczy co 10min, juz mialam stracha ale na szczescie przeszlo. Czeka mnie jeszcze jedna partia prasowania, ale ogolnie prawei wszystko juz mamy :tak:. A za 10 dni poznam juz date godziny zero :-D.....
Misiarska ladnie suwaczek pedzi ;-)

My kilka dni temu :)

Załączniki

• 1391426235480.jpg
    1391426235480.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 42
Mamcia slicznyyy duuuzzzzyyy brzuszek :-), Lily też śliczna panna :-), uważaj na siebie .

Liza każda wygrana sie liczy :-), gratuluję :-). Zdrowia dla dzieciaków .

Marta przestan mieć wyrzuty sumienia bo i nie masz o co :-).

I więcej nie pamiętam
My od wczoraj od godz 20 już w domu
Oliwka w szkole ,z alim pozałatwiałam kilka spraw i po 11 dotarlam do domu . Zupę pojadlam i zaraz zabieram sie za obiad i sprzatanie . Na 15 po oliwke pójdę z alankiem po nią na nogach ,jemu rower wezmę i psa ,pospacerować trzeba jak taka ładna pogoda :-).

dziewczyny nie ma mnie teraz, choróbska męczą, dziś u lekarza byłam wszystkie 3 mamy anginę;-( mamcia śliczny brzuszek

Nathani zdrowka!
Mnie jutro chyba tez lekarz czeka z Hania, wciaz goraczka jej sie trzyma, na 3-4h odposzcza po podaniu leku i wraca.... :/
a na dworze wiosna na calego :szok:

reklama
Liza, nathani zdrowka dla was.
U nas tez wiosna z mala wyjde wczesniej do szkoly to sobie polazimy ;).

Do góry