reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ANIA -19 szok ,gazem pewnie na fula grzejesz ????/ i co piec daje rade ?? ja mam w domu 19 stopni i mi zimno hihih, w 2 swetrach chodze .

No ja dzis wyjsc musze,mam nadzieje ze nie zamarzniemy ,czego i Tobie zycze,Ty pewnie z dziecmi na te zakupy,powodzenia,ja tez wszedzie z dziecmi .

reklama
ja też mam 19 w domu, piec grzeje całą noc non stop i nie daje rady :dry: mi też zimno, wyjęłam najgrubsze swetry i golfy, za którymi nie przepadam bo mam wrażenie że się duszę :sorry2:,
dzieci całe szczęście rozwiezione jedno do rodziców, drugie do teściów więc ja na luzaku :tak: ale jak by były w domu to bym i tak sama poszła, bo one już zostają w domu tak do godziny

Dziewczyny 19-21 to idealna temp. Ja zawsze mam tyle i na krotkim rekawku chodze, dzieci tez :).
Ja jeszcze zasnelam, teraz sie obudzilamn. Slysze dzieciaki sie juz bewia z pokoju obok.
Jeszcze siostra M mi przywiozla corke na weekend. Mloda jest w Kacpra wieku.
U nas 9 st. odczuwalna 6. Dla mnie to jest zimno juz zapomnialam co to -16.....szok!!!!!
Nathani trzymam kciuki za wizyte.
Ciekawe czy happy juz urodzila, ale cos czuje ze dzis napisze ze juz tuli Fabianka :)

Dziewczyny 19-21 to idealna temp. Ja zawsze mam tyle i na krotkim rekawku chodze, dzieci tez :).

Ciekawe czy happy juz urodzila, ale cos czuje ze dzis napisze ze juz tuli Fabianka :)
ja normalnie ma w domu 20 stopni i jest ok :tak: i tak lubię ale zimą lub jak pada deszcz, i spadnie tylko o ten jeden stopień mam tak jakoś nieprzyjemnie w domu że odczuwalna temperatura chyba jest niższa i mam wrażenie że chłodny wiatr hula mi po pokojach :confused: a na oknach mam lód
DSC_0720.jpg
ubrana jestem w bluzkę i podkoszulkę, no i dł.spodnie lub getry ale skarpetki to już jakieś grubsze i sweter w pogotowiu bo raz na jakiś czas muszę go założyć i podnieść sobie temperaturę ciała :tak:
o, tak to mniej więcej u mnie wygląda ale na krótki rękawek to bym się nie odważyła ;-)

ale sobie śniadanie zrobiłam :-D aż żałuję że już zjadłam
jajka sadzone z szynka i serem do tego surówka, herbata z cytryną i chleb z serkiem topionym :-p chyba jutro zrobię takie samo śniadanie dla siebie i M bo pewnie dzieci się wypną

muszę iść :baffled:

Załączniki

• DSC_0720.jpg
    DSC_0720.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 55
a ja się pochwalę, że w domu jeszcze nie rozpoczęłam sezonu grzewczego ;) a mam jakies 22 stopnie i muszę okna otwierać, żeby troszku orzeźwiać powietrze ;)

u nas za oknem śnieg pada, ciąglę pada, dzieciaki szalej, chyba dziś na sanki pójdziemy. Adik zostanie jeszcze go nie wypuszczę, żeby się dokońca wykurował..

nathani i jak jest syn ??

kate zubma wytańczona !?

też się zastanawiam jak tam z happymamą, ciekawe czy jest kolejny członek naszej wielkiej forumowej rodziny hihi :D

wróciłam
jest tak przyjemnie mimo takiej temperatury i już braku słońca że aż miło się chodziło, policzki szczypią ale tak się przewietrzyłam że odrazu lepiej się czuję :tak:
fakt że z tego co chciałam to tylko cebulę kupiłam bo weszłam do lumpa i 40 zł zostawiłam ale jakie extra kurtki dla dzieciaków kupiłam :tak: no i dla malutkiej rajstopki i spodenki takie cieniutkie na lato :rolleyes:
poczcie nie przyjęli mi listu bo zszywkami spięłam to musiałam kupić taśmę żeby skleić i tak kasa poszła, to już do rzeźnika nie szłam a w warzywniaku już pustki były, no cóż i tak bywa :rofl2:
dobrze że w lodówce coś tam jest więc przetrwamy do poniedziałku ;-)

też bym chciała wiedzieć jak u Happy czy Fabianek już się tuli do mamy czy jeszcze ją kopie ;-)

nathani jak wynik usg?
mamcia ale cudeńko :biggrin2: jak ząb?
stefaa jakim cudem masz tak ciepło w domu? chyba Ty taka jesteś ;-) a wczoraj okazało się że mojej teściowej najbliższy kuzyn Czechu mieszka w Żorach :tak: znasz? ;-):rofl2: :-D

STEFA wlasnie jak Ty to robisz ze bez ogrzewania masz tak cieplo ?????

ANIU to dobrze ze spacer udany.

Ide sie ubierac,lenia mam strasznego ,nie chce mi sie nic ,siedzialam i ogladalam z dziecmi UGOTOWANYCH :-).

Cos super dobrego do zjedzenia za mna chodzi ale co ????????

reklama
Do góry