reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
STEFA rozbawilas mnie :-D.dzieki,toz to tylko ciaza przeciez :-).
Branzoletka sliczna,no no to zaraz tylko ja bez zdolnosci zostane hihihi,

Jak ANIA na poludnie PL przyjedzie to i ja sie wpraszam :-).

ANIU aha no corka ma to po mamie i oby SKROMNOSC tez po mamusi miala :-D:-D:-D.

Dzieci w wannie kloca sie ,pies mi chrapie nad uchem ,a ja na bb siedze,M do domu jedzie,ziemniaki mu gotuje tak ze nie mam kiedy wstac i ich podloczyc na gazie hihihi,ciekawe czy posmakuja mu surowe ziemniaki :-)

mój M właśnie zadzwonił że załatwił z bratem opiekę dla Dawida, bo Majka jedzie do moich ze względu na basen a my do kina idziemy na "pod mocnym aniołem" :-) miło miło
wiem że film mało romantyczny ale zawsze to wyjście z domu :-)

stefaa o tym nie pomyślałam, znowu :sorry2: ja to i tak cycki zajęte będę miała więc ani jedno a ni drugie w grę nie wchodzi, karmi jedynie :dry:

No stefaa bransoletka super ja jeszcze rok temh tylko takie robilam, a wiec pierwsze koty za ploty ;).
Ja.juz zupe jem 40min, masakra :(

hej
ja mam zumbę dzisiaj odwołaną,
w sumie dobrze, bo muszę się wcześniej położyc ( czytaj koło 23)
Ania jak bedziesz jechać do Zakopca to zapraszam, bo ja mieszkam blisko
jakieś 150 km haha
Stefa mówisz, ze przemeblowanie, ja umyłam to okno, firanke wyprasowałam,
jeszcze tylko powiesić,
post Cię rozbawił :confused:

witam nową mamę, ja rodziłam 3 razy SN, CC bym nigdy nie chciała,
pierwszy raz bez znieczulenia, ciężko było, 2 razy znieczulenie w rękę, troche lżej
, trzeci raz ze zn ieczuleniem, bardzo jestem zadowolona z takiego porodu

a do mnie dzisiaj M przyjeżdza

Ostatnia edycja:
MAMCIA :-(.

ANIU oj jak ja bym sobie z M poszla do kina na cokolwiek:-),fajny taki wypad raz na ruski rok bez dzieci z mezem :-).

Pizze robie ,dzieci chcialy,ja nawet sil jesc nie mam i jakos ochoty tez nie .Chce spac .

Ania aa to mówisz ze wy takie narzeczeńskie klimaty przed macie :D tzn że warto było :cool2:

kate no rozbawił mnie, no bo... sama wiesz haha :) z M zumbe poćwicz, pokaż mu czego się nauczyłaś :-D

mamcia coż to za podły humor ?? brak apetytu, bezsenność.. jeszcze troszkę :) mówisz ze się rozwinę hehe chyba nie bo ja nie kumata jestem !

reklama
mamcia to podgrzej ją sobie już zimna napewno jest :-(

dorota dokładnie, zaskoczył mnie na maxa, spać mi się chce jak diabli ale nic nie mówię, dam radę :tak:
im nas więcej tym przyjemniej będzie :tak: i będzie bleblanie na żywo
kate, stefaa 100 czy 150 km to już nie 600 ;-)

Do góry