reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
ok, tam jest lepsze powietrze i rozum lepiej funkcjonuje ;-) a jak się doda jeszcze grzańca to już wszystko gra i buczy
pięknie, zdolna jesteś
pięknie, zdolna jesteś
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
STEFA rozbawilas mnie .dzieki,toz to tylko ciaza przeciez :-).
Branzoletka sliczna,no no to zaraz tylko ja bez zdolnosci zostane hihihi,
Jak ANIA na poludnie PL przyjedzie to i ja sie wpraszam :-).
ANIU aha no corka ma to po mamie i oby SKROMNOSC tez po mamusi miala .
Dzieci w wannie kloca sie ,pies mi chrapie nad uchem ,a ja na bb siedze,M do domu jedzie,ziemniaki mu gotuje tak ze nie mam kiedy wstac i ich podloczyc na gazie hihihi,ciekawe czy posmakuja mu surowe ziemniaki :-)
Branzoletka sliczna,no no to zaraz tylko ja bez zdolnosci zostane hihihi,
Jak ANIA na poludnie PL przyjedzie to i ja sie wpraszam :-).
ANIU aha no corka ma to po mamie i oby SKROMNOSC tez po mamusi miala .
Dzieci w wannie kloca sie ,pies mi chrapie nad uchem ,a ja na bb siedze,M do domu jedzie,ziemniaki mu gotuje tak ze nie mam kiedy wstac i ich podloczyc na gazie hihihi,ciekawe czy posmakuja mu surowe ziemniaki :-)
ania138
mój M właśnie zadzwonił że załatwił z bratem opiekę dla Dawida, bo Majka jedzie do moich ze względu na basen a my do kina idziemy na "pod mocnym aniołem" :-) miło miło
wiem że film mało romantyczny ale zawsze to wyjście z domu :-)
stefaa o tym nie pomyślałam, znowu ja to i tak cycki zajęte będę miała więc ani jedno a ni drugie w grę nie wchodzi, karmi jedynie
wiem że film mało romantyczny ale zawsze to wyjście z domu :-)
stefaa o tym nie pomyślałam, znowu ja to i tak cycki zajęte będę miała więc ani jedno a ni drugie w grę nie wchodzi, karmi jedynie
so_happy
Fanka BB :)
hej
ja mam zumbę dzisiaj odwołaną,
w sumie dobrze, bo muszę się wcześniej położyc ( czytaj koło 23)
Ania jak bedziesz jechać do Zakopca to zapraszam, bo ja mieszkam blisko
jakieś 150 km haha
Stefa mówisz, ze przemeblowanie, ja umyłam to okno, firanke wyprasowałam,
jeszcze tylko powiesić,
post Cię rozbawił
witam nową mamę, ja rodziłam 3 razy SN, CC bym nigdy nie chciała,
pierwszy raz bez znieczulenia, ciężko było, 2 razy znieczulenie w rękę, troche lżej
, trzeci raz ze zn ieczuleniem, bardzo jestem zadowolona z takiego porodu
a do mnie dzisiaj M przyjeżdza
ja mam zumbę dzisiaj odwołaną,
w sumie dobrze, bo muszę się wcześniej położyc ( czytaj koło 23)
Ania jak bedziesz jechać do Zakopca to zapraszam, bo ja mieszkam blisko
jakieś 150 km haha
Stefa mówisz, ze przemeblowanie, ja umyłam to okno, firanke wyprasowałam,
jeszcze tylko powiesić,
post Cię rozbawił
witam nową mamę, ja rodziłam 3 razy SN, CC bym nigdy nie chciała,
pierwszy raz bez znieczulenia, ciężko było, 2 razy znieczulenie w rękę, troche lżej
, trzeci raz ze zn ieczuleniem, bardzo jestem zadowolona z takiego porodu
a do mnie dzisiaj M przyjeżdza
Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAMCIA :-(.
ANIU oj jak ja bym sobie z M poszla do kina na cokolwiek:-),fajny taki wypad raz na ruski rok bez dzieci z mezem :-).
Pizze robie ,dzieci chcialy,ja nawet sil jesc nie mam i jakos ochoty tez nie .Chce spac .
ANIU oj jak ja bym sobie z M poszla do kina na cokolwiek:-),fajny taki wypad raz na ruski rok bez dzieci z mezem :-).
Pizze robie ,dzieci chcialy,ja nawet sil jesc nie mam i jakos ochoty tez nie .Chce spac .
Ania aa to mówisz ze wy takie narzeczeńskie klimaty przed macie tzn że warto było
kate no rozbawił mnie, no bo... sama wiesz haha z M zumbe poćwicz, pokaż mu czego się nauczyłaś
mamcia coż to za podły humor ?? brak apetytu, bezsenność.. jeszcze troszkę mówisz ze się rozwinę hehe chyba nie bo ja nie kumata jestem !
kate no rozbawił mnie, no bo... sama wiesz haha z M zumbe poćwicz, pokaż mu czego się nauczyłaś
mamcia coż to za podły humor ?? brak apetytu, bezsenność.. jeszcze troszkę mówisz ze się rozwinę hehe chyba nie bo ja nie kumata jestem !
reklama
ania138
mamcia to podgrzej ją sobie już zimna napewno jest :-(
dorota dokładnie, zaskoczył mnie na maxa, spać mi się chce jak diabli ale nic nie mówię, dam radę
im nas więcej tym przyjemniej będzie i będzie bleblanie na żywo
kate, stefaa 100 czy 150 km to już nie 600 ;-)
dorota dokładnie, zaskoczył mnie na maxa, spać mi się chce jak diabli ale nic nie mówię, dam radę
im nas więcej tym przyjemniej będzie i będzie bleblanie na żywo
kate, stefaa 100 czy 150 km to już nie 600 ;-)
Podziel się: