reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

dziewczyny znalazłam tego posta o którym wczoraj gadałyście ... odpowiem tylko tak HA HA HA !! :rofl:

nathani to są takie bransoletki z muliny

maya nigdy nie rodziłam SN, ale wiem jedno przy CC boli po i ten dyskomfort .. beee a przy SN ponoć przed ;) i tak źle i tak nie dobrze .. a może poprosu SN ze znieczuleniem. W naszym szpitalu jest też gaz rozweselający i ponoć fajna sprawa :)

reklama
Maya mam termin na 11 marca, ale cc mi zrobia tydz. wczesniej.
Stafaa pochwal sie bransoletka, moze cie wciagnia jak mnie. A o jakim poscie gadalyscie? Czy to tajemnica?

Wlasnie STEFA o jakim poscie mowicie ?

Ja rodzilam 2 razy CC i potwierdzam slowa STEFY tez boli ,ale po ,ja to bym dla odmiany naturalnie chciala ,ale nierealne .

Dzieci maluja farbami,wsadzam ich zaraz do wanny,cos mnieglowa zaczyna bolec :-(

maya dwa SN bez znieczulenia i mam nadzieję że i tym razem tak będzie, oby, bo na myśl o cesarce mam dreszcze :confused:
ania noo gratuluję aa pięknie się słicha tych chów i achów:D aa to kiedy ślub mówisz ? bo na imprezkę to bym poszła ! :D

mamcia a ja wczoraj zrobiłam swoją pierwsza bransoletke przyjaźni :D
no powiem Ci że chodzę 5 cm nad ziemią ;-)
zastanawiamy się nad odnowieniem przysięgi
a impreza, kto wie, kto wie bo my w maju lub w czerwcu planujemy wyjazd do Zakopca a stamtąd to już bliżej niż z Bydgoszczy
gratuluję zdolności ale my się tu rozwijamy :tak:
Maya witaj. z trójką więcej roboty, ja będę niedługo walczyć z czwórką ;-) rodziłam 3 razy sn bez znieczulenia, marzę o cesarce ale nie mam wskazań;-(
Ania no to już wiem po kim taka mądra córka;-) fajnie że będziesz żoną
Dorota łykam mg codziennie
Stefa jak wygląda bransoletka przyjaźni?
ach chciałam być skromna ale mnie przejrzałaś ;-)
wiesz my już zeszliśmy się jakieś 3 lata temu i tak naprawdę to tylko formalność, bo ja będę znowu żoną tego samego męża :tak::-D

Ania jak to Kate mówi to tyyylkooo 100 km blisko :D hehe

mamcia dorota zobaczcie tam :ninja2:

a zdjecie zaraz zrobie to Wam pokaże nie jest taka ładna jak mamci alee moja własna haha :) moja Nadia przeszczęsliwa ze nosi bransoletke przyjaźni od mamy !

STEFA dzieki .

Moge pomarudzic ? ja to jakas dziwna jestem ,przychodzi ta pora i ja ledwo stoje na nogach,wygladam jak 100 letnia baba.najchetniej poszlabym spac,zmeczona jestem i to niezaleznie jak intensywny mialam dzien,Jak widze was wieczorami na bb to w szoku jestem ze macie sily,szacun,albo to ja jakas inna jestem,nie no z pewnoscia inna jestem :-(,mam dosc samej siebie :-(

stefaa moja Majka znalazła kiedyś u mojej mamy bransoletki mojej roboty i tak samo, traktuje je jak by ze złota były :tak:
a ja byłam tam i nie kumam :sorry2: ale ja to ja, dla mnie happymama i misiarka czy Austria i Australia to to samo :zawstydzona/y:;-):cool2:

dorota oj tam oj tam, nie marudź .. ino w ciąży jesteś ;)

DSC00228.jpg

Załączniki

• DSC00228.jpg
    DSC00228.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry