reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej dziewczyny ledwie dotarlam do domu, wloklam sie masakrycznie...maly mi gdzies uciska i co trzy kroki musialam stawac. U nas tez zimno sie zrobilo.
We wtorek mam dentyste bo juz nie daje rady....mam nadzieje ze wytrzymam :(, wczesniej sie nie da.
Dziewczyny bransoletki wszystkie gotowe, jakby jakies zmiany to piszcie, bo jeszcze kopert nie zaklejam.
Aaa i witam nowa mame :), ja tez z terminem na marzec.

reklama
Dzięki dziewczyny, tylko zastanawiam się za kim :confused::sorry2:

ach a ja zostałam określona typem "włoskiej kobiety" :rofl2: a co tam, taka prawda ;-) nie widać a słychać

mamcia współczuję, mi tez się zęby sypią w tej ciąży ale póki nic nie boli to ok, gorzej jak wszystkie zaczną to nie wiem jak będę jadła

No i w tym gąszczu postów zagubiłam się i nie wiem kompletnie co miałam napisać. Dziś mam lenia.... Strasznego...

Stefaa - nie ma to jak przejść od razu do działania....

Witam nową mamę :-)

Dziękuję dziewczyny za przywitanie i za przyjęcie mnie do Waszego grona :)

mamcia10 też masz termin na marzec? :) Może trafimy razem na porodówkę, trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie

Dziewczyny ja jestem po dwóch porodach naturalnych i szczerze mówiąc już nie chcę ;) Jak Wy rodziłyście? Ja na razie mam tylko 1 wskazanie do cesarki, że maultka jeszcze się nie obróciła, ale wiadomo, że ma jeszcze czas ;) Wiem, że i SN i CC mają swoje minusy, ale chyba wolałabym już w to "nieznane" iść ;)

dorota ja mam kuchnie otwarta na salon, nie mam tej witryny ;)

ania noo gratuluję aa pięknie się słicha tych chów i achów:D aa to kiedy ślub mówisz ? bo na imprezkę to bym poszła ! :D

mamcia a ja wczoraj zrobiłam swoją pierwsza bransoletke przyjaźni :D

reklama
Maya witaj. z trójką więcej roboty, ja będę niedługo walczyć z czwórką ;-) rodziłam 3 razy sn bez znieczulenia, marzę o cesarce ale nie mam wskazań;-(
Ania no to już wiem po kim taka mądra córka;-) fajnie że będziesz żoną
Dorota łykam mg codziennie
Stefa jak wygląda bransoletka przyjaźni?

Do góry