reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

stefa jakie po północy co, było wpól do 1:shocked2: i o dziwo jestem wyspana:cool2:

ania bo zapomniała ci kiedy napisac , czoło smaruje emoilum olka i jest lepiej

happymama to czekamy na Fabianka

nathani kciuki za jutro , zdolna masz córe

misiarska takie nocne bebloty potrafia dac kopa o tak

reklama
Hej
nie nadrabiam, ledwo siedze, a jeszcze dzieciaki musze odebrac od 13 i potem do domu i znow po mojego Ł. bo musi przeswietlenie zrobic.... :/
przeziebienie mnie bierze.... :/ :(

Milego dnia!

hej
ja tak średnio wyspana jestem, ale nie jest źle,
dzieci pospały prawie do 8,30 a ja z nimi, a zasneli o 20,
ale teraz mam takie tempo,ze szok

Happymama współczuje cholestazy, dziadostwo, moja kolezanka to miała,
w 37 tyg, wywołali jej poród,
liza zdrówka
Stefa no oby Adikowi przeszło zeby już mógł iść na półkolonie
Misiarka ja tez lubie to nocna gadanie,
mamcia kurka dalej ta bezsenność Cię męczy
anna oj następnym razem pogadasz dłużej z nami
poziomki a Ty gdzie?????

To widze ze nocne beblanie sie udalo :-).

ANIU i jak w poradni ???????????

NATHANI moze wez magnez ??

LIZA zdrowka .

Bylam w sadzie ,dalam papiery,mam nadzieje ze juz nic wiecej nie beda chcieli tylko wysla juz date rozprawy .
M mial dzis po pracy jechac do siostry po samochod bo w niedziele chcialam aby nas do rybnika zawiozl ale klopot jest z autem bo nie chce odpalic przez ten mroz i opcja jest taka ze oni u siebie zostawia samochod w garazu i w sobote wieczorem podjedzie M ,odwiezie nas i musi wracac odrazu z rybnika do siostry bo jak zostawimy pod blokiem to nie odpali a garazu nie mamy,ale nie wiem jak to bedzie ,czy to bedzie jutro czy w niedziele,czy wogole pojade bo z matka sie poklocilam bo ok psa mozemy wziac ze soba ale jak M bedzie wracal do domu to pies ma jechac z nim .M cale dnie w pracy bedzie,pies caly czas sam i chcialam aby pies ze mna u dziadkow zostal ,ale mama ma zas jakies himery i zas cos wymysla wrrrr,ze tez z ta kobieta za dlugo spokoju zyc nie mozna???????? Moj pies jak jest sam to zlosliwie lubi nasikac i kupe walnac u dzieci na panelach,juz nam panele sie psuja od tego , a matka zawsze ma jakies wytlumaczenie,jakby moj pies jej tam w czyms przeszkadzal,Wogole bym tam nie jechala,ale widze jak dzieci chca,jak sie ciesza i sie juz doczekac nie moga, a tak to bym wcale nie pojechala.

U mnie -6 niby nie ma zle ale wiatr jest strasznie mrozny i bardzo zimno jest odczuwalnie,dobrze ze dzieci nigdzie nie musialy wychodzic ,ja bylam 2 godziny w sumie ale zmarzlam strasznie .

Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? :) Końcem marca również będę mają trójki:) Obecnie mam 3,5 letniego synka Aleksa, 1,5-roczną Maję i spodziewamy się kolejnej córeczki, bezimiennej na razie ;)
Ciekawi mnie jak sobie radzicie z trójką?

Zrobiłam przemeblowanie w dużym:) firanki nowe powiesilam Tak się wczoraj o tym nagadalam że musiałam dziś to zmienić ... u mnie to jest moment jest wizja jest realizacji

Adi ma do środy brać anty , leczy się ale jeszcze nie dokonca wyleczony

Misiarska lenka annaoj kate poziomie :) ją uwielbiam z wami gadać .. i czekam na resztę :)

Dorota a jak twoja mama zareagowała na wieści bycia ponownie babcia ... gdzieś mi umknelo

Ania trzebabylo do nas dołączyć

Mają witaj rozgosc się, a z trójka jest jak zdwojkaa tylko więcej prania :)

Ostatnia edycja:
Witam nowa mame :-),sama nie wiem jak jest z 3 ,za jakis czas sie dowiem :-).

STEFA rozumiem ze przemeblowanie zrobilas ,bo jakas literowka u Ciebie .
A ze zapytam bo znam mieszkania te w ktorym ty mieszkasz ( wychowalam sie w takim samym i tez w zorach :-)) i pytanie ,kuchnie masz oddzielona jakas witryna? czy otwarta na pokoj ja masz ?????

Jak tylko bede miala stale lacze to lapie sie na nocne beblanie :-),mam nadzieje ze moge :-) ????

Jesli chodzi o mame to kilka tygodni sie do mnie nie odzywala jak dowiedziala sie o tej ciazy ,moja mama to naprawde ciezki przypadek,sama nie wiem co zrobic doradzcie,czy ulzyc mamie i niech pies w domu siedzi po 14 godzin dziennie ,ale napewno mi sie zalatwi w domu :-(,upierac sie ze jak chce abym przyjechala to musze psa wziasc? czy wogole nie jechac ,ale dodam ze dzieci co kilka minut pytaja kiedy jada,one strasznie sie ciesza .

Najadlam sie kupnej fasolki,nie taka dobra jak moja hihihihih.

Jestem
nie zamarzłam ale tylko dlatego że babka, u której teraz M robi remont nie dojechała na czas i dzwoniła żeby dzisiaj nie przyjeżdżał więc się cofnął do przychodni i uff bo w trakcie wywiadu z panią psycholog zadzwoniła mama, której syn miał być po Majce że jest chory i nie przyjdą, a tego, którego chciała na jego miejsce wcisnąć też chory, spotkania muszą być dwa i drugie Majka miała by w kwietniu, więc pytam czy dało by radę na początku bo termin porodu mam na koniec kwietnia ale jak wiadomo różnie bywa więc pani wpadła na pomysł że jak Majka wysiedzi skoncentrowana około 1:30 to zrobi z nią wszystko dzisiaj :tak: i Majka dała radę :tak::-D a my zrobiliśmy zakupy i odebraliśmy Dawida ze szkoły, a tak jak by M pojechał to chyba bym jeszcze jechała do domu :dry:
Opinia psychologiczna mojej córki jest powyżej przeciętnej :tak::-D jest wybitnie zdolna. Spostrzegawczość, pamięć, logiczne myślenie, wyszukiwanie błędów itp wszystko powyżej normy, pani stwierdziła że jak 10 lat pracuje pierwszy raz miała dziecko w tym wieku, które zrobiło jakieś zadanie bezbłędnie ..... ach i och jednym słowem :tak::-D no dumna jestem jak paw :-D
i to że ona jest taka spostrzegawcza i bystra może sprawiać że ma trudności z zasypianiem bo zanim ona to wszystko poukłada w głowie i ogarnie to przeżywa, analizuje i układa, no i tu pani skierowała do nas słowa że trzeba ostrożnie przy niej z dorosłymi sprawami typu kłótnie czy jakieś poważne rozmowy bo ona wszystko widzi i wszystko słyszy ;-) a to, to już zdążyłam zauważyć tylko nie zdawałam sobie sprawy że tak wszystko ona bierze do siebie :confused:
w poniedziałek pedagog

Julka mówi, żę dobrze jej poszło, nie pomyliła się tylko wpadły jej jakieś głuche dźwięki:confused:
wczoraj boląło b.podbrzusze, dziś też boli, jutro mam gina.
to czekamy do przyszłego tygodnia :tak:
ania - super fryzura. Super mały mężczyzna :-) Daj znać jak Majka. No i chyba chodziło Ci o Happy? Bo ja mam nadzieję, że na razie do szpitala mnie nie poślą ;-)
oczywiście że chodził mi o happy :cool2:ach ja jak zwykę, dawno już nic nie pokręciłam
Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? :) Końcem marca również będę mają trójki:) Obecnie mam 3,5 letniego synka Aleksa, 1,5-roczną Maję i spodziewamy się kolejnej córeczki, bezimiennej na razie ;)
Ciekawi mnie jak sobie radzicie z trójką?
Witaj w naszym gronie :tak: my tu i z trójką, czwórką i piątką nawet sobie radzimy :tak:

a propo piątki, poziomki gdzie jesteś? bawisz się z dziewczynkami w ich nowym placu zabaw ;-)

reklama
Zrobiłam przemeblowanie w dużym:) firanki nowe powiesilam Tak się wczoraj o tym nagadalam że musiałam dziś to zmienić ... u mnie to jest moment jest wizja jest realizacji

Adi ma do środy brać anty , leczy się ale jeszcze nie dokonca wyleczony

Misiarska lenka annaoj kate poziomie :) ją uwielbiam z wami gadać .. i czekam na resztę :)

Dorota a jak twoja mama zareagowała na wieści bycia ponownie babcia ... gdzieś mi umknelo

Ania trzebabylo do nas dołączyć

Mają witaj rozgosc się, a z trójka jest jak zdwojkaa tylko więcej prania :)
ja też nie lubię czekać z realizacją, dlatego tak mnie gniecie to że jeszcze nie mogę moich projektów wdrażać w życie odnośnie powiększenia mieszkania :dry:

no trzeba było, jak będę miała własny kąt to się nie opędzicie ode mnie :tak:

Maya więcej prania i jeden ziemniak więcej do garnka ;-):-D

dorota przykra sprawa z Twoją mamą,

a ja wam zapomniałam powiedzieć że wczoraj złożyliśmy papiery o zniesienie separacji więc niedługo znowu będę żoną;-) :-D:tak::-D

Do góry