Witajcie ,poczytalam was ,ciekawe ile pamietam .
HAPPYMAMA nie dobrze :-(,ale idz i napewo odpowiednio sie Toba zajma,dawaj nam znac ze szpitala jak bedziesz w stanie :-).Powodzenia .
DORIS milej pracy kochana :-).
LIZAmoze fotki nowego mieszkanka ????????
NATHANI u Oliwki bal w szkole 19 lutego ,teraz u nas ferie .
Fajnie ze najstarsza gra na gitarze :-) i jak EGZAMIN ?????????
STEFA fasolka ,mniam,ja ma w sloiku i tez sobie dzis zjem ,a pozniej bede cierpiala :-(.Ale fasolke jadlabym codziennie hihihih
KATE kosmetyczka przed nocnym beblaniem :-),zart ,ale swoja droga tez bym poszla do kosmetyczki :-)
MISIARSKA domyslam sie jak Ci ciezko ,ale kochana jak lezysz to zagladaj czesciej :-).My imion nie ukrywamy,jak ktos pyta to mowie ,ale tak naprawde to nie obchodzi mnie opinia innych,wazne ze nam rodzicom sie podoba :-)
MAMCIA wspolczuje nocek i zdroka dla synka ,widze ze dzis tez o bajecznej godzinie pisalas :-(.
ANIU o jaaaaaa,jaki sliczny irokez :-),synek wyglada bombowo :-),podoba mi sie takie cos
.
Wczoraj nie mialam sil juz zajzec .
Teatr udany,dzieciom sie podobalo,byly zadowolone a to najwazniejsze.U kolezanki po teatrze bylam,Pozniej obiad ,FRAJDE Z KURCZAKA ANIU robilam wczoraj :-) pycha :-).
Padlam wczoraj juz po godzinie 20 .
Teraz wypelniam papiery do sadu co mi wyslali do uzupelnienia brakow formalnych do pisma rozwodowego ktore zlozylam,
Moje dzieci tez jakies niewyrazne,tzn u nas bardziej cos w stylu biegunki,mnie rano przeczyscilo ,ae u mnie ostatnio to norma :-(,Oliwka cos dostala biegunki,podalam smecte,oby przeszlo,U mnie -8 i nie chce isc brac do tego sadu i kolo11 przyjedzie tata Oliwki,zostanie z nimi a ja sama skocze do sadu :-).
Lece cos ogarnac bo dzieci chalpe roznosza
MILEGO DNIA