reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie porannie
Ja juz w pracy od 6 rano. Zimno u nas strasznie w tej chwili jest -12 stopni.
Oczywiscie nie wyspalam sie wcale, oby do 14 wytrzymac i do domku.
Potem sie odezwe. Buziaki dla Wszystkich i milego dnia

reklama
Lenka uciekłaś nam po 12 a my do 1:30 prawie debatowałyśmy o naszym życiu :)

dziś pędzę na kontrolę i mam nadzieję, że Adik zdrowy i, że ten jego mokry kaszel to normalne...

mamcia bidulko, ale to już niedługo .. jeszcze pare tygodni.. tylko, wtedy też się nie wyśpisz ;) taki los matki

a właśnie wczoraj rozmawiałyśmy o aktywności dzieci w ciąży i po .. doszłyśmy do wniosku, że im to zostaje ;)

Kate
już ogarnięta gotowa na intensywny dzień :D

misiarska
a u Ciebie jak ?

Doris a Ciebie czemu nie było na nocnym beblaniu :D

Witajcie ,poczytalam was ,ciekawe ile pamietam .

HAPPYMAMA nie dobrze :-(,ale idz i napewo odpowiednio sie Toba zajma,dawaj nam znac ze szpitala jak bedziesz w stanie :-).Powodzenia .

DORIS milej pracy kochana :-).

LIZAmoze fotki nowego mieszkanka ????????

NATHANI u Oliwki bal w szkole 19 lutego ,teraz u nas ferie .
Fajnie ze najstarsza gra na gitarze :-) i jak EGZAMIN ?????????

STEFA fasolka ,mniam,ja ma w sloiku i tez sobie dzis zjem ,a pozniej bede cierpiala :-(.Ale fasolke jadlabym codziennie hihihih

KATE kosmetyczka przed nocnym beblaniem :-),zart ,ale swoja droga tez bym poszla do kosmetyczki :-)

MISIARSKA domyslam sie jak Ci ciezko ,ale kochana jak lezysz to zagladaj czesciej :-).My imion nie ukrywamy,jak ktos pyta to mowie ,ale tak naprawde to nie obchodzi mnie opinia innych,wazne ze nam rodzicom sie podoba :-)

MAMCIA wspolczuje nocek i zdroka dla synka ,widze ze dzis tez o bajecznej godzinie pisalas :-(.

ANIU o jaaaaaa,jaki sliczny irokez :-),synek wyglada bombowo :-),podoba mi sie takie cos :).

Wczoraj nie mialam sil juz zajzec .
Teatr udany,dzieciom sie podobalo,byly zadowolone a to najwazniejsze.U kolezanki po teatrze bylam,Pozniej obiad ,FRAJDE Z KURCZAKA ANIU robilam wczoraj :-) pycha :-).
Padlam wczoraj juz po godzinie 20 .

Teraz wypelniam papiery do sadu co mi wyslali do uzupelnienia brakow formalnych do pisma rozwodowego ktore zlozylam,
Moje dzieci tez jakies niewyrazne,tzn u nas bardziej cos w stylu biegunki,mnie rano przeczyscilo ,ae u mnie ostatnio to norma :-(,Oliwka cos dostala biegunki,podalam smecte,oby przeszlo,U mnie -8 i nie chce isc brac do tego sadu i kolo11 przyjedzie tata Oliwki,zostanie z nimi a ja sama skocze do sadu :-).

Lece cos ogarnac bo dzieci chalpe roznosza

MILEGO DNIA

Happymama a jaednak. Trzymam kciuki za Was. Dzis widze masz pelne 37 tyg. czyli ciaza donoszona :tak:.
Nie wiem co mialam jeszcze pisac.....zawiesilam sie:sorry2:....
Dlugo gadalyscie...

Happymama to niech Mały już wyskakuję. Współczuję cholestazy, to ponoć straszne cholerstwo.

Wiktor niestety wyczuwa jak matka się za długo relaksuje, więc po jedzeniu jeszcze sobie musiał pomarudzić:baffled:

hej plotkary ;-)
ale się nagadałyście co? zaglądałam na bb ale cisza na morzu i nie chciałam gadać sama ze sobą ja ostatnio dorota :tak:

Dzisiaj jadę z Majką do przychodni pedag-psych w sprawie jej dysleksji :tak:
I właśnie się zorientowałam że muszę po nią do szkoły lecieć :szok: to popiszę jak wszystko załatwię

Witajcie porannie
Ja juz w pracy od 6 rano. Zimno u nas strasznie w tej chwili jest -12 stopni.
Oczywiscie nie wyspalam sie wcale, oby do 14 wytrzymac i do domku.
Potem sie odezwe. Buziaki dla Wszystkich i milego dnia
To ciepło u Ciebie ;-) bo u mnie już od kilku dni -16 a dzisiaj -19 było :dry:

misiarka :-(przykro mi, trzymaj się i wracaj do nas szybko z Fabiankiem w ramionach :tak:

hej. jakiś dziwny dzień.
grubson super teraz posłuchałam;-)
ania super synuś
Julka mówi, żę dobrze jej poszło, nie pomyliła się tylko wpadły jej jakieś głuche dźwięki:confused:
wczoraj boląło b.podbrzusze, dziś też boli, jutro mam gina.

reklama
ania - super fryzura. Super mały mężczyzna :-) Daj znać jak Majka. No i chyba chodziło Ci o Happy? Bo ja mam nadzieję, że na razie do szpitala mnie nie poślą ;-)

lenka - chyba jednak się nie wyspałyśmy ;-)

mamcia - współczuję chorubska :-( U mnie także w brzuchu bombardowanie

stefaa - trzymam kciuki za Adika. Ja miałam ciężko żeby wstać. Zamiast przed 7 wstałam 7.20 i na szybko musiałam Nadię szykować do przedszkola ;-)

happymama - trzymam kciuki, aby wszystko było ok. I oby to już niedługo nastąpiło rozwiązanie

dorota - super, że dzieciom się podobało w teatrze :-) Oby żadna choroba się nie przypałętała.

nathani - grunt, że córcia ma dobre samopoczucie po egzaminie. A kiedy wyniki?

Ja po nocnym beblaniu miałam problem, żeby zwlec się z łóżka :-) Ale nie powiem, zafundowałyście mi dziewczyny fajną dawkę energii i za to Wam dziękuję :-) A mój mąż dzisiaj rano zastanawiał się, o której poszłam spać, że nie wstałam z budzikiem :-D U nas znowu śnieg pada. No i na termomentrze -4. Więc nie jest źle. No i właśnie przywieźli nam wanne, bidet, ubikację, umywalki i zestawy podtynkowe do łazienki :-) Zostały nam do kupienia jeszcze płytki, baterie łazienkowe i drobne rurki i do roboty :-)
A tak w ogóle zagłebiam się właśnie w lekturze książki Tiny Okpary "Cena mojego życia". Typowa literatura faktu, dość dyrastyczna, ale i tak wciągająca. Polecam

Do góry