reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ania ja też , próbowałam ale mi nie szło. Julia ma talent ( tak mówi nauczyciel prowadzący) ale myślę , że nie po mnie :-p
Sara też wróci pełna wrażeń dziś mieli bal karnawałowy w przedszkolu

reklama
hej
jestem , jak zwykle szalone tempo u mnie,
u kosmetyczki byłam na czyszczeniu tak,z e przyjemnosći zadne, ale jutro
ide paznokcie zrobic bo w sobote na zabawe wybywamy
Miaisarka piękne imiona, bardzo lubie oryginlne imiona
Ania jakie łóżeczko kupiłaś
Anna oj mi tez się marzy taki karnet , masaże, zabiegi
Stefa nie kumam

Ja też się muszę wybrać do kosmetyczne .... ale u fryzjera ostatnio byłam i miałam 25 minutowy masaż głowy ... bajka

Ania ja też , próbowałam ale mi nie szło. Julia ma talent ( tak mówi nauczyciel prowadzący) ale myślę , że nie po mnie :-p
Sara też wróci pełna wrażeń dziś mieli bal karnawałowy w przedszkolu
Może moi rodzice stwierdzili że szkoda kasy bo i tak nie mam talentu muzycznego tylko malarski:sorry2: Moja Majka odziedziczyła go po mnie :tak:
koniecznie daj znać jak wróci, jak poszedł egzamin
Moje dzieciaki mają 31 stycznia
hej
jestem , jak zwykle szalone tempo u mnie,
u kosmetyczki byłam na czyszczeniu tak,z e przyjemnosći zadne, ale jutro
ide paznokcie zrobic bo w sobote na zabawe wybywamy
Miaisarka piękne imiona, bardzo lubie oryginlne imiona
Ania jakie łóżeczko kupiłaś
Anna oj mi tez się marzy taki karnet , masaże, zabiegi
Stefa nie kumam
Jeszcze żadne, pokażę Wam koszyk jaki miałam dla Dawidka ale to był pożyczony i tak został :cool2: myślałam żeby kupić jakieś zwykłe i jak zawsze przerzucić się na kolec jak zacznie się kręcić żeby się nie obijała o szczebelki ale teraz to już sama nie wiem co chcę :sorry2:

stefaa ja też chcę takiego fryzjera

Ostatnia edycja:
mój mały irokez
DSC_0716.jpgDSC_0717.jpgDSC_0718.jpg

Załączniki

• DSC_0716.jpg
    DSC_0716.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0717.jpg
    DSC_0717.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0718.jpg
    DSC_0718.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 42
Ania sliczny synus :).
U nas bezsennosc.....mlody kaszle masakra :(.
Grubsona tez lubie :).
Jak Wasze nocne gadanie?
Leze na boku a maly tak kopie jakby lezal obok mnie....rodzina wampirow normalnie...

reklama
Do góry