reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

LIZA zajzyj na watek kulinarny,napewno cos dla siebie znajdziesz :-)

MAMCIA to sie bedzie dzialo :-)

ANIU mam to samo w jednym dniu gotuje jak szalona a w inny nie mam ochoty najprostrzej zupy zrobic hihihi

Pozmywane,2 danie zjedzone .kurczak przygotowany,wlacze go w piekarniku kolo 19 bo M po 19 dopiero w domu bedzie,.
ANIU robie te placuszki ,narazie pierwsza tura na patelni,fajne takie pulchniutkie :-)

reklama
Zabieram się do napisania do Was już od kilku dni. Raz mi skasowało wpis, a kiedy dziś znów znalazłam z rana motywację do pisania, to przeczytałam o mamartusi i zmiotło mnie z nóg. Brak mi słów i wiem, że nic nie jest w stanie ukoić bólu matki po stracie dziecka.... Współczuję mamartusia.

Ja już ledwo chodzę. Czuję się tak, jakbym przenosiła ciążę. Wczoraj byłam na USG prenatalnym w szpitalu, a lekarz się mnie pyta czy ja na porodówkę. Taki mam duży brzuch,. No i tylko brzuch. Nic poza tym. Wczoraj ostattecznie się potwierdziło, że będą dwie córcie. Nadusia się cieszy,a Filipek wie że dzidziuś razy dwa :-) Dziewczyny rosną jak na drożdżach: 1500g i 1600g. Trzymajcie się ciepło

misiarska ale super ;-) trzymaj się wierzę że ci ciężko
ale kusicie tymi kotlecikami. Lenka wykąpana, teraz szaleje ze średnią...

MISIARKAno w koncu napisalas :-),super ze 2 corcie , a one podobne maja byc ? wiesz cos na ten temat ?Jakie imiona ? 3maj sie dzielnie,jeszcze musisz wytrzymac jakis czas .

NATHANI moje dzieci oboje juz wykapanni :-).

Oliwka maluje,alan chce grac w pilke wiec lece :-).

Jak dzieci w wannie byly to odkurzylam i pomylam podlogi,zmeczona juz jestem

ANIU robie te placuszki ,narazie pierwsza tura na patelni,fajne takie pulchniutkie :-)
no tylko dość szybko opadają, ale smaczne :tak:

misiarka mi ciężko a co dopiero Tobie, ale już bliżej jak dalej :tak: super że dwie dziewczynki :-D a wiadomo czy jedno czy dwujajowe? jakie imiona?

rodzice wpadli jak po ogień :dry: jak zawsze, nawet godzinę nie byli :sorry2: nie wiem czy moje krzesła są niewygodne czy co :dry:

Zabrałam się za nadrabianie, zdołowałam i już miałam dać za wygraną i nie pisać, ale się zebrałam:baffled: Straszne to wszystko. B oczywiście mnie ofuczał, że przez bb co chwilę ryczę (niestety to już nie pierwsza tragedia, z którą się na forum zetknęłam):-(
Wiecznie mi czasu ostatnio brakuję. Na szczęście dwa dni teraz wolne od wizyt lekarskich, ćwiczeń itp itd, a potem weekend:biggrin2:
Dzisiaj Alicja miała dalszy ciąg testów. Głównie trawy wyszły i na wiosnę mamy test pokarmowy w domu robić. Zobaczymy.
Wiktor miał być szczepiony, ale ponieważ od Alicji półpaśca minęło dopiero 1,5 tygodnia, mamy odroczenie 2 tygodniowe. Poza tym czyste sisuśki, z czego ogromnie się cieszę:biggrin2: Za 2/3 tygodnie powtórka, znowu będziemy pewnie ze dwa dni polować.
Pies nas miło zaskakuję, bo nie sika po domu, piszczy jak chce wyjść i nawet noc noc całą wytrzymuje. Ja oczywiście narzekam, że nie jest tak piękna jak Karen, ale B stwierdził, że w moich oczach żadna nie będzie:baffled:

ZAPRASZAM WSZYSTKIE NA COTYGODNIOWE NOCNE BEBLANIE !

Poniżej znajdują się terminy, niech każda dopasuje się chociaż do jednego:)

potrzebujesz łącze z internetem, skype, kamerre, mikrofon i dobry humor oraz donośny głos jak pojawi się Kate :) (żart)

23.01.2014 godzina 21:30
30.01.2014 godzina 21:00
6.02.2014 godzina 21:30
13.02.2014 godzina 21:00
ja teraz w czwartek postaram się być. A czemu 21:30, a nie 21. Miejcie litość, ja potem jeszcze ze 2 pobudki (w najlepszym wypadku) zaliczę.

uciekam, bo papiery B leżą, a ja jakoś zabrać się nie mogę

annaoj dla mnie może być o 21:00 :D pomyślałam o dziewczynach o innym czasie hihi bo dla nich to jest godzina szczytu ogarniania dzieci :D

ania te Twoje przepisy brzmią kusząco ale ja jutro robie fasolkę !!

Dziewczyny najprawdopodobniej są jednojajowe, więc będą podobne. Będzie Blanka Aniela i Tamara Helena. Drugie imiona po prababciach. Strasznie boję się cesarki. Co do bleblania dam jeszcze dziś znać, czy się pojawie

reklama
Witajcie .Ogarniam dzieci,jemy sniadanie i przed 9 wychodze z nimi i na 10 do teatru :-),pozniej jeszcze kilka spraw i do domu,mam nadzieje ze zabardzo nie zmarzniemy :-).

MISIARSKA sliczne imiona :-)

STEFA zlituj sie fasolka :-) mniam :-).

Ja sie dzis nie lapie na beblanie ze wzgledu na mojego mulacego neta :-(.

ANIU co dzis dobrego pichcisz ??? Dzis tez masz takie latanie po szkolach ????????

Na zamknietym udalo mi sie wkleic zdjecia brzuszka :-).

Tutaj zapytam czy ktos ma jakies wiesci od MAMARTUSI ??? pisala gdzies po pogrzebie ?:-( ,odzywala sie bo ja nigdzie nie widze a martwie sie .

Milego dnia

ANIU ten kurczak bez niczego czy jakos tak :-),super,naprawde smakowal nam,jeszcze troszke zostalo i wlasnie bede jadla na sniadanie :-),naprawde mnie i M bardzo smakowalo .Dzieki :-)

Do góry