reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Sali Mali próbowało nam zakłócić spokój a dziś nie dzień ani na docinki ani na kłotnie..

szanujmy się chociaż troszkę..

ktoś uwazal się za wielodzietna bo ma 3 koty ;/ dziewczyny pokaze Wam to jutro ok ?

STEFA ludzie serio potrafi byc dziwni ,tak delikatnie mowiac .

Fakt bardzo smutny dzis dzien :-(.
Mysle o MAMARTUSI jak sobie dalo rade ? jak sie teraz czuje ? :-(

Bylam w lidlu ,nadzwigalam sie jak zwykle :-(.Dzieci z mrozu i tego lichego sniegu zadowolone.Zupe pojedlismy,teraz zajelam ich bajkami bo sama musze odpczac i na tv tez zagladam :-).

ANIU dzis zrobie tego kurczaba bez roboty czy jakos tak :-),tylko ja z piersia :-), a jutro planuje te kotleciki,wszystkie skladniki mam wiec luz :-).
M bedzie zmeczony i zmarzniety po pracy i jeszcze kanapek sobie do pracy nie zrobic bo nie chcial i po calym dniu niejedzenia wole mu dac jakis konkret wiec tego kurczaka w piekarniku :-).

trzy trasy szkoła-dom zaliczone, jeszcze jedna i finito na dziś
jestem w szoku bo mama nie walnęła focha tylko dziadki sami z ciastem przyjadą do wnuków :tak: rety jak moja matka włazi w d.... mojemu ojcu aż przykro patrzeć :sorry2:

dorota bardzo się cieszę że moje specjały tak Ci pasują :-D ja zrobiłam tą "frajdę" i Majkę musiałam upominać że zaraz na tańce idzie i nie ma się tak objadać bo ją zemdli, to stwierdziła że do je jak wróci :sorry2:

ANIU mam nadzieje ze moje dzieci tez sie beda jutro ta frajda zajadac :-), a z czym te kotleciki zrobilas? tzn co do nich ? ziemniaczki ???

Ja dzis chce jeszcze te placuszki :-).Tyle planow hihihih

Dobra ide zmywac .

Stefa jak wykasowalas tamte suwaczki juz wszystko ok jest :-)
Ania az musze zajrzec na te twoje przepisy ;-) moze cos wychacze dobrego ;-)

U nas dzis zimno walczylam z odgruzowaniem auta ze sniegu i lodu... :szok: zawsze auto mialam w garazu a utaj w miescie taki cyrk hyhyhy :p noa el dalam rade, a na 18 jedziemy po mojego do pracy i na zakupy :sorry2:

ANIU mam nadzieje ze moje dzieci tez sie beda jutro ta frajda zajadac :-), a z czym te kotleciki zrobilas? tzn co do nich ? ziemniaczki ???

Ja dzis chce jeszcze te placuszki :-).Tyle planow hihihih

Dobra ide zmywac .
ziemniaczki dukane i kiszone ogórki (miała byś marchewka ze śmietaną ale nie chciało mi się trzeć :zawstydzona/y:)
ja też czasem mam takie plany kulinarne że cztery palniki i jeden piekarnik to za mało a znowu jak mam lenia to nawet obiadu nie zrobię :sorry2:

reklama
U nas dzisiaj ogorkowa :)
Przyszla mi dostawa sznurkow ;), bedzie sie dzialo.
Tez zrobilam zakupy, dopiero zladowalismy po szkole jestem padnieta....

Do góry