reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
wstałam rano i zobaczyłam, że wszyscy śpią więc dalej poszłam spać.. o to tym sposobem obudziłam się przed chwilą. N na pókoloniach , Di A na tablecie grają .. o co chodzi ?? Czy moja rodzina zaczyna rozumieć moją poranna potrzebę snu ;)

misiarska fajnie, że dziewczynki rosną, niech się dobrze rozwijają.. Imiona bardzo ładne, ja lubię oryginalne nie oklepane imiona .. :)

a właśnie kto wie, że dziś będzie :)

w Lenke, Kate, Poziomki i Annaoj wierze, że będą .. a co z resztą ? Misiarska może Ci się uda !

dorota mamartusia wczoraj na blogu napisała.. :(:( smutne !

happymama ale mi się tak ta data spodobała, że sama wiesz :D Pomyśl ile on walentynek by dostał haha :)

I jutro już piątek jak to życie pędzi !!

mamcia oj biedna Ty z tym spaniem
a bedziesz dziś wieczorem

ale u nas zimno, Olek tylko raz się obudził w nocy, chyba wie ze mame dziś czeka nocne beblanie;-)

dorota spory brzusio już jest

misiarska piekna waga, dobrze ze takie dorodne dziewczynki, a ze brzuch ciązy wierze i wspólczuję, imiona bardzo ladne

hej
ja wieczorem jestem, i zawziełam się, nie będe dużo mówić:tak:;-),
a teraz zbieram się i jade do kosmetyczki,
wpadne później

reklama
Do góry