reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
nathani wiem wiem ,dziekuje :-),na cebulke as ubiore ,ja to zmarzluch jestem i dzieci tez grubo ubieram hihihihihihi :-).
wstałam rano i zobaczyłam, że wszyscy śpią więc dalej poszłam spać.. o to tym sposobem obudziłam się przed chwilą. N na pókoloniach , Di A na tablecie grają .. o co chodzi ?? Czy moja rodzina zaczyna rozumieć moją poranna potrzebę snu
misiarska fajnie, że dziewczynki rosną, niech się dobrze rozwijają.. Imiona bardzo ładne, ja lubię oryginalne nie oklepane imiona ..
a właśnie kto wie, że dziś będzie
w Lenke, Kate, Poziomki i Annaoj wierze, że będą .. a co z resztą ? Misiarska może Ci się uda !
dorota mamartusia wczoraj na blogu napisała.. smutne !
happymama ale mi się tak ta data spodobała, że sama wiesz Pomyśl ile on walentynek by dostał haha
I jutro już piątek jak to życie pędzi !!
misiarska fajnie, że dziewczynki rosną, niech się dobrze rozwijają.. Imiona bardzo ładne, ja lubię oryginalne nie oklepane imiona ..
a właśnie kto wie, że dziś będzie
w Lenke, Kate, Poziomki i Annaoj wierze, że będą .. a co z resztą ? Misiarska może Ci się uda !
dorota mamartusia wczoraj na blogu napisała.. smutne !
happymama ale mi się tak ta data spodobała, że sama wiesz Pomyśl ile on walentynek by dostał haha
I jutro już piątek jak to życie pędzi !!
lenka21*
2+3 = MY
mamcia oj biedna Ty z tym spaniem
a bedziesz dziś wieczorem
ale u nas zimno, Olek tylko raz się obudził w nocy, chyba wie ze mame dziś czeka nocne beblanie;-)
dorota spory brzusio już jest
misiarska piekna waga, dobrze ze takie dorodne dziewczynki, a ze brzuch ciązy wierze i wspólczuję, imiona bardzo ladne
a bedziesz dziś wieczorem
ale u nas zimno, Olek tylko raz się obudził w nocy, chyba wie ze mame dziś czeka nocne beblanie;-)
dorota spory brzusio już jest
misiarska piekna waga, dobrze ze takie dorodne dziewczynki, a ze brzuch ciązy wierze i wspólczuję, imiona bardzo ladne
reklama
Podziel się: