reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie
Ja w pracy od rana ale nie moge sie skupic na niczym, mysle o Mamartusi aby dala rade przetrwac ten dzien.....aby nauczyla sie zyc na nowo, aby lepiej sie poczula i szla malymi krokami do przodu.
Ja w pracy od rana ale nie moge sie skupic na niczym, mysle o Mamartusi aby dala rade przetrwac ten dzien.....aby nauczyla sie zyc na nowo, aby lepiej sie poczula i szla malymi krokami do przodu.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANIU dziekuje :-).
Dziewczyny ja caly czas slucham dzis tej piosenki i inne takie smutne :-(,chyba dzis wszystkie mamy taki nastruj :-(.
Ide z dziecmi do sklepu
MAMARTUSIU badz silna,calym sercem jestesmy z wami
Aha ja dzis mialam straszny sen ,Snilo mi ze w dniu w ktorym rodzilam teraz to 3 dziecko to moj M mnie zostawil i wrocil do swojej bylej zony ,sen byl taki realny,taki dlugi :-(.
Rano powiedzialam o tym M ,ale on zapewnil mnie ze nie mam sie czego bac i tez tak jest jakos sie nie boje,nie mysle ze moze mnie dla niej zostawic bo sa juz dlugo po rozwodzie i nic oprocz dzieci ich nie laczy ,ale gdzies chyba mi to w psychice siedzi :-(.
Poprzytulalam sie z rana do niego hhehehe,teraz tez napisalam mu smsa ze go kocham i odpisal tez milego smsa :-)
To taka zmiana tematu
Dziewczyny ja caly czas slucham dzis tej piosenki i inne takie smutne :-(,chyba dzis wszystkie mamy taki nastruj :-(.
Ide z dziecmi do sklepu
MAMARTUSIU badz silna,calym sercem jestesmy z wami
Aha ja dzis mialam straszny sen ,Snilo mi ze w dniu w ktorym rodzilam teraz to 3 dziecko to moj M mnie zostawil i wrocil do swojej bylej zony ,sen byl taki realny,taki dlugi :-(.
Rano powiedzialam o tym M ,ale on zapewnil mnie ze nie mam sie czego bac i tez tak jest jakos sie nie boje,nie mysle ze moze mnie dla niej zostawic bo sa juz dlugo po rozwodzie i nic oprocz dzieci ich nie laczy ,ale gdzies chyba mi to w psychice siedzi :-(.
Poprzytulalam sie z rana do niego hhehehe,teraz tez napisalam mu smsa ze go kocham i odpisal tez milego smsa :-)
To taka zmiana tematu
Ostatnia edycja:
ania138
miłość w trzech wymiarach
racja :-(aa ja już sama nie wiem co ja dziś pisze
Mat miał 11 tygodni... :-(
dorota ja co jakiś czas mam takie sny, ostatnio śniło mi się że M powiedział że ma córkę Wiktorię z tamtą babą aż się obudziłam i nie mogłam zasnąć
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
happymama a może jednak wytrzymasz do terminu taka niespodzianka na ostatek
Stefaa zlituj się ;-) ta ciąża była super ale już pomału dziękuje... jeszcze z tydzień max. bym chciała im dłużej Fabcio siedzi w brzuchu tym więcej komplikacji i zmartwień sobie wkręcam...
smutny dzisiaj dzień. Duzo siły dla naszej mamartusi i światełko dla małego aniołka
[*]
reklama
Podziel się: