reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
marta, dorota Adi chyba lepiej, już wczoraj jego kaszel zrobił się taki mokry .. tylko, że ma katar, zwiększyłam dawke leków na astme, bo zawsz się ataka u niego od kataru zaczyna .. mam nadzieje, że pomoże

marta
ja też nie rozumiem sensu istnienia bólu. Również wychowali mnie w duchu katolicyzmu ale z roku na rok pojawiają się pytania na które moja wiara zamiast odpowiadać milczy. Nie rozumiem jak stwórca mógł zesłać ból i cierpienie na swoje dzieci..

nathani my płaczemy już od miesiąca po takiej wielkiej stracie ..

ania to są godziny PL idź na górę to Ci małż nie będzie przeszkadzał

kate jak młody nadal kaszle?

poziomka nadal nie umiesz się zalogować ?

liza i mamcia
dalej widzicie jakiegoś wirusa ?

annaoj jeszcze trochę i organizacyjnie będziesz wprawiona :) a jak wyniki i wizyty dobrze wyszły?

happymama a może jednak wytrzymasz do terminu taka niespodzianka na ostatek ;)

ania to są godziny PL idź na górę to Ci małż nie będzie przeszkadzał
zobaczę, wiesz też o tym myślałam tyle że tam jest strasznie zimno, 4 stopnie :szok:
ten czwartek na 100% nie bo mam za dużo w tym tygodniu ale przyszły już bardziej :tak:

dorota przepis jest :tak: ja dziś robię i może jeszcze do tego zupę marchewkową z przepisu Pascala czy Okrasy zrobię bo też brzmi smacznie

Ostatnia edycja:
STEFA zdrowka dla Adika ,oby do przodu .

Przytulilm dzis mocno Oliwke jak sluchalam tej piosenki i tak sie z nia w ramionach przytulalam itp a Oliwka mowi do mnie w pewnym momencie "MAMUS JAKBYS TY I TATA MIREK ODESZLI ZA SWIATOW TO STRASZNIE BYLABYM SMUTNA,:-(."

ANIU spoko ja pewnie gdzies za 2 godziny wyjde,jakas dzis niepozbierana jestem

nathani chodzilo mi ze Matt naszej mamartusi umarł równo miesiąc temu :( dlatego napisałam ze placzemy do m-c bo kazda z nas jak patrzy na swoje dzieci .. brak słow .. ten malutki aniołek miał tylko 11 m-c był zdrowy i kochany .. a tu nagle poszedł do nieba !

ania to emka wyślij na gore haha ! niech sobie zrobi tam gimnastykę :)

ANIU rozumiem ze wychodza z tego takie kotleciki ?? chodzi mi juz po smarzeniu na patelni ? cos w stylu kotletow ??????Super chyba dzis tez to zrobie ,obadam na ile mi sil i weny starczy :-)

nathani chodzilo mi ze Matt naszej mamartusi umarł równo miesiąc temu :( dlatego napisałam ze placzemy do m-c bo kazda z nas jak patrzy na swoje dzieci .. brak słow .. ten malutki aniołek miał tylko 11 m-c był zdrowy i kochany .. a tu nagle poszedł do nieba !

ania to emka wyślij na gore haha ! niech sobie zrobi tam gimnastykę :)
wdarła się "literówka" Matti miał 1 m-c :-(
a to dobry pomysł :tak:
ANIU rozumiem ze wychodza z tego takie kotleciki ?? chodzi mi juz po smarzeniu na patelni ? cos w stylu kotletow ??????Super chyba dzis tez to zrobie ,obadam na ile mi sil i weny starczy :biggrin2:
tak,dokładnie, to takie delikatne kotleciki :tak: nie mogą być za duże, jedna ewentualnie dwie łyżki to jeden kotlecik, i na małym ogniu, pierwszego sprawdź w środku czy mięso się zrobiło, ja kroję dość drobno żeby mieć pewność że nie są surowe

reklama
Do góry