reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
Dziś jest dzień która żadna z nas nie chciałaby przeżyć :-(

jaki los jest niesprawiedliwy, zabrał co najcenniejsze i każe nadal żyć..

oby naszej mamartusi udało się narodzić na nowo , aby znalazła sens życia i wyszła z tych ciemności !

puszczam światełko do nieba za naszego aniołka Matta
[*]
[*]:-:)-:)-(
[*] piękne słowa, aż się popłakałam :-(mamartusia daj radę

wszystkie brzuchate tulą się do mężów :D
hormony ;-)
ZAPRASZAM WSZYSTKIE NA COTYGODNIOWE NOCNE BEBLANIE !

Poniżej znajdują się terminy, niech każda dopasuje się chociaż do jednego:)

potrzebujesz łącze z internetem, skype, kamerre, mikrofon i dobry humor oraz donośny głos jak pojawi się Kate :) (żart)

23.01.2014 godzina 21:30
30.01.2014 godzina 21:00
6.02.2014 godzina 21:30
13.02.2014 godzina 21:00
a godziny pl? ja jeszcze nie wiem ale jak coś dam znać :tak:
witajcie,

sorki że mnie tak mało ostatnio ale siły mnie opuszczają powoli:tak:
zaraz muszę jechać do szpitala bo mam termin z położną ( taki zwyczaj tutaj) na omówienie porodu itd.

miłego dnia!
kto jak kto ale Ty kochana nie musisz nam tego tłumaczyć, wystarczy tylko że się odmeldujesz :tak:
ja też czekam na na wieści od położnej
ANIU jakie plany na dzis ???
jak narazie żadne :baffled: będę latać do szkoły w te i nazat bo Majka kończy szybcie ale nie chce iść do świetlicy a znowu ja nie chcę żeby sama wracała bo za ślizgo i tak po nią na 11:30, po małego na 13:30, i Majkę zaprowadzić na tańce na 15:30 i odebrać o 16:30 :dry: oszaleję
może wyniosę pare rzeczy na górę i choć na chwilę odgruzuję mieszkanko :tak:

dziewczyny o jakiej piosence mówicie

reklama
ANIU to sie serio nalatasz :-(,Oliwka moja uwielbia na swietlicy byc :-).
A jaki dzis obiadek ? lubie jak cos wymyslasz :-),ostatnio mam wiecznie na cos ochote a nie wiem na co wiec szukam inspiracji :-).

STEFA jak Adi ????????

ANIU to sie serio nalatasz :-(,Oliwka moja uwielbia na swietlicy byc :-).
A jaki dzis obiadek ? lubie jak cos wymyslasz :-),ostatnio mam wiecznie na cos ochote a nie wiem na co wiec szukam inspiracji :-).
Majka też zawsze lubiła, wręcz prosiła żeby dopiero około 17 po nią przychodzić :confused: a teraz nie wiem czemu do domu woli przyjść, pytałam czy ją wypisać to mówiła że nie bo lubi tam chodzić ale nie teraz :sorry2:
dzięki, miło mi się zrobiło :rolleyes: zaraz wpiszę przepis na tą tzw. "frajdę z kurczaka" że też Ci się spodoba
ale się spłakałam ;-(
marta dzięki
ja też :-:)-(

a mnie coś mdlić zaczęło, może to z tego smutku :-(

ania pobiegasz sobie dzis zdrowo, ja musze tylko po Norberta pojechać
wlasnie stefa jak synio?
dorota moja mama tam pracuje jako intendentka(tak tosie nazywa, zbiera pieniadze, rozlicza, robi zamowienia), norbert wie,że babcia tam jest ale babcia ma zakaz przychodzenia do niego, ale ja jestem spokojna, bo mu włos z głowy nie spadnie:-)

ja dzis ja i wy ciągle sie zastanawiam, rozmysłam,szukam sensu, jesstem wychowana w duchu katolicyzmu, ale ja ciagle poszukuje czegoś, katolicyzm nie dał mi odpowiedzi na wiele moich rozterek, przeczytałam sporo książek, miałam przyjemnośc rozmawiać z osobą, która jest Medium i tłumaczyła mi to wsyztsko z zupelnie innego punktu a ja.....i tak nie rozumieim, po co komu ogrom takiego cierpienia.....

Leze w lozku ,jeszcze w pizamie ,slucham tej piosenki i rycze :-(.Brak slow na takie cierpienie :-(.

Trzeba sie ruszyc bo dola dostane .

ANIU dawaj przepis zanim pojde do sklepu :-).Dzieki .

MARTA juz rozumiemjaka jest rola twojej mamy tym przedszkolu,grunt ze Ty imaly zadowolony :-).Dobrze to wszystko napisalas.ja tez dzis jakis dziwny dzien,chyba przez ten pogrzeb Matiego:-(.Ehh :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry