reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Dziś jest dzień która żadna z nas nie chciałaby przeżyć :-(

jaki los jest niesprawiedliwy, zabrał co najcenniejsze i każe nadal żyć..

oby naszej mamartusi udało się narodzić na nowo , aby znalazła sens życia i wyszła z tych ciemności !

puszczam światełko do nieba za naszego aniołka Matta
[*]

marta wino wytrąbałyśmy całe, przeniosłyśmy się na czat, żeby tablicy nie spamować..
lenka czekamy wieczorem

a jutro kto będzie ?

Witam sie i ja .Dzieci wstaly juz przed 7, ja jeszcze nadaje zlozeczka,zjedlismy sniadanie,dzieciom bajki puscilam sama na bb wskoczylam :-).

Ja narazie nie mam stalego lacza a z tego skype zkamerka mi nie pujdziebo ten net mi straszniemuliboma ograniczenie,wiec poki nie bede miala stalego lacza to niestety nie lapie sie na nocne beblanie :-(.

O Mamartusi mysle calyczas i o tej 13.40 tez bede myslec .

WITAM NOWA MAME

LENKA fajnie ze z fryzjera zadowolona jestes :-).

MARTA to maly widzi sie z babcia w przedszkolu??????

ANIU jakie plany na dzis ???

HAPPYMAMA czekamy na wiesci .

DORIS chcialam dziswkleic zdjecie brzuszka ,ale cos muli i sie nie da :-(,postaram sie jeszcze raz .Zycze milego wstawania mimo tak wczesnej pory .

Jutro ide z dziecmi na godzine 10 do teatru :-),bilety nam znajoma zalatwila za free :-).Dzis 2 danie z wczoraj,ziemniakow tylko dorobie a buraczki i kotlety zostaly z wczoraj :-).Zupe shreka jeszcze z makaronem zrobie i luz ,aha i te placuszki Ani bo wczoraj nie dalam rady .
U mnie -5 i troche sniegu spadlo,ale tak ze zakrylo tylko chodniki,przynajmniej troche lepiej sie bedzie chodzilo,dzieci ze sniegu za oknem zadowolone ,mysla ze ulepia balwana ,ale niestety za malo go jest .
Dzis w planach isc z dziecmi i psem do lidla na zakupy,bo lodowka juz sie pusta zrobiala

dorota ktoś umarł? jesli nie możesz powiedzieć ok.
mieszkam jeszcze na wsi nie ma innego środka transportu ;-(

reklama
Do góry