reklama
ja dziś na fejsie chyba z 7 rzeczy sprzedałam .. właśnie przed chwilą zakończyłam jedna tranzakcję. Dziewczyny są tam bardziej chętne do zakupów niż na allegro.. nie wiem czemu
Kate no to w czwartek się słyszymy ciekawe jaki tym razem będzie poruszający temat
lena jesteś jeszcze z nami ?
Kate no to w czwartek się słyszymy ciekawe jaki tym razem będzie poruszający temat
lena jesteś jeszcze z nami ?
czesc laski z rana ja dzis do 12 mam wakacje. dominika u kuzynki, norbert w przedszkolu wiec jestem tylko z kacperkie, ktory wlasnie spi .....ale błoga cisza w domu
stefa i jak wino, wytrąbiłaś całe?
miałam przyjemność rozmaiać z kate przez tel, faktycznie lubi gadac hehhehe
Doris wiesz moja mama pracuje w przedszkolu dlatego poszedł wcześniej, na razie świetnie sobie radzi, rozgadany na calego, nie mogę uwierzyć,że to mój syn, zmienił sie z dnia na dzień
cały czas pamiętam o mamartusi.....nawet nie byłamw stanie zdjęc oglądać
stefa i jak wino, wytrąbiłaś całe?
miałam przyjemność rozmaiać z kate przez tel, faktycznie lubi gadac hehhehe
Doris wiesz moja mama pracuje w przedszkolu dlatego poszedł wcześniej, na razie świetnie sobie radzi, rozgadany na calego, nie mogę uwierzyć,że to mój syn, zmienił sie z dnia na dzień
cały czas pamiętam o mamartusi.....nawet nie byłamw stanie zdjęc oglądać
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
witajcie,
sorki że mnie tak mało ostatnio ale siły mnie opuszczają powoli
zaraz muszę jechać do szpitala bo mam termin z położną ( taki zwyczaj tutaj) na omówienie porodu itd.
miłego dnia!
sorki że mnie tak mało ostatnio ale siły mnie opuszczają powoli
zaraz muszę jechać do szpitala bo mam termin z położną ( taki zwyczaj tutaj) na omówienie porodu itd.
miłego dnia!
Lenka jakiej piosenki?
Marta ale ci dobrze, cisz sie cisza i spokojem .
Dzirwczyny czemy akurat czwartek , M ma wolne akurat w czwartek....ja moge dzis.
No chyba za za tydz. sie uda. Bo cos pod gorke i idzie to nocne bablanie.
Ale maly szaleje z brzuszku az milo .
Happymama zdaj relacje co tam polozna powidziala .
Ja mam za tydz polozna
Marta ale ci dobrze, cisz sie cisza i spokojem .
Dzirwczyny czemy akurat czwartek , M ma wolne akurat w czwartek....ja moge dzis.
No chyba za za tydz. sie uda. Bo cos pod gorke i idzie to nocne bablanie.
Ale maly szaleje z brzuszku az milo .
Happymama zdaj relacje co tam polozna powidziala .
Ja mam za tydz polozna
reklama
Podziel się: