reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ciuchów na razie po chłopcach nic nie sprzedałam,
ktos tam jeszcze pyta o kolcki,ale na razie się tylko targuje

Ostatnia edycja:
reklama
ja dziś na fejsie chyba z 7 rzeczy sprzedałam .. właśnie przed chwilą zakończyłam jedna tranzakcję. Dziewczyny są tam bardziej chętne do zakupów niż na allegro.. nie wiem czemu ;)

Kate no to w czwartek się słyszymy :D ciekawe jaki tym razem będzie poruszający temat :)

lena jesteś jeszcze z nami ?

czesc laski z rana:) ja dzis do 12 mam wakacje. dominika u kuzynki, norbert w przedszkolu wiec jestem tylko z kacperkie, ktory wlasnie spi .....ale błoga cisza w domu

stefa i jak wino, wytrąbiłaś całe?:)

miałam przyjemność rozmaiać z kate przez tel, faktycznie lubi gadac:) hehhehe

Doris wiesz moja mama pracuje w przedszkolu:) dlatego poszedł wcześniej, na razie świetnie sobie radzi, rozgadany na calego, nie mogę uwierzyć,że to mój syn, zmienił sie z dnia na dzień

cały czas pamiętam o mamartusi.....nawet nie byłamw stanie zdjęc oglądać

witajcie,

sorki że mnie tak mało ostatnio ale siły mnie opuszczają powoli:tak:
zaraz muszę jechać do szpitala bo mam termin z położną ( taki zwyczaj tutaj) na omówienie porodu itd.

miłego dnia!

Lenka jakiej piosenki?
Marta ale ci dobrze, cisz sie cisza i spokojem ;).
Dzirwczyny czemy akurat czwartek :(, M ma wolne akurat w czwartek....ja moge dzis.
No chyba za za tydz. sie uda. Bo cos pod gorke i idzie to nocne bablanie.
Ale maly szaleje z brzuszku az milo :).
Happymama zdaj relacje co tam polozna powidziala ;).
Ja mam za tydz polozna :)

reklama
hej, chciałam popisać to Lenul wstał ;-(
dziewczyny jak Wy sprzedajecie na fejsie?
Lenka jakiej piosenki?
huppymama jeszcze trochę;-)

Do góry