reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
dziewczyny nocka całkiem całkiem.. kaszel krtaniowy zamienił się w mokry kaszel.. może nie będzie tak źle. Nie zapeszam !

mamcia doświadczyłam dziś Twojej bezsenności ciążowej.. o matko jestem nie pitoma !

nathani udanego dzionka ! wpadnij jak wrócisz i zdaj relacje :)

Witam i ja z rana ,dzis witam z meliska:-)

MAMCIA a dziekuje,niby sie wyspalam,ale jakos ta pogoda mnie zle nastawia i zas mi sie spac chce .Spalam fajnie od 22 do 4 z 2 pobutkami,a od4do po 7 juz tylko drzemanie bo i sama zasnac nie umialam i tez dzieci zaczely na zmiane wolac.

MAMCIA a u Ciebie jak nocka ??

ANIU hmmm jaka dobra kolacje mialas :-) mniami :-)

STEFA biedny Adi ,zdrowka dla niego i oby zalapal sie na te polkolonie.

KATE to straszne to ten chlopak zrobil :-(,przykre to :-(.

STEFAA ta Twoja fistoria o tym facecie tez masakryczna,tez zastanawialam sie co musza czuc tacy ludzie ze sa sklonni do takiego strasznego kroku :-(.

ANIU oj ja tak samo bardziej zorganizowana jak M nie ma w domu :-),a c Twojego M zas nie ma ? czy to takie chwilowe? wyjechal? czy pracuje na miejscu ????

NATHANI gdzie wybylas ?????/

DORIS ???????????co u Ciebie ??????///

U mnie wzoraj wieczorem juz lepiej,M wrocil to sie przytulilam i juz ciut lepiej bylo :-),Kolacje wspolnie zjedlismy,pogadalismy ,tzn ja gadalam,M pozwolil mi sie wygadac :).M poogladal ze mna seriale nawet wczoraj :-).

Dzis nic ciekawego nie mam w planach, w domu posprzatac i obiad zrobic,pogoda u mnie masakryczna,kropi deszcz i na minusie 0,5 stonia, a propo zimy to juz zaraz bedzie luty wiec ja chyba juz zimy nie chce,fajnie byloby gdyby od kwietnia juz wiosna przyszla :-),

MILEGO DNIA MAMUSKI :-)

Ja sie w miare wyspalam polozylam sie po 1 :).
Stafaa dobrze ze nocka ok.
Mi sie przypomnialo jak Lily byla fak chora to tez lekarz kazal w laznience siedziec z nia tak jak lenka pisala. Tylko ze u nas nic nie dzialalo i wkoncu wyladowalismy w szpitalu :(. Mam nadzieje ze maly szybko wyzdrowieje.

Hej, kurde ledwo nadrobilam, wyskakuje mi ze ktos ma tutaj suwaczek w maluchy.pl i ma zlosliwe oprogramowanie :p :confused:

U nas snieg pada, jest chyba 0 stopni ale sniegu malutko....:sorry2:
zaraz Hanie do szkoly zaprowadzamy, pranie sie pierze... dzien jak codzien :-)

LIZA to milego dnia jak codzien :-)

MAMCIA Lily to zdrobnienie ? jak w calosci ma na imie Lily ? czy to nie Liliana? Lilianna? Mnie sie ostatnio chodzi po glowie dla corki LILIANNA :-).

Posprzatalam zabawki z dziecmi,ogarnelam lozka,pralke wstawilam,buraki do obiadu ugotowalam,pozostalo je zetrzec i doprawic :-),Teraz zabieram sie za reszte obiadu :-).Zaraz puszcze dzieciom bajki i sama sobie przed tv dychne :-).
Wczesniej pobawilismy sie w pilke,jakos ostatnio alanek lubi bawic sie pilka :-).

Chcialam popoludniu wyjsc z dziecmi i psem na chwile na spacer ale u nas szklanka i jak widze jak wszyscy ludzie na chodnikach sie slizgaja to nie wiem czy nie ujde z dziecmi 2 krokow i nie wroce do domu.Boje sie takiej szklanki ze sie przewroce i pech jakis bedzie .

A za mna zas fasolka chodzi :-)

hej
zimno :baffled:
Aaa Ania w bydzi -7, wow no to zimno brrrrr....
o 9 rano było -10 a teraz jest -8 zamarzam bo w domu mam 19 - 19,5 stopnia i piec ciągle grzeje i jak co zimę nie daje rady :dry: koniecznie trezba ocieplić w tym roku naszą ścianę
nathani udanego dzionka ! wpadnij jak wrócisz i zdaj relacje :)
koniecznie bo nas tu skręca z ciekawości ;-):cool2:

stefaa to dobrze że antybiotyk trafiony i kaszel już mokry :tak:
Witam i ja z rana ,dzis witam z meliska:-)

ANIU hmmm jaka dobra kolacje mialas :-) mniami :-)

ANIU oj ja tak samo bardziej zorganizowana jak M nie ma w domu :-),a c Twojego M zas nie ma ? czy to takie chwilowe? wyjechal? czy pracuje na miejscu ???
Meliska z rana dobra rzecz ;-)
Jak dla mnie za słodka ta kolacja była :eek:
A musiał jechać bo tam odbierają mieszkania i trezba poprawki porobić bo zawsze coś ktoś znajdzie co mu nie pasuje :baffled:
a teraz z tego co rozmawiał z szefem to coś na miejscu się szykuje :tak:
dorota to bardzo miły wieczór mieliście :tak:
u mnie też ślizgo i jak idę to tak bardziej ruchem posuwistym :tak: niż krokami
MAMCIA Lily to zdrobnienie ? jak w calosci ma na imie Lily ? czy to nie Liliana? Lilianna? Mnie sie ostatnio chodzi po glowie dla corki LILIANNA :-).

A za mna zas fasolka chodzi :-)
jedna babeczka z pracy zostanie babcią w lipcu i dowiedziała się że córka wybrała imię Lili i dzwoni do mnie że co to za imię, to jej wytłumaczyłam że to Lilianna, że teraz bardzo modne i że jest bardzo ładne :tak: tym bardziej że córka w Norwegii mieszka, myślę że ją przekonałam :-)

Ja faolkę wczoraj zjadłam :rolleyes:

Moja Lily nie ma na imie Lily i to nie jest zdrobnienie. Tu jest Lily albo Lilly. Mi Lilianna az tak sie nie podoba za dlugie mi sie wydaje. Pewnie w pl bym nie dala tego imienia. Duzo osob z pl pyta czy Lily to zdrobnienie. Ja lubie takie imiona, teraz jakby byla dziewczynka miala byc Lucy, ale bedzie Louis ale podoba mi sie tez Ben :).

U mnie byla kolezanka na kawie.
Teraz robie sobie sniadanie dopiero, gotuje jajka zrobie sobie paste jajeczna. W piecu buleczki sie pieka :)

reklama
mamcia mmmmmm mniam mniam :-p smacznego

a to może tam też ma być Lili (Lily) a nie Lilianna
ale u mnie podobnie z imieniem dla naszej córeczki bo ma być Marcela a nie Marcelina bo też jakieś za długie dla nas a opinia reszty to nam zwisa :sorry2:

Do góry