reklama
dziewczyny nocka całkiem całkiem.. kaszel krtaniowy zamienił się w mokry kaszel.. może nie będzie tak źle. Nie zapeszam !
mamcia doświadczyłam dziś Twojej bezsenności ciążowej.. o matko jestem nie pitoma !
nathani udanego dzionka ! wpadnij jak wrócisz i zdaj relacje
mamcia doświadczyłam dziś Twojej bezsenności ciążowej.. o matko jestem nie pitoma !
nathani udanego dzionka ! wpadnij jak wrócisz i zdaj relacje
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam i ja z rana ,dzis witam z meliska:-)
MAMCIA a dziekuje,niby sie wyspalam,ale jakos ta pogoda mnie zle nastawia i zas mi sie spac chce .Spalam fajnie od 22 do 4 z 2 pobutkami,a od4do po 7 juz tylko drzemanie bo i sama zasnac nie umialam i tez dzieci zaczely na zmiane wolac.
MAMCIA a u Ciebie jak nocka ??
ANIU hmmm jaka dobra kolacje mialas :-) mniami :-)
STEFA biedny Adi ,zdrowka dla niego i oby zalapal sie na te polkolonie.
KATE to straszne to ten chlopak zrobil :-(,przykre to :-(.
STEFAA ta Twoja fistoria o tym facecie tez masakryczna,tez zastanawialam sie co musza czuc tacy ludzie ze sa sklonni do takiego strasznego kroku :-(.
ANIU oj ja tak samo bardziej zorganizowana jak M nie ma w domu :-),a c Twojego M zas nie ma ? czy to takie chwilowe? wyjechal? czy pracuje na miejscu ????
NATHANI gdzie wybylas ?????/
DORIS ???????????co u Ciebie ??????///
U mnie wzoraj wieczorem juz lepiej,M wrocil to sie przytulilam i juz ciut lepiej bylo :-),Kolacje wspolnie zjedlismy,pogadalismy ,tzn ja gadalam,M pozwolil mi sie wygadac .M poogladal ze mna seriale nawet wczoraj :-).
Dzis nic ciekawego nie mam w planach, w domu posprzatac i obiad zrobic,pogoda u mnie masakryczna,kropi deszcz i na minusie 0,5 stonia, a propo zimy to juz zaraz bedzie luty wiec ja chyba juz zimy nie chce,fajnie byloby gdyby od kwietnia juz wiosna przyszla :-),
MILEGO DNIA MAMUSKI :-)
MAMCIA a dziekuje,niby sie wyspalam,ale jakos ta pogoda mnie zle nastawia i zas mi sie spac chce .Spalam fajnie od 22 do 4 z 2 pobutkami,a od4do po 7 juz tylko drzemanie bo i sama zasnac nie umialam i tez dzieci zaczely na zmiane wolac.
MAMCIA a u Ciebie jak nocka ??
STEFA biedny Adi ,zdrowka dla niego i oby zalapal sie na te polkolonie.
KATE to straszne to ten chlopak zrobil :-(,przykre to :-(.
STEFAA ta Twoja fistoria o tym facecie tez masakryczna,tez zastanawialam sie co musza czuc tacy ludzie ze sa sklonni do takiego strasznego kroku :-(.
ANIU oj ja tak samo bardziej zorganizowana jak M nie ma w domu :-),a c Twojego M zas nie ma ? czy to takie chwilowe? wyjechal? czy pracuje na miejscu ????
NATHANI gdzie wybylas ?????/
DORIS ???????????co u Ciebie ??????///
U mnie wzoraj wieczorem juz lepiej,M wrocil to sie przytulilam i juz ciut lepiej bylo :-),Kolacje wspolnie zjedlismy,pogadalismy ,tzn ja gadalam,M pozwolil mi sie wygadac .M poogladal ze mna seriale nawet wczoraj :-).
Dzis nic ciekawego nie mam w planach, w domu posprzatac i obiad zrobic,pogoda u mnie masakryczna,kropi deszcz i na minusie 0,5 stonia, a propo zimy to juz zaraz bedzie luty wiec ja chyba juz zimy nie chce,fajnie byloby gdyby od kwietnia juz wiosna przyszla :-),
MILEGO DNIA MAMUSKI :-)
Ja sie w miare wyspalam polozylam sie po 1 .
Stafaa dobrze ze nocka ok.
Mi sie przypomnialo jak Lily byla fak chora to tez lekarz kazal w laznience siedziec z nia tak jak lenka pisala. Tylko ze u nas nic nie dzialalo i wkoncu wyladowalismy w szpitalu . Mam nadzieje ze maly szybko wyzdrowieje.
Stafaa dobrze ze nocka ok.
Mi sie przypomnialo jak Lily byla fak chora to tez lekarz kazal w laznience siedziec z nia tak jak lenka pisala. Tylko ze u nas nic nie dzialalo i wkoncu wyladowalismy w szpitalu . Mam nadzieje ze maly szybko wyzdrowieje.
Liza
Fanka BB :)
Hej, kurde ledwo nadrobilam, wyskakuje mi ze ktos ma tutaj suwaczek w maluchy.pl i ma zlosliwe oprogramowanie
U nas snieg pada, jest chyba 0 stopni ale sniegu malutko....
zaraz Hanie do szkoly zaprowadzamy, pranie sie pierze... dzien jak codzien :-)
U nas snieg pada, jest chyba 0 stopni ale sniegu malutko....
zaraz Hanie do szkoly zaprowadzamy, pranie sie pierze... dzien jak codzien :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
LIZA to milego dnia jak codzien :-)
MAMCIA Lily to zdrobnienie ? jak w calosci ma na imie Lily ? czy to nie Liliana? Lilianna? Mnie sie ostatnio chodzi po glowie dla corki LILIANNA :-).
Posprzatalam zabawki z dziecmi,ogarnelam lozka,pralke wstawilam,buraki do obiadu ugotowalam,pozostalo je zetrzec i doprawic :-),Teraz zabieram sie za reszte obiadu :-).Zaraz puszcze dzieciom bajki i sama sobie przed tv dychne :-).
Wczesniej pobawilismy sie w pilke,jakos ostatnio alanek lubi bawic sie pilka :-).
Chcialam popoludniu wyjsc z dziecmi i psem na chwile na spacer ale u nas szklanka i jak widze jak wszyscy ludzie na chodnikach sie slizgaja to nie wiem czy nie ujde z dziecmi 2 krokow i nie wroce do domu.Boje sie takiej szklanki ze sie przewroce i pech jakis bedzie .
A za mna zas fasolka chodzi :-)
MAMCIA Lily to zdrobnienie ? jak w calosci ma na imie Lily ? czy to nie Liliana? Lilianna? Mnie sie ostatnio chodzi po glowie dla corki LILIANNA :-).
Posprzatalam zabawki z dziecmi,ogarnelam lozka,pralke wstawilam,buraki do obiadu ugotowalam,pozostalo je zetrzec i doprawic :-),Teraz zabieram sie za reszte obiadu :-).Zaraz puszcze dzieciom bajki i sama sobie przed tv dychne :-).
Wczesniej pobawilismy sie w pilke,jakos ostatnio alanek lubi bawic sie pilka :-).
Chcialam popoludniu wyjsc z dziecmi i psem na chwile na spacer ale u nas szklanka i jak widze jak wszyscy ludzie na chodnikach sie slizgaja to nie wiem czy nie ujde z dziecmi 2 krokow i nie wroce do domu.Boje sie takiej szklanki ze sie przewroce i pech jakis bedzie .
ania138
miłość w trzech wymiarach
hej
zimno
stefaa to dobrze że antybiotyk trafiony i kaszel już mokry
Jak dla mnie za słodka ta kolacja była
A musiał jechać bo tam odbierają mieszkania i trezba poprawki porobić bo zawsze coś ktoś znajdzie co mu nie pasuje
a teraz z tego co rozmawiał z szefem to coś na miejscu się szykuje
dorota to bardzo miły wieczór mieliście
u mnie też ślizgo i jak idę to tak bardziej ruchem posuwistym niż krokami
Ja faolkę wczoraj zjadłam
zimno
o 9 rano było -10 a teraz jest -8 zamarzam bo w domu mam 19 - 19,5 stopnia i piec ciągle grzeje i jak co zimę nie daje rady koniecznie trezba ocieplić w tym roku naszą ścianęAaa Ania w bydzi -7, wow no to zimno brrrrr....
koniecznie bo nas tu skręca z ciekawości ;-)nathani udanego dzionka ! wpadnij jak wrócisz i zdaj relacje
stefaa to dobrze że antybiotyk trafiony i kaszel już mokry
Meliska z rana dobra rzecz ;-)Witam i ja z rana ,dzis witam z meliska:-)
ANIU oj ja tak samo bardziej zorganizowana jak M nie ma w domu :-),a c Twojego M zas nie ma ? czy to takie chwilowe? wyjechal? czy pracuje na miejscu ???
Jak dla mnie za słodka ta kolacja była
A musiał jechać bo tam odbierają mieszkania i trezba poprawki porobić bo zawsze coś ktoś znajdzie co mu nie pasuje
a teraz z tego co rozmawiał z szefem to coś na miejscu się szykuje
dorota to bardzo miły wieczór mieliście
u mnie też ślizgo i jak idę to tak bardziej ruchem posuwistym niż krokami
jedna babeczka z pracy zostanie babcią w lipcu i dowiedziała się że córka wybrała imię Lili i dzwoni do mnie że co to za imię, to jej wytłumaczyłam że to Lilianna, że teraz bardzo modne i że jest bardzo ładne tym bardziej że córka w Norwegii mieszka, myślę że ją przekonałam :-)MAMCIA Lily to zdrobnienie ? jak w calosci ma na imie Lily ? czy to nie Liliana? Lilianna? Mnie sie ostatnio chodzi po glowie dla corki LILIANNA :-).
Ja faolkę wczoraj zjadłam
Moja Lily nie ma na imie Lily i to nie jest zdrobnienie. Tu jest Lily albo Lilly. Mi Lilianna az tak sie nie podoba za dlugie mi sie wydaje. Pewnie w pl bym nie dala tego imienia. Duzo osob z pl pyta czy Lily to zdrobnienie. Ja lubie takie imiona, teraz jakby byla dziewczynka miala byc Lucy, ale bedzie Louis ale podoba mi sie tez Ben .
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
mamcia mmmmmm mniam mniam smacznego
a to może tam też ma być Lili (Lily) a nie Lilianna
ale u mnie podobnie z imieniem dla naszej córeczki bo ma być Marcela a nie Marcelina bo też jakieś za długie dla nas a opinia reszty to nam zwisa
a to może tam też ma być Lili (Lily) a nie Lilianna
ale u mnie podobnie z imieniem dla naszej córeczki bo ma być Marcela a nie Marcelina bo też jakieś za długie dla nas a opinia reszty to nam zwisa
Podziel się: