reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

jestem, ale coś mam pod górkę ostatnio...Maja już drugi tydzień w domu, niby wychodziła na prostą a tu znowu gorączka i ból ucha do tego , na dodatek Martynka wczoraj wieczorem i w nocy wymiotowała i dzisiaj też została w domu. Pojechałam rano do pediatry a potem z Mają na badania dla pierwszoklasistów na których zeszło nam 2 godziny:dry: no ale załatwione i z głowy.

padam!!!

reklama
a co tak długo? tyle czekaliście w kolejce? :dry:
moje póki co się trzymają ale wiem, że jak je dopadnie to będzie tak samo, jedno choróbsko za drugim :dry: i obawiam się że dopadnie ja za jakieś dwa tygodnie czyli na ferie, nie kraczę to tylko głos doświadczenia z poprzednich lat :sorry2:

kolacja z głowy :tak: dostałam ze szkoły przepis na placuszki maślane, które moja córcia uwielbia i już nawet pozmywałam naczynia :tak: czemu zawsze jak nie ma M to ja taka zorganizowana jestem :confused:

otworzyłam balkon przykryłam grubym kocem i się chłopak wentyluje przed noca.. w pokoju tez utrzymuje nizsza temperaturę. Inhalacje z soli zrobie ale to już rano. Dostaje swoje leki rozkurczowe caly czas bo on jest astmatykiem wiec nie będę dokladala kolejnych za dużo chyba tego byłoby.. :confused:

Kate ja zaraz Zumbe na xboxie zalacze :D tylko czekaj az spac pojda! Modle się o spokojna noc to jutro firanki pozmieniam ! bo miałam to zrobić przed swietami a czasu brakło.. :dry:

ania mój adik to tez zawsze chory w najmniej sprzyjających momentach.. dziś cały dzień chłopina walczył żeby się nie popłakać, bo tam mu smutno, że na półkolonie nie chodzi. Tak mi go szkoda .. mój M go rozumie w 100% bo ponoć też tak miał jak dzieckiem był, nigdy nie pojechał bez mamy na wakacje bo ta z kolei się o niego martwiła, że się udusi .. ( tez astmatyk)

happymama zdrówka dla córci i obyś się żadną wirusowka przed porodem nie zaraziła &&

mamcia pędzisz z prędkością światła !

annaoj superowy taki wyjazd ! ja nie wiem kiedy zwalczę lęk o młodego i pozwolę mu jechać.. a wiem, że będę musiała M by mi nie darował albo po kryjomu by go sam puścił ;) ponoć mam nie popełniać błędów jego mamy.. ehh ale jak ?

poziomki ogarniaj tego lapka i właź .. !!

KIEDY NOCNE GADANIE ? JEST KONTO PREMIUM TRZEBA KORZYSTAĆ :)

biedny Adi, , a te pólkolonie trwają tydzień czy dwa

ja na nocne gadanie zawsze chętna, tylko mówić kiedy

happymamam a to u Was też choróbska, zdrówka dla WAs, to niech mały jeszcze siedzi w brzuszku

zaraz spadam do wanny i spać
dobrej nocy

Stafaa biedny synus, zycze spikojnej nocki. A ja sie wlasnie zajadam zupa mleczna. Codziennie sobie robie z zacierkami ;), takie mam smaki heheh.
Happymama to dzisiaj dalas rade, moze po takim dniu cos w nocy sie ruszy.

jestem, dopiero teraz usiadłam od 6 rano, ale
za to z lampką wina, ja dzisiaj melise odpuszczam,
no chyba mój najmłodszy się rozchorował, nie mógł zasnąć
bo taki katar dostał,
dzisiaj ciężki dzień miałam, mój najstarszy syn jest załamany,
dobry kolega jego się powiesił, chłopak miał 22 lata,
wogóle wszyscy sa zszokowani tym zdarzeniem

Stefa
siadaj ze mną z lampką wina,
ja też jetsem chętna do gadania i obiecuje poprawe,
będe mniej mówic
poziomki mało cos Ciebie ostatnio
mamcia nie ma problemu, w tytule jak bede wpłacac bede pisać od kogo
są wpłaty

nie pamiętam co miałąm pisać jeszcze

kate ale przykra sprawa :-(

mamcia jak ja nie lubię zupy mlecznej :no: w ogóle zapachu gotowanego czy nawet ciepłego mleka :sorry2: ale Tobie życzę smacznego :tak:

najadłam się tych placuszków na kolację z cukrem pudrem, czekoladą, sosem z truskawek i owoców leśnych i mnie zasłodziło ble ale ulepek czuję w buzi i mam zgagę :baffled:

Kate dawaj tego wina .. a jakie pijesz ?

Kurna deszcz mi w parapet uderze i spać nie umiem.. ! czy dziś 21.01 ? to gdzie jest zima :confused:

reklama
Do góry