reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
ja mam Carlo Rosi w każdym kolorze ale pochowane żeby smaki nie robiło
kate dobranoc, spokojnej nocy
mamcia miłego seansu
to może ja już też się położę bo co tu robić o takiej godzinie, hmmmm może jeszcze coś zjem
kate dobranoc, spokojnej nocy
mamcia miłego seansu
to może ja już też się położę bo co tu robić o takiej godzinie, hmmmm może jeszcze coś zjem
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja tez poprosze..wina,wodki,piwa co tam macie
Dzieci moje mnie wykoncza..
Pochwalilam wczesniej i mam..
Kate przykro mi:*
Stefa szef to facet=idiota
Ania,Mamcia łasuchy
Annaoj daj fotke nowej
Pol dnua walczylam ze skaneren i kodekami..koszmar ale dalem rade!!
Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk
Dzieci moje mnie wykoncza..
Pochwalilam wczesniej i mam..
Kate przykro mi:*
Stefa szef to facet=idiota
Ania,Mamcia łasuchy
Annaoj daj fotke nowej
Pol dnua walczylam ze skaneren i kodekami..koszmar ale dalem rade!!
Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk
Kate nie dołuj się, on tak chciał więc pewnie będzie mu lepiej. Swoją drogą zawsze zastanawial mnie umysł samobójcy jaki on musi być zdesperowany, że odważy się odebrać sobie zycie!
Chociaż w dzisiejszych czasach jest tyle wspomagaczy, że pewnie to życie łatwiej sobie odebrać, nawet nie zastanawiając się nad konsekwencjami. Zawsze cierpią Ci którzy zostają !!
Mój teściu osttanio był świadkiem jak facet skoczył z 10 piętra .. dzień przed swoimi urodzinami zrobił rachunek sumienia i stwierdził, że nic w życiu już nie osiągnie, miał problemy finansowe dwojke dzieci i zonę.. więc łatwiej było je zostawić z tym wszystkim i odejść
poziomki noż nareszcie kajś TY była ?
ania ile macie -7 i deszcze ale jak to przecież to ja mam bliżej w góry niż TY
Chociaż w dzisiejszych czasach jest tyle wspomagaczy, że pewnie to życie łatwiej sobie odebrać, nawet nie zastanawiając się nad konsekwencjami. Zawsze cierpią Ci którzy zostają !!
Mój teściu osttanio był świadkiem jak facet skoczył z 10 piętra .. dzień przed swoimi urodzinami zrobił rachunek sumienia i stwierdził, że nic w życiu już nie osiągnie, miał problemy finansowe dwojke dzieci i zonę.. więc łatwiej było je zostawić z tym wszystkim i odejść
poziomki noż nareszcie kajś TY była ?
ania ile macie -7 i deszcze ale jak to przecież to ja mam bliżej w góry niż TY
reklama
Hej witamy z rana, dzieciaki trzeba budzic a tu ciemno :/...
Stefaa jak nocka? Dorota i jak wyspana?
Poziomki dzis bedzie lepiej .
Doris jak wypoczynek?
Nathani gdzie wybywasz?
Buziaki dla reszty, skleroza ciazowa mnie dopadla , i zapomnialam co mialam dalej komu napisac :/...
Wstaje....
Stefaa jak nocka? Dorota i jak wyspana?
Poziomki dzis bedzie lepiej .
Doris jak wypoczynek?
Nathani gdzie wybywasz?
Buziaki dla reszty, skleroza ciazowa mnie dopadla , i zapomnialam co mialam dalej komu napisac :/...
Wstaje....
Podziel się: