reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

u mnie tez deszcz pada,
Stefa coś podobnego do Carlo Rosi ( tego nie było) troche gorsze,
ale jak nic innego nie mam to i to wypije

reklama
az się poryczałam, weszłam na Fb,
ten chłopak co nie zyje, był bratem mojej koleżanki,
jest w uSA, przeczytałam jej wpisy

A my z M zasiadamy wlasnie do filmu ;).
Kate przykra sprawa z tym chlopakiem :(, co ludzi pcha do takich czynow :(....
Ps. tez bym sie napila ale piwka :D...

ja mam Carlo Rosi w każdym kolorze ale pochowane :dry: żeby smaki nie robiło

kate dobranoc, spokojnej nocy

mamcia miłego seansu

to może ja już też się położę bo co tu robić o takiej godzinie, hmmmm może jeszcze coś zjem :-p

Ja tez poprosze..wina,wodki,piwa co tam macie
Dzieci moje mnie wykoncza..
Pochwalilam wczesniej i mam..

Kate przykro mi:*

Stefa szef to facet=idiota

Ania,Mamcia łasuchy;)

Annaoj daj fotke nowej:)

Pol dnua walczylam ze skaneren i kodekami..koszmar ale dalem rade!!

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Kate nie dołuj się, on tak chciał więc pewnie będzie mu lepiej. Swoją drogą zawsze zastanawial mnie umysł samobójcy jaki on musi być zdesperowany, że odważy się odebrać sobie zycie!

Chociaż w dzisiejszych czasach jest tyle wspomagaczy, że pewnie to życie łatwiej sobie odebrać, nawet nie zastanawiając się nad konsekwencjami. Zawsze cierpią Ci którzy zostają !!

Mój teściu osttanio był świadkiem jak facet skoczył z 10 piętra .. dzień przed swoimi urodzinami zrobił rachunek sumienia i stwierdził, że nic w życiu już nie osiągnie, miał problemy finansowe dwojke dzieci i zonę.. więc łatwiej było je zostawić z tym wszystkim i odejść :dry:

poziomki noż nareszcie kajś TY była ?

ania ile macie -7 i deszcze ale jak to przecież to ja mam bliżej w góry niż TY :p

reklama
Hej witamy z rana, dzieciaki trzeba budzic a tu ciemno :/...
Stefaa jak nocka? Dorota i jak wyspana?
Poziomki dzis bedzie lepiej ;).
Doris jak wypoczynek?
Nathani gdzie wybywasz?
Buziaki dla reszty, skleroza ciazowa mnie dopadla ;), i zapomnialam co mialam dalej komu napisac :/...
Wstaje....

Do góry