reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

STEFA nie fajnie z tym miesem :-(, ale obiad i tak super wymyslilas,hmmm ja uwielbiam ziemniaki z watrobka i jeszcze kapusta kiszona do tego :-) mniam .

ANIU przepis dalas? rozumiem ze w odpowiednim watku ,zaraz poszukam ,A obiad jak juz wymyslilas to tez slinka mi cieknie :-).Daj znac czy zrobilas i jakie wyszlo :-) i tez o przepis prosze :-).

KATE ja ostatnio mialam taki obiad jak Ty dzis :-),zdrowka dla dzieci .

Ja nadal siedze i czekam az robota sie sama zrobihihihihih

reklama
moje dzieci dziś od rana przechodzą samych siebie!

nie mam pojęcia jak nad nimi zapanować :szok:

kate wiem, że też jest dobra ale jak się już człowiek nastawi !!

ANIU przepis dalas? rozumiem ze w odpowiednim watku ,zaraz poszukam ,A obiad jak juz wymyslilas to tez slinka mi cieknie :-).Daj znac czy zrobilas i jakie wyszlo :-) i tez o przepis prosze :-).

oczywiście na odpowiednim wątku, żeby łatwiej było znaleźć :tak:
a te placuszki są pyszne i takie delikatne, bardzo je lubię i nie wiem czemu tak rzadko je robię :confused:

stefaa mi też się często zdarza taka skleroza :sorry2:
szkoda, ale przynajmniej się tyle nie narobisz ;-) a ja wolę ogórki kiszone do wątróbki

KATE oj ja bym tak chciala nie widziec i nie slyszec jak dzieci daja czadu ,ale jakos nie umiem :-(.

ANIU widzialam przepis,Jak wyjde z dziecmi i psem na dwor to kupie troche skladnikow i tez zrobie te placuszki na kolacje,dzieci moje takie placuszki lubia,tylko ja im robie placuszki z jablkami,

Dobra szpital sie skonczyl ide grzac zupe i dokanczac obiad :-)

Kate sprawdzilam doszly, dzieki.
U mnie dzis pulpety w sosie z wczoraj ;).
Mlody w szkole, mala sie bawi z psem. Wszystko byloby idealnie tylko, podraznilam zeba jak jadlam sniadanie i teraz mnie nap.....bo boli to malo powiedziane :(....przeszukalam wszystkie szfki i zadnej tabletki przeciwbolowej :(

reklama
Kate nie pomoga.. niestety na bol zeba pomaga tylko dentysta .. on wcześniej czy później powróci !

mieliska za słaba seta czystej a nawet dwie by się przydały !

udaje, że nie słysze ale moja młoda mnie do szału doprowadza w ogóle mnie nie słucha, na wszystko reaguje krzykiem i buntem. Co jej nie powiem to się obraża i awanturuje ! Już nie mam sił !

Do góry