reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

z pomarańczą też mam z biedronki ale wolę to z gruszką :tak:
no tanie te noże bo to tylko pomalowane powłoką jakąś nieprzywierającą ale wyglądają jak te ceramiczne i mi to wystarczy, a te ceramiczne podobną są tanie ostre, że aż strach, jedna babka z pracy kupiłam sobie i mówiła, że zamrożone mięso pokroiła bez większego trudu tylko palec prawie też sobie ucięła :confused:

ale mnie właśnie chwilę temu Majka zdenerwowała :wściekła/y: naszarpałam się i brzuch mnie rozbolał :no: teraz siedzę i się uspokajam, chyba też melisę sobie zrobię bo gadam dorocie a sama potrzebuję :zawstydzona/y:

reklama
no to ja się przyłanczam do picia melisy z Wami !!! normalnie pojechałam dziś do pracy bo musiałam podomykać pewne otwarte sprawy z piątku i przekazac mojej koleżance to i tamto !! Taka dobra chciałabym być. Wychodząc wszystkich poinformowałam, że mnie nie ma, że jestem na L4 a tu co przed chwilą odebrałam telefon !! Dzwoni dyro i zadaje bezsensowne pytania a na sam koniec mówi to przyjdź do mnie z tym jutro rano :dry: Ja mówię, że nie przyjdę bo mam l4 na dziecko aa on do mnie z pretensja komu ja o tym mówiłam !! Jak słuchać nie umie to uszy niech myje a nie ludzi wkurza !

dwie melisy proszę :wściekła/y:

Adi dostał mega kataru, teraz to się martwię żeby na oskrzela nie zeszło .. brrrr

stefa zdrówka dla Adriana, u nas lekarz mówił żeby iść do łazienki i puscić gorącą wodę w razie duszności, a szef niech się cmoknie

już nie pami,etam cosik miałąm pisac
a liza fajnie że już się na nowym mieszkaniu rozpakowaliście

Olek ma znowu katar, ale myslę ze alergiczny bo w sb jadłam sernik, a Olek kawalek pączka na mleku

na trening dziś nie jesdziemy, taka slizgawica

kate mężu powiedzial zę wózek dopiero wmarcu kupujemy :no: więc na razie podziekuję, i sorki ze Ci głowę zawracałamm a mi wozek bardzos i podobał

stefaa ja robiłam inhalacje z samej soli a ostatnio z mucosolvanu robiłam rozrobionego z solą :tak:
a szef tak jak lenka napisała, niech się cmoknie to może mu się uszy odetkają :tak:

liza extra suwaczki

Ostatnia edycja:
ja dalej w biegu, na zumbe za chwile się zbieram
dziewczyny ja mam paypal moge mamci zapłacić a my się rozliczymy
jak coś to pw piszcie

lenka nie ma problemu, moze do marca bedzie bo mam 2 szt
stefa sól albo sól z berodual- na recepte niestety,
i weź młodego na zimne powietrze , tak jak marta pisze

Stefa Sara alergiczka więc różnie dodajemy na krtań sól, na oskrzela pulmicort idzie , berodual
kate zazdroszczę zumby

reklama
Do góry