reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
czesc laski

ciągle tu właże i odpisac nie moge , bo ciągle coś ktoś chce ode mnie.Dominika zaczęła ferie, ale miala probe chóru to musialam ją zawieść, A teraz UWAGA....Norbert poszedł do przedszkola i na razie nic a nic nie plakal, ładnie sie bawił zdziećmi, jak pojechałam po niego to bez szału, myslalam,że sie na mnie rzuci a ten oglądałbajke i srednio chciał wracać....zobaczymy jak będzie jutro, teraz książe śpi:)

Stefa o matko krtań, mi lekarka powiedziała,że w razie ataku to ubrać i postawić dziecko przy otwartym oknie, albo wziąść na dwór i bez paniki powinno przejść. jestes moderator pierwsza klasa

Mamcia ślicznie wyglądasz z tym brzusiem i ja chce te bransoletke:)

witaj liza:) ogarnięta z przeprowadzką?

kate masz te dresy?:) ja dzis osobiscie będe w lidlu. w ogole w sobote przeczytalam twoja wiadomość jak wrocilam juz z zakupów, bo nie wchodzilam na kompa wcale. a specjalnie pojechalam rano,żeby kupić te dresy. mlody dziś byl w nich w przedszkolu i jak dla mnie są bardzo fajne:) w razie co to pisz

Witajcie

Pogoda u mnie straszna,nie umiem myslec,zmeczona jestem,najchetniej poszlabym spac,chyba po obiedzie poloze sie z dziecmi do lozka :-).

U nas ferie wiec 2 w domu,pojechalam dzis oddac krew,najpierw na ogolna krew i babka super podala,jest tylko kropeczka po pobraniu,nastepnie poszlam do innego miejsca na przeciwciala i tam jak mi pobrala to pol reki sina :-(.
Zaplacilam rachunek i w lidlu bylam na sekunde.

STEFA zdrowka dla mlodego.

DORIS i jak wrociliscie do domu ????

MARTA gratulacje dla Malego za pierwszy dzien w przedszkolu,oby tak dalej :-).

LIZA I jak wlasnie ogarnieta z przeprowadzka? jak wam sie mieszka? jak dzieci ? zadowolone?

ANIU i jak noze kupilas?????

MAMCIA ta ostatnia branzoletka co ja pokazalas jest przecudna ,zdolna bestia z Ciebie :-)

I wiecej nie pamietam :-)

MILEGO DNIA

no racja, pamiętałam że widziałam zdjęcia a zapomniałam i ty profilu :cool2: oj ja mam głowę pełną ale nie tego co trzeba ;-)

Dzieci odebrane, spacer i zabawa zaliczone i co najważniejsze noże kupione :tak::-D:-D:-D dwie sztuki i jeden komplet, i jeszcze trzepaczka mnie poprosiła to też ją wzięłam;-) :rofl2:
DSC_0711.jpgtylko trzepaczka jest koloru morskiego a nie niebieska
ale ślizgawica szłam jak na szczudłach, dwa poślizgi ale wszystko pod kontrolą :tak::-D

dobra idę herbatki zalać bo brrrrrr

Załączniki

• DSC_0711.jpg
    DSC_0711.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,
Mam w koncu lapka więc nareszcie moge normalnie coś napisać.
Przepraszam ze dziś nie napisze do każde ale czytam na biezaco.
Przedemna przynajmniej 2 dni meblowania i przestawiania wiec nie wiem czy zajrze.

Stefa ZDRÓWKA dużo,mam nadzieje że nie bedziesz musiała nigdzie dzwonic:*

Mamcia coraz fajniejsze te bransoletki robisz:szok:

Ania ja mam takie kolorowe nożyki do warzyw i zieloną trzepaczke. super sa:tak:

Marta gratuluję dzielnego synka:)

Annaoj jak obiecujesz to wyciągam implanta i biore się do roboty:-D:-D

Nathani ja też Ci współczuje zdrowycg,fajnycg dzieciaków:-D:-D:-D Jak Wam sie udało syna????:-p

Buziam Was wszystkie

PS. Monika ile razy coś do Ciebie napisałam dostałam nie miła odpowiedz:baffled: więc dałam sobie spokój

dorota, marta - taaak juz ogarnięci jestemy :-) dzieciaki zadowolone i wogole ciesza sie :-) takze mysle ze bedzie dobrze :cool2: no i mieszka sie ok a to najwazniejsze :tak:
mamcia tylko ja niewiem jak przez paypal placic :/ wrrrr..... :eek:

Kurcze ale u nas pada, i jest 0 stopni, jechalam autem i na swiatlach jak stanelam, ja chce ruszyc a tu kola mi buksuja i stoje w miejscu :szok: nawet nie myslalam ze jest tak slisko.... :shocked2::confused:

ANIU dzieki a meliske lubie ,ja mam z pomarancza :-),zaraz sobie zrobie :-) Noze super i fajna cena :-).

LIZA bo nie wiem czy pisalas, a daleko sie przeprowadziliscie ? od starego miejsca zamieszkania ? miejscowosc ta sama ? dzieci do tych samych szkol chodza ?

Dzis lamie zasade swoja ze nie puszczam duzo dzieciom bajek,dzis zasada zlamana ,bo nie mam sil,Ech oby do 20 i ide spac po 20 :-)

reklama
Do góry